Slik kontrollerer du status for aktivering av iPhone-aktivering via Apple Support Page

Da Apple fjernet iCloud Activation Lock Status-siden i januar i år, kom det meg ikke som en overraskelse. Det ble gjort av sikkerhetshensyn for å forhindre hacking som utnytter stjålet serienummer.

Med det nettverktøyet kan alle enkelt sjekke ut statusen til aktiveringslåsfunksjonen. Det antas at hackere vil bruke dette nettverktøyet til å reaktivere murte iPhoner. De ville angi en iPhone IMEI (International Mobile Equipment Identity) på iCloud Activation Lock-websiden for å endre serienummeret som er lagret på enheten og omgå Activation Lock.

Potensielle kjøpere eller eiere kan fortsatt sjekke statusen for iPhone Activation Lock via Apple Support-siden på grunn av et smutthull. La oss finne ut hvordan det fungerer!

Slik sjekker du status for aktivering av iPhone-aktivering via Apple Support

Merk: Dette trikset fungerer kanskje ikke for alle brukere, overalt. Apple kan snart fikse dette smutthullet som gjør det mulig å sjekke statusen for aktiveringslås.

Trinn 1. Start hvilken som helst nettleser på din iOS-enhet eller datamaskin, og gå til Apple Support-webside.

Steg 2. Deretter må du velge iPhone fra den tilgjengelige listen over enheter.

Trinn 3. Nå, klikk på hvilken som helst søkekategori som er relatert til maskinvare. Som for eksempel reparasjoner og fysisk skade eller batteri, strøm og lading. Deretter må du velge et bestemt problem, for eksempel skjerm er sprukket, skjerm eller skjermkvalitet.

Trinn 4. Neste opp, må du klikke på Send / Bring inn for reparasjon.

Trinn 5. Nå angir du iPhone-serienummeret, IMEI eller MEID for å sjekke statusen for aktiveringslås.

Bare i tilfelle Finn min iPhone og aktiveringslås er aktivert på iOS-enheten din, vil du få en melding om "Beklager, men vi kan ikke opprette en reparasjon mens Finn min iPhone er aktiv."

Forsøk å velge et annet enhetsproblem hvis du ikke kan sjekke statusen for aktiveringslås på enheten.

Bunnlinjen

Ærlig talt er jeg veldig fornøyd med fjerningen av nettverktøyet som gjør det mulig å sjekke om noen iPhone er stjålet. Det er en viktig avskrekking som kan forhindre hacking. Hva tar du for deg? Gi oss beskjed om det i kommentarene.

Det kan være lurt å lese: hvordan du ekstern deaktiverer Find My iPhone ved hjelp av iCloud og hvordan du finner AirPods ved hjelp av Find My AirPods på iPhone.

Last ned iGeeksBlog-appen din og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike nyttige innlegg. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar