Beste detektivspill for iPhone og iPad for å drepe tid og ha det gøy

Transformer deg selv til neste Sherlock Holmes. App-butikken har massevis av detektivspill som får deg til å bryte hodet for å løse historiens buer. Disse beste detektivspillene fra iPhone / iPad, som er trukket sammen med musikk, bilder, mysterier og mange puslespill, vil holde deg oppslukt i flere timer.

Fra togmysteri til å bytte gåter til psykiske krefter, disse spillene har fått alle ingrediensene til klassiske detektivspill. Klar til å prøve dem? La oss hoppe over!

Beste detektivspill for iPhone og iPad

#1. Kriminalsak

Har du noen gang drømt om å være en modig politibetjent? Ta en titt på "Straffesak" for å vise din etterretning for å løse en serie drapssaker.

Du må undersøke kriminalscener for ledetråder, arrestere de mistenkte for avhør. Sørg for å analysere bevisene for å naboen til drapsmennene.

Du kan også invitere vennene dine til å spille spillet sammen og hjelpe deg med å jakte på de skyldige. Selv om "Criminal Case" er helt gratis å spille, kan du låse opp flere funksjoner eller kjøpe eksklusive ting gjennom kjøp i appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Ghost Trick

Ghost Trick er et spennende detektivspill. Du er allerede død når spillet begynner. Du cruise gjennom spillet som en ånd, et spøkelse: du kan ha gjenstander i spillet, du kan manipulere ting, og du bruker disse kreftene for å prøve å finne ut hva som skjedde.

Du må gjøre det over natten. Ghost Trick er basert på Nintendo DS-spillet. Gratisversjonen får deg kapittel 1 og 2. Et kjøp i appen på $ 9, 99 låser opp alle kapitlene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Max Payne

Max Payne er et cop-spill hvor du spiller politimannen som er under mistanke. Rettsaken for å redde deg fra hendene til andre politiet danner spillet. De krevende utfordringene holder deg og hjernen din fascinert og fascinert.

Saktspill i sakte film kombinert med en mørk og vridd historie gjør Max Payne veldig spennende å spille. Det kan vise seg å være et av disse spillene du besøker hver dag. Eller hver time. Du blir advart!

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 4. The Last Express

The Last Express er der du løser et mysterium i et tog. Ja, det er helt basert på den populære Orient Express, og begivenhetene utspiller seg i dette toget. Det har ledetråder i form av samtaler du overhører og detaljer du bringer sammen.

Du må samhandle med mer enn 30 karakterer som oppfører seg som virkelige mennesker, avlytter samtaler for å finne ledetrådene. Ved å bruke tilbakespolingsfunksjonen kan du gå tilbake til ethvert punkt i historien og velge et annet handlingsforløp.

Appen støtter fem språk som engelsk, fransk, tysk, italiensk og spansk.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 5. Kognisjon Episode 1

Cognition Episode 1 er et synsk FBI-agentspill. Du må løse brorens død og finne den mystiske "noen" som etterlater ledetrådene. Den har en gråskygge-atmosfære som gjør letingen etter den skyldige mer spennende og forvirrende. Imidlertid kan det være skatterende for øynene dine.

De kommende episodene av Cognition Episode vil holde deg nysgjerrig og limt til spillet. Den eneste ulempen er at spillet bare er kompatibelt med iPad. Beklager iPhone-brukere!

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 6. Detektiv Grimoire

Detektiv Grimoire krever mye mat til ettertanke, og du må tenke utover de vanlige linjene for å nab ved skurken. Du må søke i sumpen, snakke med mistenkte og sette ledetrådene sammen for å finne den skyldige. Spore opp alle mistenkte og løse mordmysteriet.

Koble til alle prikkene og finn ut sannheten for å løse conundrum! Det innovative lydsporet, fargerik grafikk og realistiske karakterer samles for å skape en mystisk atmosfære.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 7. CSI: Hidden Crimes

CSI: Hidden Crimes kan skryte av fantastisk fantastisk grensesnitt og karakterer som gjør dette spillet til en perfekt morder for fritiden!

Du må undersøke kriminalitetsscenene nøye for å finne bevis og analysere alle ledetrådene. Appen lar deg også avhøre karakterene som er under mistanke. Spill spillet smart og lås opp mange prestasjoner. Ikke unnlate å tilpasse avataren din, få de tiltrengte fordelene ved å slå deg sammen med CSI-mannskapet.

Når nye episoder legges til regelmessig, vil du alltid ha noe utenom det vanlige å prøve. Videre støtter dette spennende detektivspillet flere språk, inkludert engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, brasiliansk portugisisk, russisk, koreansk og kinesisk.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Hva er din favoritt?

Så, hvilket av disse detektivspillene har du valgt å spille på iOS-enheten din? Det ville være veldig hyggelig å vite navnet og tingene du har likt i spillet.

Det kan være lurt å referere til disse spillene:

  • Beste strategisspill for iPad
  • Beste iPhone / iPad-puslespill
  • Beste Tower Defense-spill for iPad
  • Beste RPG-spill for iPhone

For å få tilgang til slike nyttige innlegg, last ned iOS-appen din og hold deg koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar