Beste Twitter-apper for iPhone og iPad i 2020: Tredjeparts Twitter-klienter for iOS

Twitter er utvilsomt den mest populære mikroblogging-appen og nettstedet. Legioner av Twitter-brukere kan gå god for denne sosiale medieplattformens enorme popularitet. Noen proffbrukere synes det er upraktisk å bruke Twitter med annonser. Vel, uten annonser, hvordan vil Twitter tjene penger? Men det er en måte å luke ut disse annonsene: du kan bruke noen av de beste Twitter-appene for iPhone og iPad.

Noen Twitter-apper fra tredjeparter - gratis og betalt - kan være nyttige for folk som er mye av en tweeter. De alternative Twitter-klientene for iOS kan tilpasse grensesnittet, planlegge innlegg og forskjellige nettleseralternativer for å åpne lenker. Sjekk denne listen over de beste tredjeparts Twitter-appene for din iPhone og iPad.

10 beste Twitter-apper for iOS i 2019

#1. Hootsuite

Hootsuite er en av de ledende appene for sosiale nettverk som brukes av de fleste innholdsmarkedsførere for å planlegge innlegg på forskjellige plattformer. Du kan bruke denne appen til å stille opp flere tweets og holde deg avslappet. AutoSchedule-funksjonen til Hootsuite hjelper deg med å planlegge tweets i flere dager.

Du kan bruke flere kontoer og administrere dem i en enkelt app. Gå til premiumversjonen av Hootsuite og fjern alle begrensninger.

Pris: Gratis (Tilbyr kjøp i appen)

nedlasting

# 2. Buffer: Manager for sosiale medier

Buffer er uten tvil den mest populære appen for sosiale medier, som kan spare tiden din og administrere flere sosiale mediekontoer. Fra en enkelt skjerm kan du planlegge innhold for Twitter og andre sosiale medier som Facebook, Instagram, Pinterest og LinkedIn.

Når Buffer har lastet opp innholdet, kan du få analyser for hver oppdatering i et lettlest format. Hvis du går etter proplan, lar Buffer deg koble til opptil 8 sosiale mediekontoer og planlegge 100 innlegg i denne appen.

Pris: Gratis (Tilbyr kjøp i appen / kun på Apple Watch)

nedlasting

# 3. Tweetbot 5

Nå med kraften fra Giphy og Dark Mode-støtte på iOS-enheten din, er Tweetbot 5 din prisbelønte Twitter-klient. En bemerkelsesverdig funksjon ved denne appen er iCloud Sync; appen kan synkronisere leseposisjonen din for å veksle mellom Mac og iPhone sømløst.

For proffbrukere, som hater å se annonser, viser Tweetbot 5 deg ikke inline-annonser. For de nyeste iPhones med OLED-skjermer, vil du gjerne sjekke mørk modus på enheten din.

Pris: $ 4.99 (Tilbyr kjøp i appen)

nedlasting

# 4. Twitterrific: Tweet Your Way

En seriøs Twitter-bruker vil aldri se promoterte tweets ettersom innhold ofte vises i en feed. En bedre måte å filtrere disse pengene-støttede tweets er å bruke Twitterrific. Før du sender tweet, kan du sjekke skrivefeil eller feil for å slette eller redigere innholdet ditt uten problemer.

Lag et morsomt meme eller et humoristisk GIF ved å bruke GIPHY; denne Twitter-appen gir deg en liste over GIPHY, og du kan raskt søke etter en selv.

Pris: Gratis (Tilbyr kjøp i appen)

nedlasting

# 5. Echofon

Det er millioner av tweets som flyter på Twitter om en måned. Du kan ikke gå gjennom alt dette innholdet, men du kan alltid lagre noen få viktige innhold å lese senere. Heldigvis gjør Echofon dette. Velg "lese senere" -funksjon fra Instapaper, Lesbarhet eller Pocket, og les favoritt tweets på din egen tid.

Kartintegrasjon er en annen bemerkelsesverdig funksjon, som lar deg søke i tweets i nærheten. Bruk Location Picker for å avgrense plasseringen av tweetsene dine.

Pris: Gratis (Tilbyr kjøp i appen)

nedlasting

# 6. Tweetlogix

Tweetlogix har vært der siden 2010, og den har imponert mange brukere med sin hastighet, enkelhet og kraftige filtrering. Funksjonene fagfolk beundrer mest er Tweetlogix 'evne til å designe fargetemaer, lage Twitter-lister og søke i nærheten.

Denne appen er kompatibel med 3D touch (Peek and Pop) -funksjonen til iPhone 6s og senere enheter lansert av Apple. Du kan raskt få tilgang til de rosverdige funksjonene ved å trykke på appen.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 7. UberSocial

Selv om du bruker Twitter til bedriften din, skal det være morsomt å bruke dette nettstedet for mikroblogging. På iPhone eller iPad kan du bruke UberSocial som Twitter-app som sikrer moro og funksjonalitet. Med et enkelt klikk kan du komponere en tweet eller sjekke varslene dine.

Hvis du er påvirker av sosiale medier wannabe, må du prøve UberSocial. Du kan bruke Friend- og Hashtag-velgeren din til å øke dine følgere på Tweeter. For å spille av YouTube-video trenger du ikke å åpne linken separat, siden du kan spille av YouTube-videoer innen tidslinjen.

Pris: Gratis (Tilbyr kjøp i appen)

nedlasting

# 8. Crowdfire

For alle nørder i sosiale medier spiser mye tid av å finne riktig innhold, og de klarer derfor ikke å fokusere på ting de kan gjøre best. Crowdfire kan hjelpe deg med å styrke din online tilstedeværelse ved å ta denne byrden fra skuldrene. Denne appen finner og deler innhold slik at du kan ta vare på andre ting i yrkeslivet.

Bortsett fra Twitter fungerer denne appen med Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, LinkedIn, WordPress, Shopify, Medium og andre.

Pris: Gratis (Tilbyr kjøp i appen)

nedlasting

# 9. Fenix

Fenix ​​gir deg en premium Twitter-opplevelse ettersom den koster 2, 99 dollar. Denne appen fjerner annonser og annet promotert innhold på Twitter; slik at du får en ren opplevelse på sosiale medier. På tidslinjen din kan du se innhold i kronologisk rekkefølge uten promotert innhold.

Det beste med Fenix ​​er at den kan stille støyende eller uønskede brukere, hashtags og nøkkelord. Appen synkroniserer automatisk tidslinjeleseposisjon på alle iOS- og Mac-enhetene dine.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 10. Janetter

En profesjonell medier i sosiale medier må administrere flere kontoer og må bokmerke flere tidslinjer. Med et enkelt sveip kan du bla gjennom bokmerkede tidslinjer. Denne kompatibiliteten med flere kontoer gjør det enkelt for deg å bytte konto for å sjekke nye tweets.

En av de beste funksjonene i denne appen er at du kan skjule tweets med bestemte nøkkelord; I tillegg kan du også slutte å laste tweets fra bestemte brukere eller apper.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Selv om noen av appene ber om betaling, gir de deg utmerkede funksjoner for å gjøre livet ditt enklere. Du kan fortsette å twitre hele dagen og øke dine følgere. Med disse tredjeparts twitter-appene kan du generere sunt samspill med følgere for å skape personlig merkevare.

Du kan også gjerne lese:

  • Hvordan laste ned Twitter-video
  • Slik bytter du mellom nyeste og topp tweets på Twitter
  • Slik knytter du flere tweets sammen på Twitter

Hvilken Twitter-app for iPhone eller iPad skal du bruke? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Last ned iOS-appen vår for å utforske andre nyttige iPhone- og iPad-apper.

 

Legg Igjen Din Kommentar