Hvordan redusere PDF-filstørrelse på Mac uten å miste kvaliteten

Bærbart dokumentformat, bedre kjent som PDF, er et av de populære filformatene for å dele dokumenter. PDF-filer brukes hovedsakelig av designere og markedsførere for å presentere ideer eller tonehøypereavtaler. Siden slike filer er enorme i størrelse, er det vanskelig å sende dem via e-post og andre fildelingssystemer. En bedre måte er å komprimere eller redusere størrelsen på slike PDF-filer på Mac-en.

Gjør det noen forskjell hvis du reduserer filstørrelsen på PDF? Ja, det gjør en stor forskjell. Denne prosessen kan krympe størrelsen fra 100MB til 3MB. Et annet spørsmål som kan slå deg inn: hvorfor skal jeg gå på akkord med kvaliteten ved å redusere filstørrelsen på PDF? Vel, hver gang kvalitet ikke spiller noen rolle, og derfor kan det være lurt å kutte størrelsen på PDF-filer på Mac-en.

Hvordan komprimere en PDF-fil på Mac

Denne funksjonen for å redusere PDF-filstørrelse er ikke kjent for mange. I noen få enkle trinn kan du hente ned disse MB-ene og sende PDF-filene dine til sjefen din eller kollegene via e-post.

For dette formålet kan du enten laste ned en PDF fra nettet, eller du kan lage en på Mac-en, eller du kan bruke hvilken som helst PDF-fil du har mottatt fra noen.

Min kollega sendte meg en PDF-fil som inneholdt alle modeller av iPhones. Filstørrelsen på PDF-filen var 30, 90, 070 byte (3, 1 MB på disk) . For å sjekke effektiviteten til denne funksjonen reduserte jeg filstørrelsen, og voila! Det fungerte bra. PDF-filstørrelsen redusert til 8 18 962 byte (819 KB på disk) på min Mac.

I tilfelle du vil opprette eller generere en PDF-fil fra Word, Regneark eller PowerPoint, kan du bruke Fil-menyen på filen. Deretter klikker du på Skriv ut fra alternativene.

Alternativt kan du trykke på Kommando + P. En dialogboks åpnes på skjermen; fra nedre venstre hjørne, klikk på PDF-rullegardinmenyen . Og velg deretter alternativet "Lagre som PDF" . Til slutt, gi banen og trykk Lagre-knappen.

Nå kan du redusere størrelsen på denne nyopprettede PDF-filen.

Trinn 1. Velg først en PDF-fil du vil komprimere på Mac-maskinen.

Steg 2. Deretter dobbeltklikker du på den PDF-filen ; vil du se en forhåndsvisning på Mac-en. Dette er en standardfunksjon på din Mac; i tilfelle forhåndsvisning ikke åpnes, må du prøve igjen.

Trinn 3. Nå, klikk på Fil-menyen. En rullegardinmeny vises; fra denne menyen, klikk på Eksporter.

Trinn 4. Her vil du se en dialogboks. Du kan se alternativet Kvartsfilter og ved siden av dette en rullegardinmeny.

Trinn 5. Klikk på den menyen og velg Reduser filstørrelse, og trykk deretter Lagre-knappen.

Før du lagrer denne reduserte PDF-filen, kan du velge stedet der du vil lagre filen.

Oppsummering ...

Det er en mangel på denne funksjonen: du kan ikke måle komprimeringsnivået på filen din. Imidlertid kan det hende at dette tillegget ikke betyr noe for deg. Bare nyt de reduserte MB-ene til de store PDF-filene dine, og send dem raskt til kontaktene dine.

Relaterte innlegg:

  • Slik kombinerer du PDF-filer på Mac: 3 latterlig enkle måter
  • Hvordan redigere og kommentere PDF-filer på Mac med Enkelhet med PDFelement Express
  • Wondershare PDFelement-PDF Editor for Mac: Flamboyance Personified
  • Beste PDF-redaktører for Mac, iPad og iPhone 2018

Vil du bruke denne funksjonen på Macen din for å krympe PDF-filstørrelse? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook og Twitter. Last ned appen vår for å lese mer informativt innhold.

 

Legg Igjen Din Kommentar