Beste iPad Air-skjermbeskyttere i 2020: Anti-scratch, Anti-glare og mer

Bør du bruke en skjermbeskytter for iPad Air? Er det helt nødvendig? Diskuterbare spørsmål som de er, det gir fortsatt mye mening å ha en skjermbeskytter til iPad Air. Det tjener et par formål rett utenfor flaggermusen: det forhindrer utilsiktet riper som er altfor hyppige, og det forhindrer fete eller fuktige fingeravtrykk fra å påvirke skjermen.

Markedet er oversvømmet av iPad Air-skjermbeskyttere. Noen av militærklasse-skjermgardister for over $ 30, og akkurat når du tenker "hvem som vil bruke så mye på en enkel skjermvakt, " la meg fortelle deg at disse produktene er mektige populære.

Vi valgte fem av de beste iPad Air-skjermbeskyttere. Sjekk de ut. Prisene som er gitt er detaljhandel, Amazonas priser er langt billigere.

Beste iPad Air-skjermbeskyttere i 2019

#1. Teknisk rustning

Tech Armors iPad Air skjermbeskyttelse er en betydelig tynn HD-gjennomsiktig film. Det er den samme japanske PET-skjermen som de fleste skjermbeskyttere er laget av. Skjermbeskytteren påvirker ikke berøringsopplevelsen. Skjermen forhindrer stort sett også fingeravtrykk og kan beskytte iPad Air-skjermen mot riper og støv. Det er ganske bra rustning for skjermen.

USP: Tynn og HD-film

Sjekk ut på Amazon

# 2. Supershieldz

Supershieldz er en matt skjermvakt. Det er vanskelig; det kommer med blendingsfunksjoner designet for å gi et veldig klart, skarpt og nøyaktig skjerm. Skjoldet kommer ikke i veien for berøringsfølsomhet: gitt den matt finishen er den utrolig glatt og fungerer veldig bra. Dette er laget av japansk PET også. Supershieldz er designet med spesifikke utskjæringer for iPad, og er en utmerket, langvarig skjermbeskytter for iPad Air.

USP: Sømløs berøringsfølsomhet

Sjekk ut på Amazon

# 3. iCarez

iCarez har en 3-H hardhetsvurdering. Det er en av de vanskeligste skjermbeskyttere. Men den er ikke så tykk at den påvirker brukervennligheten til iPad Air. iCarez har omtrent de samme spesifikasjonene som andre skjermbeskyttere for iPad: det er antiskrap, anti-gjenskinn, antistøv og forhindrer fingeravtrykkavtrykk, så du har en klar skjerm hele tiden.

USP: Anti-ripemateriale

Sjekk ut på Amazon

# 4. ArmorSuit MilitaryShield

ArmorSuit er kanskje den eneste skjermvakten for militær klasse for iPad Air som er utenfor denne listen. Det er ikke mye av forskjellen i måten disse skjermvaktene fungerer på. Den ene store forskjellen er at skjermbeskyttelsen visstnok tåler støt fra skarpe spisse gjenstander, i tillegg til å beskytte iPad Air mot riper og støv. Variasjoner inkluderer et personvernskjerm som forhindrer andre fra å kunne se på iPad-skjermen fra en vinkel.

USP: Skjermbeskytter av militær karakter

Sjekk ut på Amazon

# 5. Anker

Ankers iPad Air-skjermbeskytter er en hardbelagt skjermbeskyttelse. Med en 9H-hardhet er Anker virkelig hard, men den er veldig glatt. Den leveres med antirefleks- og fingeravtrykkfunksjonene som sørger for at iPad Air-opplevelsen din ikke hindres av skjermbeskytteren. Og det forhindrer riper og påvirkningen av regelmessig slitasje på iPad's netthinneskjerm.

USP: Anti-glare og Anti-fingerprint-funksjoner

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Pakk inn ...

Selv om det kalles en iPad Air, er det ikke laget for å fly i luften. Det er et delikat apparat som er utsatt for skade hvis det ikke tas vare på. Det er der disse skjermbeskyttelsene hjelper oss. De beskytter skjermen til enheten og lar oss gjøre vårt arbeid på en fredelig måte. Jeg er ganske sikker på at du fant en perfekt beskytter for enheten din fra listen. Hvis vi savnet noe fantastisk produkt, kjenner du boret; kommentar nedenfor.

Relaterte artikler:

  • 10 beste iPad Air-tastaturetui i 2019 får du noen gang hendene dine
  • De beste iPad Air Folio-tilfellene i 2019 for å beskytte og transportere iPad-stilen din
  • De beste iPad Air Air Cases for Ultimate Protection i 2019
  • Beste iPad Air Slim-tilfeller i 2019: Designet for å holde iPad-en trygg og lyd

Hvilken fra listen likte du? Savnet vi noe? Gi oss beskjed om hva du synes ved å kommentere nedenfor. Og sørg for å få kontakt med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.