De beste svømmerappene for iPhone og iPad fra 2020 for fritids- og proffsvømmere

Enten det er fra et treningsperspektiv eller bare som en hobbyaktivitet, er svømming ansett som en av de beste øvelsene du kan forplikte deg til. På sitt beste hjelper svømming til fantastisk metabolisme og helse.

Ikke rart da, vi har hundrevis av svømmeapper for iPhone og iPad i App Store. Som en del av vår iPhone- og fitness-serie, her er en haug med iPhone og iPad svømmeapper som spenner fra svømmetimer til svømmesporere. Dykk rett inn.

Beste svømmeapper for iPhone og iPad i 2019

#1. Training

TrainingPeaks er en førsteklasses treningsapp designet for å spore antall aktiviteter som sykling, løping, sykling og svømming. Med flere diagrammer og grafer kan du spore aktiviteten din mye enklere.

Følg med på hastigheten, distansen, kraften din og mer. Du kan legge til viktige beregninger som vekt og søvn for å få enda bedre analyse av hvordan du går foran oppgaven. Det viktigste er at det fungerer med mer enn 100 apper og enheter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. MySwimPro

MySwimPro ble kåret til Apple Watch-appen for året 2016. Den er perfekt designet for å styrke din svømming og få det beste ut av deg. Den har et stort bibliotek med mange tilpassede svømmetræner.

Du kan logge svømmene dine og kunne spore fremdriften. Svømme-appen lar deg eksportere dataene dine som en PDF-fil.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Swim.com

Swim.com er skreddersydd for svømmere. Det gir tilbakemeldinger i sanntid om viktige beregninger under svømming. Den oppdager automatisk svømming og andre viktige ting som slagtype, hjerneslag, etc.

Drillmodus lar deg spore dine kick og bore avstand. Gjennom den kritiske analysen gir den riktig innsikt i fremdriften din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Fitso SEALs

Som en svømme-app for iOS har Fitso SEALs sett en komplett pakke ut for meg. Det beste med det er muligheten til å spore fremdriftsnivået ditt nøyaktig. Dermed kan du enkelt finne ut om du er på banen eller trenger å trappe opp litt for å oppnå målet ditt raskere enn svømmekompisene dine.

Bortsett fra den nøyaktige fremdriftssporingsfunksjonen, har appen et rent grensesnitt. Dessuten kan du bruke denne appen til å oppdage svømmebassenger i nærheten og bestille dem med en gang. Gitt den pålitelige ytelsen, fortjener Fitso SEALs å være i din liste over topp svømming apps.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. SwimIO

SwimIO er en utmerket app for svømmere. Den lar deg sette ditt mål og hjelper deg med å oppnå det. Du kan enkelt spore fremdriften og analysere hvor godt du går fremover med de faste reglene.

Bli med på utfordringer for å konkurrere med andre. Liker du ikke lenger å bade i samme basseng? Du kan finne bassenger i nærheten av ditt område for å bringe den nødvendige moro inn i skuespillet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. iSwimTimes

iSwimTimes er ultra-avansert og fungerer som et overlegent verktøy for å spore svømming. Den forteller kuttet tiden du har tjent, hvor mye du forbedret og hva som trengs for å oppnå målet ditt. Den støtter flere svømmersporing.

Du kan sjekke ut ditt personlige beste, sammenligne tider for å finne ut hvordan du former konkurransen raskt. Med fleksible tidsstandarder har du den nødvendige friheten til å trene i ditt eget tempo som fungerer best for deg.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 7. Svøm PB

Dette er en outlier av gjengen. SwimPB er å spore klokkene dine når du gjør freestyle eller butterfly eller hva som helst. Det holder en historie med alle tidligere tider.

Appen er mer tilbøyelig til trenere, men hvis du leter etter en løsning som bare sporer alle svømmetidene dine, er dette en god app.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 8. Wild Swimming Britain

Hvis du er fra Storbritannia, er denne appen en må-ha. Det "vilt" populære Wild Swimming Britain gir - i pittoreske detaljer - alle de ville svømmestedene over hele landet.

Finn noen av de mest eksotiske stedene, så vel som mye mer for å ta den sårt tiltrengte dukkert. Appen fungerer som et flott sted å oppdage rasteplasser.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 9. GoSwim

GoSwim (appen) er iPhone-representant for GoSwim.tv. Alt innholdet du finner på GoSwim.tv vil være tilgjengelig på iPhone-appen. Utenom dette får du også tilgang til mange artikler, nyheter, bilder, praksis osv.

Den mest interessante delen av GoSwim er imidlertid det sosiale aspektet der du får kontakt med andre svømmere fra hele landet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Swimmo

Villig til å finpusse svømmeferdighetene dine? Swimmo kan være verdt å ta et skudd på! Det jeg har likt med denne appen er det morsomme elementet som den bringer inn i stykket.

For å komme i gang er alt du trenger å bare sette deg i mål og deretter gi ditt beste for å oppnå det. For å sikre at du kan holde tritt med målet ditt, kan du følge med på fremdriften.

Som å konkurrere med vennene dine? Inviter kompisene dine til en svømmingutfordring og legg 100% innsats på å styre topplisten!

Pris: Gratis

nedlasting

Det er ganske mye det!

Din favoritt svømme-app?

Nå er det på tide å få mest mulig ut av disse beste svømmeappene for å øke ytelsen og bli en bedre svømmer. Jeg ville være glad hvis du deler tilbakemeldingene dine om disse appene. Hvis det er noen app du vil se på denne lineupen, gi oss beskjed.

Jeg er sikker på at du også vil ta en titt på disse innleggene:

  • Beste Cricket-apper for iPhone
  • Beste kaloritellerapper for iPhone
  • Beste NFL-apper for iPhone og iPad
  • Beste helseapper for iPhone

Vil du utforske flere slike iPhone-app-roundups? Last ned appen vår og hold deg innstilt på oss via Facebook, Twitter og Instagram slik at du øyeblikkelig får tilgang til de siste historiene våre.