Ingen SIM-kort er installert på iPhone: Slik løser du problemet

Det er faktisk frustrerende å se “Ingen SIM-kort installert” på iPhone. På grunn av ganske mange faktorer, kan det hende du ser “Ingen tjenester” eller “Søker” på iPhone. Men det er noen prøvde og testede løsninger som kan løse problemet "Ingen SIM-kort installert" på iPhone.

Selv om "iPhone som ikke kobler til mobilnettverksproblemet" ser ut til å være mindre, krever det til tider litt ekstra innsats for å bli løst. Siden problemet kan skyldes både din iPhone og SIM, må du se på ulmen fra forskjellige aspekter.

iPhone oppdager ikke SIM? Her er Fix

Første ting først:

  • Forsikre deg om at du har en aktiv plan med den trådløse operatøren. Telefonselskapskontoen din må være gyldig. Hvis kontoen er ugyldig, kansellert eller suspendert, kan ikke iPhone koble seg til nettverket.
  • Ikke bruk et SIM-brett fra en annen iPhone eller fra en annen telefonprodusent.
  • Forsikre deg om at du har satt inn riktig størrelse på SIM-kortet (standard, microSIM eller nanoSIM).
  • Hvis kortet og sporet er skitne, kan de forhindre smarttelefonen i å koble seg til mobilnettet. Bruk trykkluft for å fjerne lofen eller smuss. Du kan også blåse inn i sporet noen ganger for å fjerne løven.

Slå på / av flymodus

Hver gang jeg finner mobilnettet som spiller skjul på enheten min, er det første trikset som jeg prøver å få tilbake hele nettverkstilkoblingen, bare å slå av og på flymodus. Du kan bare sveipe opp fra bunnen av enheten for å få tilgang til Kontrollsenter og trykke på flymodus-knappen for å slå den på.

Merk: På din iPhone X må du sveipe ned fra øverste høyre hjørne av skjermen for å få tilgang til Kontrollsenter.

Vent litt, og slå deretter av flymodus.

Hvis dette lille trikset har klikket for deg, fantastisk. Hvis det ikke har det, kan du gå til neste løsning.

Fjern SIM-kortet og sett det inn igjen

Ta ut SIM-kortet og sett det inn igjen. Forsikre deg om at SIM-skuffen lukkes helt og ikke er løs.

Start iPhone på nytt

Mange ganger kan du fikse noen vanlige problemer bare ved å starte enheten på nytt. Derfor kan du prøve dette kjempefine trikset også. Bare trykk på sideknappen og sveip for å slå av den. Trykk deretter og hold nede sideknappen for å starte enheten på nytt.

På din iPhone X må du trykke og holde inne både sideknappen og volum opp eller volum ned knappen samtidig. Sveip deretter for å slå den av. For å starte enheten på nytt trykker du og holder nede sideknappen.

Se etter en oppdatering av en transportørinnstillinger

Carrier-leverandører slipper oppdateringer for å løse problemer og forbedre mobilnettverkstilkoblingen Hvis en operatørinnstillingsoppdatering er tilgjengelig, får du en melding om det.

Når operatøren slipper en oppdatering, vil du få en OK-knapp i stedet for en oppdateringsknapp for å informere deg om at oppdateringen ble lastet ned og installert.

Det er også et alternativ å manuelt se etter og installere en oppdatering av en operatørinnstillinger.

Gå til Innstillinger → Generelt → Om. Hvis det er en oppdatering tilgjengelig, vil du bli bedt om å velge OK eller Oppdater.

Når transportøren er oppdatert, sjekk ut om problemet er løst. Hvis det har det, utrolig. Bare i tilfelle problemet ennå ikke er løst, fortsett å lese ...

Prøv å sette inn et annet SIM-kort

Se likevel “Ingen tjeneste” eller “Søker” på iPhone-en din?

Det er en mulighet for at det kan være mangelfull. En av de enkleste måtene å sjekke ut om det har maskinvareproblemer er å sette inn et nytt SIM-kort.

Hvis enheten din er i stand til å koble seg til telefonnettverket når du bruker et annet SIM, betyr det at SIM-kortet ditt har noen problemer. Du kan koble transportoperatøren din for å spørre om det.

Oppdater iOS på din iPhone

Fortsetter du dette problemet? Prøv å oppdatere din iPhone til den nyeste iOS-versjonen. Åpne Innstillinger-appen → Generelt → Programvareoppdatering, og sjekk deretter om det er en oppdatering tilgjengelig. Hvis den er der, kan du laste ned og installere oppdateringen.

Hvis ingenting fungerer….

9.99 av 10 ganger, trenger du kanskje ikke komme så langt. Men rare ting skjer livet. Hvis ingen av disse løsningene ovenfor har vært i stand til å feilsøke problemet, kan du kontakte Apple support.

Innpakking:

La oss få vite hvilke av de ovennevnte løsningene som hjalp deg med å feilsøke problemet. Hvis du har overvunnet det ved å prøve noen andre triks, så fortell oss også om det.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Slik ruter du iPhone-samtaler til høyttaler eller Bluetooth-headset
  • Beste iPhone-kontakter / adressebokadministrasjonsapper
  • Slik ser du sangtekster i Apple Music på iPhone, Android, Mac og Windows PC
  • Slik bytter du telefonsamtaler mellom iPhone, iPad og Mac

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike artikler.

 

Legg Igjen Din Kommentar