Beste nyttårsoppløsningsapplikasjoner 2020: Få dine ønsker til virkelighet

Du føler en bølge av spenning på tampen av nyttår. I fjor var en drøm som aldri ble oppfylt, men det kommende året bringer mange forventninger og nye drømmer; det er på tide å ta noen nye resolusjoner eller kanskje videreføre de gamle.

Ettersom hjertet ditt er fylt med så mange ting å gjøre på nyåret, gir du deg selv noen seriøse løfter - spar penger for fremtiden, gå ned i vekt, start en ny virksomhet, utvikle en hobby, kjør forsiktig og bli med på en sosial sak og mer.

Men for å oppfylle løftene du selv har, trenger du støtte. Så vi har listet opp noen av de beste iPhone- og iPad-appene som absolutt vil hjelpe deg med å gjennomføre nyttårsoppløsningene dine 2019.

Nyttårsoppløsninger iPhone og iPad-apper fra 2019

#1. Yoga Studio

Yoga-oppløsningen din om å holde deg i form og redusere litt vekt. Det er dine ferdige yogatimer; appen har 80 yoga- og meditasjonskurs med HD-video; ikke bare det, du kan tilpasse eller lage dine unike HD-videoklasser.

Du kan velge klasser mellom 10-60 minutter. Følg det rike biblioteket med mer enn 280 stillinger for å holde deg frisk hele året. Få detaljerte råd og instruksjoner om hver positur for å vite hvordan det kan komme deg. Enda bedre er appen integrert med Health-appen slik at du kan spore forbrente kalorier og treningsøkter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Mint

Vil du være neste Warren Buffet? Eller i det minste liker å administrere din personlige økonomi smart? Mint er din partner.

Gjennom flere diagrammer og grafer av Mint gir du fullstendig informasjon om sparepenger, transaksjoner og utgifter. Hold en fane over hvor mye du bruker, og se hvor du kan spare penger.

Appen gjør det lettere å la deg administrere både pengene og regningene dine. Ikke glem å sette opp regningspåminnelser slik at du aldri går glipp av betaling av din mobil, gass, strøm osv.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Coach.me

En positiv sinnsramme er avgjørende for å få tak i alle nyttårsforsetter, og derfor har vi inkludert Coach.me.

Denne appen hjelper deg å bygge gode vaner som kan spille en sentral rolle i å forme karrieren din eller gjøre deg til et bedre menneske. Du kan spore dine mål for å sikre at du forblir fokusert.

Når du har forpliktet deg, hold deg til den og oppnå den. Bli dessuten med i samfunnet for å dele tankene dine med likesinnede.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Fooducate

Hvis du planlegger å gå ned i vekt og bli bedre enn noensinne, ville Fooducate være et godt valg. Så, hvordan hjelper denne appen deg? Vel, du kan bruke den til å spore maten, aktiviteten, søvnen og til og med humøret.

Du kan spore matinntaket og motivere deg til å trene regelmessig. Appen lar deg skanne over 250 000 produktstrekkoder for å sjekke ut personlig tilpasset ernæringskvalitet. Videre tilbyr det deg forslag til sunn mat.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Evernote

Evernote er en favoritt-app til alle tider blant omhyggelige arrangører og notattakere. Alle planene dine begynner med Evernote - din digitale assistent. Med denne appen kan du notere alle oppgavelistene dine og holde dem organisert i et uklart grensesnitt.

Ettersom appen lar deg ta notater i flere formater som tekst, skisser, bilder, lyd, video, PDF-er og webutklipp, vil du aldri gå tom for alternativer. Du kan dele notatene dine, diskutere og samarbeide med vennene dine sømløst.

Angi påminnelser slik at du ikke unnlater å utføre noen oppgave i tide. Dessuten støtter Evernote flere språk, inkludert arabisk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, indonesisk osv.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Sovesyklus vekkerklokke

For å oppfylle beslutningene dine, kan du ikke bare sove til sent på morgenen. Du må følge med på søvnsyklusen slik at du forblir sunn. Sleep Cycle Alarm Clock er en intelligent vekkerklokke som analyserer søvnen din og vekker deg i den letteste søvnfasen; på denne måten følte du deg avslappet og uthvilt etter en god natts søvn.

Denne appen sjekker stadig forskjellige faser av søvnen din - alt fra dyp søvn til lett søvn. Videre bruker Sleep Cycle mikrofonen eller akselerometeret i iPhone for å observere bevegelsene dine og bestemme hvilken søvnfase du er i.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. iMovie

Vil du være en prisbelønnet filmprodusent eller ønske å mestre kunsten å lage fantastiske videoer? Du bør ikke gå glipp av iMovie.

Ved hjelp av denne appen kan du lage trailere i Hollywood-stil ved å velge en mal fra listen over 14 trailermaler. Du kan tilpasse filmstudiologoer, rollebesetninger og studiepoeng.

Det er 8 nydelige temaer med matchende titler, overganger og musikk. Dessuten har den en rekke videoeffekter og filtre slik at du kan designe videoen din etter beste smak.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. formere seg

Har du noen gang lovet deg selv å utvikle en kreativ hobby innen 2018? Hvis ja, last ned Procreate. Gi vinger til fantasien din og tegne bemerkelsesverdige bilder og bilder.

Det har et enormt bibliotek med 136 profesjonelle børster, og det er 35 innstillinger som kan tilpasses for hver børste. Du får også muligheten til å lagvise kunstverk for bedre kontroll over enkeltelementer.

Den større lerretet med iPad Pro lar deg lage mesterverk med Apple Pencil. Hvis du er en profesjonell kunstner, kan du bruke den til å lage fantastiske design for kundene dine.

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 9. Sworkit

Betydningen av en coach betyr mye, spesielt når du ønsker å oppnå et stort mål. Hvis du har bestemt deg for å overraske alle med en fantastisk figur i 2018, kan Sworkit være en utmerket trener for deg.

Det gir en massiv database med kroppsvektøvelser. Med en rekke personlige videoøvelser tilbyr den deg riktig guide. Du kan velge mellom cardio, stretching, styrke eller yoga. I tillegg tilbyr det øvelser med lite slag for nybegynnere for å hjelpe dem å bli vant til å trene jevnt

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Kostholdsdagboken min

Planlegger du å spore maten, treningen, vanninntaket og vekten på en bedre måte? “Min kostholdsdagbok” kan enormt hjelpe deg med å nå målet ditt. Den har smarte diagrammer som lar deg følge med på fremdriften. De daglige helsetipsene gir deg riktig innsikt om hva du kan gjøre for å få bedre resultater. Du kan stille påminnelser om måltider og øvelser for å holde tritt med reglene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. Spark by Readdle

Hvis administrering av e-post har vært en tungvint oppgave for deg og du vil gjøre det til en stressfri oppgave, må du bruke Spark. Den blir sett på som den smarteste e-postappen, og lar deg ta ønsket kontroll over innboksen.

Spark finner automatisk ut om noen e-postmeldinger er en personlig melding, et nyhetsbrev eller et varsel, og deretter grupperer de dem med lignende meldinger slik at du raskt får tilgang til meldingen du leter etter.

Du kan feste e-postene dine for å holde dem høyt prioritert. Ved hjelp av en hurtigsvarsfunksjon lar den deg spille av alle meldinger med bare et trykk. I tillegg vil du kunne tilpasse sidefelt og widgets for å forbedre produktiviteten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 12. Kalendere av Readdle

Nok en topp app fra Readdle! Disse personlige kalenderappene lar deg administrere hendelsene dine enkelt. Ettersom det fungerer sømløst med både iOS og Google-kalender, vil du kunne følge med på påminnelser, møter, avtaler og mer.

Appen har en smart oppgavebehandling som hjelper deg med å håndtere oppgavene dine effektivt. For å sikre at du ikke glemmer å fullføre oppgaven din i tide, lar den deg også angi tilpassede varsler.

Videre lar Readdle-kalenderen opprette og redigere hendelser til og med offline. Og så snart enheten din er koblet til Internett, blir alle dataene synkronisert.

Pris: Gratis

nedlasting

#1. 3. Motivasjon Sitater

Tider hvor du føler for å gi opp etter feil eller ikke klarer å se strålehåpet, kan et inspirerende sitat virke rart. De kan øke din moral og gi deg muligheten til å gi ditt beste uansett. Og åh, de kan også tilby deg hemmeligheten bak evig lykke.

Når du planlegger å gjøre det nye året minneverdig og oppnå målet ditt, kan du velge “Motivation Quotes” for å holde deg på sporet. Appen tilbyr motiverende ordtak hver dag, og lar deg også stille varsler for å utføre oppgaver ulastelig.

Jeg har likt samlingen av sitater fra bibelen og filmer. Dessuten er filosofiene fra legendene verdt å sjekke ut gang på gang.

Pris: Gratis

nedlasting

# 14. Insight Timer

Angst kan skade livet ditt og fylle verden uten annet enn skuffelse og fortvilelse. Hvorfor la stress bli bedre av deg?

Møt “Insight Timer” uten tvil den mest populære meditasjonsappen for iOS. Appen gir tusenvis av guidede økter for å hjelpe deg med å holde hodet avslappet og oppdage lykkehemmeligheten.

Du kan sortere meditasjonsguidene etter tid og velge de som kan passe inn i timeplanen din. Dra nytte av det enorme biblioteket med omgivelseslyder og lydspor for å bli kvitt stress.

Videre lar Insight Timer deg få kontakt med det stadig voksende samfunnet for å utveksle tanker.

Pris: Gratis

nedlasting

# 15. Keynote

Har du vanskelig for å lage imponerende presentasjoner? Prøv "Apple Keynote" - en av de mest populære presentasjonsappene - for å forenkle opplevelsen.

Denne appen tilbyr flere forhåndsdefinerte temaer slik at du raskt kan designe presentasjonen. Du kan legge til bilder, lagringer, diagrammer, tabeller og mer for å gi kreativiteten et foretrukket utseende.

Funksjoner som filmbildede overganger, tekst- og objektanimasjoner legger x-faktoren til prosjektet ditt. Liker du å samarbeide med kollegaene? Det gjør det mye lettere å jobbe sammen om et enkelt prosjekt.

Med iCloud-synkroniseringen tilgjengelig, vil du kunne administrere filen din sømløst fra iOS, macOS eller web. Dessuten lar appen deg også eksportere presentasjonen din som en fantastisk film.

Pris: Gratis

nedlasting

# 16. Yummly Oppskrifter

Er du villig til å forbedre matlagingsevnen din? Hvis ja, vil du være hardt presset på å finne en bedre app enn "Yummly Recipes."

Dette er en populær oppskriftsapp for iOS med 4, 8 stjerner ut av mer enn 61, 5K karakterer. Appen har et gigantisk bibliotek på over to millioner oppskrifter, slik at du alltid kan ha noe deiligere til middag!

Det beste med denne appen er at du kan se på en rekke videoopplæringsprogrammer for å lære å lage velsmakende retter. Og med den superhendige oppskriftsplanleggingen, vil du kunne planlegge måltidet perfekt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 17. Prisvarsel for Amazon

Ønsker du å spare mye penger i 2019 ved å kjøpe ting til en lav pris? Prisvarsel for Amazon har du fullstendig dekket!

Med denne Amazon-prissporeren, kan du lage en spesiell liste over produktene dine. Angi deretter ønsket pris for dem, så snart kostnadene for et produkt kommer ned, vil det umiddelbart varsle deg.

Videre kan du se nærmere på prishistorikken til en hvilken som helst vare for å finne ut hva som kan være det perfekte tidspunktet å kjøpe det.

Pris: Gratis

nedlasting

Flere apper som kan ramse opp dine oppløsninger:

Ulike mennesker kan ha forskjellige beslutninger som de ønsker å oppnå på det nye året. For eksempel vil noen av vennene mine ønske å lære seg tegning perfekt, mens noen vil ha en flott kommando over skriving. Og noen av dem vil kanskje til og med bygge et sterkt ordforråd. Derfor; Jeg trodde det er verdt å nevne en rekke toppapper.

  • Beste produktivitetsapper for iPhone og iPad
  • Beste skriveapper for iPhone og iPad
  • Beste leksikonapper for iPhone og iPad
  • Beste tegne-apper for iPhone og iPad
  • Beste ordbokapper for iPhone og iPad
  • Beste iPhone / iPad-apper for artister
  • Beste gitarapper for iPhone og iPad

Det er alt!

Valget ditt?

Så, hva har du bestemt deg for å oppfylle i 2019? Det ville være flott å vite oppløsningen din og appene du har valgt for å hjelpe deg med å oppnå den.

Likte du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar