Slik overfører du iPhoto Library til Photos-appen på Mac OS X Yosemite

Apple har fått med seg Photo Library med sin siste OS X-oppdatering 10.10.3. I motsetning til iPhoto Library har Photos-appen mer brukervennlige funksjoner som lar deg administrere bildene dine på en helt ny måte. Det beste er at Fotobiblioteket er nesten identisk med iOS 8-er angående funksjonalitet.

Med ankomsten av den nye Bilder-appen har ikke iPhone Library mye betydning igjen med den. Dessuten kan den ikke lenger finnes i Mac App Store.

Apple har med andre ord bestemt seg for å legge det igjen for å tilby en mer nyttig Bilder-app for brukere. Hvis du har oppdatert Mac-maskinen din til OS X 10.10.3, vil du migrere alle bildene dine fra iPhoto Library til Photo Library. Her er den raskeste måten du kan gjøre. La oss ta en titt!

Merk: Før du går videre, må du huske å slette dupliserte filer og oppdatere eventuelle metadata hvis du vil i iPhoto-biblioteket. Når du har beskjært iPhoto-biblioteket, lukker du det.

Slik overfører du iPhoto Library til Photos-appen på Mac OS X Yosemite

Trinn 1. Klikk på Finder og gå til mappen Bilder .

Steg 2. Du vil se Photos Library og iPhoto Library. Åpne Photos Library og sørg for at det ikke er noe inni. Slett nå Photos Library som vanligvis for å forhindre at det oppretter flere filer.

Trinn 3. Neste opp, åpne Bilder-appen fra kaien.

Trinn 4. Menyen antyder at systemet ikke finner Fotobibliotek. Ignorer forslaget og klikk på Åpne annet.

Trinn 5. Velg iPhoto Library og klikk deretter på Select Library .

Vent litt til alle bildene dine er importert til den nye Bilder-appen.

Det er alt! Hvis du vil sjekke om bilder er importert fra iPhoto eller ikke, kan du starte Bilder-appen og sikre at det hele er gjort perfekt.

Du kan fortsatt bruke iPhoto Library, men dataene kan ikke lagres automatisk i iCloud. Hvis du klikker på den nå, forteller den deg at alle bildene dine er migrert til Bilder-appen.

Du kan fjerne iPhoto Library hvis du ikke finner noen betydning i å oppbevare den på enheten. Selv om jeg ikke kommer til å bli kvitt det akkurat nå, vil jeg heller ikke beholde det for lenge. Hva tror du? Skal du fjerne det snart?

Ønsker du å ta igjen flere slike artikler? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar