Beste kampspill for iPhone og iPad i 2020: La oss gjøre oss klare til å rumle

Fighting Games har vært et raseri helt siden starten av arkadespill. Det er den mest elskede og spilte sjangeren av spill, uansett hvilken demografisk du bor i eller hvilken kultur du følger. Så på en måte kan du si at vi alle er "delt av demografi, men forent av Fighting Games." Brukerne av iOS har hatt glede av å spille flotte kampspill på iPhone eller iPad.

Med Apples rene og skarpe grafikk er det en fryd for alle spillfanatikere å spille kampspill på iPhones, iPods og iPads. I tillegg til den fantastiske grafikken er de nyeste AR- og VR-kompatible iPhones som en drøm for alle spillere. I dagens app roundup har jeg satt sammen en liste over de beste kampspillene for iPhone og iPad som forsterker din indre gamer.

10 beste iOS Fighting Games i 2019

#1. Marvel Contest of Champions

Forundringsfans vil garantert være vitne til en episk spillopplevelse med denne iOS-kamp-appen. Velg blant dine favoritt superhelter og supervillains og omfav deg selv for en intens kosmisk kamp. Sett sammen ditt eget lag og strever hardt for å bli den ultimate Marvel Champion.

Den grådige Elder of the Universe aka The Collector innkaller deg for å redde universet og kjempe mot de største supervillains gjennom tidene. Fra Captain America v / s Iron Man til Spiderman v / s Deadpool er de største historiske kampene nå i hendene dine. Velg med omhu og redd universet.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 2. Star Wars (TM): Galaxy of Heroes

Oppfylle alle Star Wars-fantasiene dine ved å kjempe mot dine favorittmørke krefter. Bli galakshelten og redd universet fra å gi etter for det i hendene på onde skurker. Bli opptatt av den turbaserte RPG-krigføringen, konfronter gigantiske sjefer, pilot legendariske skip i verdensrommet som Millennium Falcon, og ta din strategiske planlegging til et helt nytt nivå.

Konstruer ditt eget team bestående av mørke og lyse sidekarakterer, og legg opp til det når du samler og låser opp andre tegn. Velg lagkamerater etter dine preferanser og bekjemp mot skurkene i en hard kamp.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 3. Dødelig Kombat

Mestre kunsten å virtuell kamp med dette iPhone-kampspillet. Lag sammen krigere med unike synergier og få overtaket over fiendene dine som Team Ronin, Team Nightmare og Team Day of the Dead. Lag ditt eget lag for å kjempe mot de største skurkerne og føre dem ut i kamp for å få erfaring, nye angrep og triks og kraftige gjenstander.

Samle over 130 Mortal Kombat-figurer, inkludert veteraner som Skorpion, Johnny Cage, Sub-Zero, Cassie Cage, Ermac og mange andre. Oppdag de nyeste tilskuddene til Mortal Kombat Mobile som den blodtørstige Vampiress Mileena, fotballmester Kombat Cup Sonya Blade, den mystiske Klassic Reptile og krigerprinsessen Ronin Kitana, blant andre.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 4. Shadow Fight 3

'Mestre skyggene og utfordre fiendene dine', det er dette dette kampspillet for iPhone og iPad handler om. Når skyggens verden står i utkanten av en episk krig, er det opp til deg å redde den fra de onde kreftene. Med 3 legendariske jagerfly som inviterer deg til å bli med i kreftene, er det nå ditt ansvar å hjelpe dem.

Bruk spesielle skyggeegenskaper, frynsegoder og oppgraderinger, reise over et stort verdenskart fullt av spektakulære steder og historier, fordyp deg i den spennende historien med mange oppdrag. Delta i vanlige tematiske begivenheter i spillet med unike priser; er noen av de unike funksjonene i dette spennende kampspillet for iOS.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 5. Urettferdighet 2

Gå sammen med favoritt DC-figurene dine i det beste kampspillet på iPhone. Sett sammen ditt eget lag med slike som Batman, Superman, og bekjemp styrkene mot deg. Slipp løs kraften i DC ved å duelle med de beste motstanderne eller satse på en full blåst kamp.

Slipp løs episke kombinasjoner på motstanderne dine ved å bruke Supermans varme-visjon, The Flashs lynspark, Harley Quinns cupcake-bombe og mye mer, og ta kampene dine til neste nivå-påfør massiv skade ved å bruke dine favoritt DC-trekk. Dette spillet er en fryd for alle DC-fans der ute.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 6. TRANSFORMERE: Forged to Fight

Helt 90-talls barn har vokst opp med å se Optimus Prime kjempe mot supervillains som er en trussel mot planeten vår. Og det har vært vår lenge tapte drøm å hjelpe Prime i hans kamp. Vel, nå er muligheten til å gjøre det, med dette Transformers-spillet for iPhones.

Dette iOS-kampspillet er spekket med flott grafikk og lar deg kjempe sammen med den majestetiske Optimus Prime. Kjemp kampen for å redde galaksen sammen med Optimus Prime, Megatron, humla, Waspinator, Rhinox, Grimlock, Soundwave og mange flere av dine favorittboter i kampen om overherredømme der Transformers universer kolliderer.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 7. EA Sports (TM) UFC

Hvis UFC-er er dine preferanser, må du definitivt installere dette spillet for sikker. Kom inn i ringen og bekjemp den, er mantraet i dette spillet. Start konkurrerende bekjempelse og tjen belønninger i spillet ved å spille live-begivenheter som er assosiert med de virkelige UFC-begivenhetene.

Visuelle, perspektive og naturlige berøringskontroller i HD-kvalitet og actionfylt spill gir deg en unik kampopplevelse for alle kampspill fans. Dette kampspillet gir deg intensiteten til MMA til fingertuppene som aldri før.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 8. Marvel Future Fight

Beklager DC-fans, men et annet av Marvel-spillene for å bli omtalt på denne listen over kampspill for iPhone og iPad. Over 190 karakterer fra Marvel Universe som Avengers, Guardians of the Galaxy, Inhumans, Defenders, X-Men, Spider-Man og mer er tilgjengelig til din disposisjon.

Nick Fury, direktør for SHIELD, har sendt en presserende melding fra fremtiden, om at konvergensen ødelegger verden. Forbered deg på å forsvare universet ditt ved å rekruttere favorittfigurene dine, fullføre oppdrag, og konkurrer med andre spillere for å være den største helten og redde verdenen din.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 9. Real Steel World Robot Boxing

Har du alltid lyst på roboter? Vel, med dette spillet får dem til å kjempe i en hard kamp på iPhones og iPads. Real Steel World Robot Boxing-spillet er et av de beste kampspillene som er tilgjengelige i app-butikken med en heidundrende 4, 7 brukervurderinger, som i seg selv snakker om spillet.

Test boksing-triksene dine med dette futuristiske boksespillet, der gigantiske roboter pakker kraftige slag mot hverandre. Slipp løs jagerflyet i deg med dødelige jabber, store bokstaver og spesielle trekk for å vinne verdensmesterskapsbelter, samle pokaler ved å slå ut fiendene dine og klatre på topplisten.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 10. Ekte boksing

Fordyp deg i dette adrenalin-pumpende boksespillet, alt takket være den kjeveleggende grafikken, realistiske bevegelsesanimasjoner og perfekt lyddesign. Utfordre konkurrentene dine og nyt hundrevis av timers gameplay i sin funksjonsfylte Real Boxing-flerspillermodus.

Vinn in-game og ekte premier ved å spille ukentlige turneringer som har originale og utfordrende regler som vil sette bokseevne dine i spillet på prøve. Kjemp med forskjellige slag og spark eller kombinasjoner av begge deler, og vend spillet til din fordel med power-ups.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

Logger av…

Det var listen folkens. Gi meg beskjed hvis du vurderer å installere noen av iPhone og iPad kampspill. Gi meg også beskjed om jeg gikk glipp av favorittspillene dine fra denne sjangeren.

Du vil kanskje også like disse spillapp-innleggene:

  • Beste eventyrspill for iPhone og iPad
  • Beste FPS-spill (First Person Shooter) for iPhone og iPad
  • Beste turnbaserte strategispill for iPhone og iPad
  • Beste fotballapper for iPhone og iPad

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram for forslag til innlegg. Last ned iOS-appen vår for å utforske flere slike app-roundups.