Gratis apper som tar notater for iPhone og iPad i 2020: Det er enkelt å ta notater

iPhone og iPad har gjort notatene mer fleksible og kraftige. Selv om det ikke er akkurat så lett og uoversiktlig som å notere ting med blyant og papir, er det mye kraftigere.

Det er mange notat-apper der ute i App Store. Det er faktisk supermettet. Men det er gratis apper for å ta notater som er virkelig fantastiske med tydelige grensesnitt, flotte funksjoner og en smart måte å fungere på.

Dette er en liste over slike apper som gjør notatnotering på iPhone / iPad raskt og enkelt.

Gratis notat-apper for iPhone og iPad [2019-utgaven]

#1. Microsoft OneNote

Microsoft OneNote er en kraftig notat-app for iOS. Det jeg personlig har likt mest i denne appen, er det enkle grensesnittet. Dette gjør det ganske enkelt å fange ideer, sortere notater og holde dem fullstendig organisert.

Glemmer du ofte å utføre noen viktige oppgaver? Du kan også lage to-doser og holde øye med dem med letthet for aldri å la noe gå ut av radaren din.

Appen synkroniserer notatene dine med OneDrive og SharePoint for å holde dem sikre og også mer tilgjengelige. Enda bedre kan du bruke OneNote på flere språk, inkludert engelsk, arabisk, katalansk, kroatisk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk og mer.

nedlasting

# 2. Evernote

Evernote er en klasse fra hverandre både når det gjelder funksjonalitet og funksjoner. Det er den ideelle appen du ønsker å utarbeide notater med største letthet og administrere dem med absolutt perfeksjon.

Det lar deg notere i mange formater som tekst, skisser, bilder, lyd, video, PDF-er, webutklipp, etc. Pluss at du også kan lage notater, agenda og forberede din beste presentasjon.

Lag oppgavelister slik at du kan utføre alt i tide. Og med rettidige påminnelser holder det deg varslet om hva du må gjøre.

nedlasting

# 3. Notisbok

“Notebook” er utrolig effektivt når det gjelder å lage notater, sjekklister og skisser. Du kan organisere notatene dine på best mulig måte og synkronisere dem på alle enhetene dine.

Du har også muligheten til å tilpasse notatene dine. For eksempel kan du velge et fint notatdeksel eller lage et imponerende. Ettersom appen også fungerer med Siri, vil du kunne utføre flere ting raskere.

Dessuten lar den deg skripte notater og spille inn lydnotater rett fra Apple Watch.

nedlasting

# 4. Beskjeder: Supernote Recorder

“Notater” er ideell for intervjuer, konferanser og møter takket være muligheten til å gjøre notatprosessen rask og enkel. Du har flere fargekodede notatmaler å velge mellom.

Med tilgjengeligheten til emnerelaterte notatmaler, kan du lage alle typer notater. Alle notatene dine er automatisk organisert og sortert etter dato eller kategori. Videre kan du sette påminnelser på lappen din for ikke å glemme å utføre viktige oppgaver.

nedlasting

# 5. Bjørn

Etter å ha gitt et langt snurr til "Bear", vet jeg hvor effektiv denne notis-appen kan være for deg. Appen holder alt greit, slik at du kan gjøre arbeidet ditt uten komplikasjoner.

Dra nytte av brukervennlige verktøy for å skrive med fullstendig sinnsro. Det er en tilpasset snarveilinje som gjør formateringen super praktisk.

Du kan legge til oppgaver i notater for å holde deg i takt med arbeidsflyten. Med mange gode temaer til disposisjon, vil du kunne tilpasse tingene dine på en måte. Dessuten tilbyr Bear flere eksportalternativer inkludert TML, PDF, DOCX, MD, JPG og EPUB.

nedlasting

# 6. Simple

Det enkleste av alt, Simplenote er så enkel som en notat-app kan få uten å krysse minimalismens grense. Du kan merke og feste notater for enklere kategorisering / klassifisering.

Liker du å jobbe med vennene dine på et prosjekt? Med Simplenote kan du samarbeide med vennene dine for å hjelpe deg med å fullføre oppgavene dine perfekt.

Basert på arbeidsflyten din, vil du kunne sortere notatene dine og holde dem fullt synkronisert med dine behov. Videre er den kompatibel med mange språk som japansk, koreansk, portugisisk, russisk, forenklet kinesisk, spansk og mer.

nedlasting

# 7. Utkast 5

Når du er i et møte, er det en kjedelig oppgave å tappe rundt iPhone-skjermen for å ta notater. Utkast løser dette problemet. Det åpner tastaturet, og du kan begynne å skrive umiddelbart. Du kan også be Siri om å åpne utkast og begynne å notater. Notatene du lager på denne appen kan enkelt deles ved å bruke flere delingsalternativer.

I tillegg kan du også diktere notatene dine i Utkast, og det vil konvertere det til tekst. Dette kommer godt med når du må ha mange ting å merke seg raskt. Til slutt er det mange alternativer for tekstredigering du kan bruke og få mest mulig ut av notisopplevelsen.

nedlasting

# 8. Google Keep

Enkelt sagt ville det ha vært en tabbe å ikke inkludere Google Keep i denne begjærlige listen over de beste notat-appene. Enten det er nyttige funksjoner eller topp funksjonalitet, kan denne appen gå tå til tå med det beste i bransjen.

Noen av de mest tiltalende funksjonene som jeg har funnet i "Keep", er muligheten til å ta opp et stemmeminne umiddelbart og få det automatisk transkribert. Den andre kuleste egenskapen som jeg liker i den er muligheten til å organisere notater pent med forskjellige etiketter og farger.

nedlasting

# 9. MetaMoJi Note Lite

Enten du vil notere, kommentere PDF eller registrere ideer, er MetaMoJi Note det du bør bruke for å forenkle oppgaven din. Med en rekke penner og papiroppsett tilgjengelig, vil du kunne lage imponerende notater.

Du kan synkronisere alle mappene eller valgte mappene til MetaMoji-skyen (opptil 2 GB gratis) for enkelt å få tilgang til og administrere filene dine. Den premium versjonen av appen inneholder viktige funksjoner som taleopptak, gjenkjennelse av håndskrift, tekstkonvertering, automatisk synkronisering av dokumenter, etc.

nedlasting

# 10. notoriety

Notoriety, designet av det moderne, men enkle grensesnittet, er en av de svært brukervennlige notat-appene. Du kan intensivere produktiviteten, lage raske notater og tilpasse dem etter dine behov.

Den lar deg organisere notater basert på koder for å finne dem raskt. Det tilbys forskjellige temaer som passer din stil og smak. Med bruk av den praktiske utvidelsen lar appen deg raskt tilgang til notater fra andre apper.

nedlasting

Så dette er våre beste notat-apper for iOS!

Valget ditt?

Så bruk disse toppnotat-appene til din fordel for å ta notater, lage sjekklister eller oppgavelister mer praktisk og raskt. Gjennom kjøp i appen kan du låse opp premiumfunksjoner og få en bedre brukeropplevelse. Jeg er sikker på at disse appene kan leve opp til forventningene dine.

Ta også en titt på appoppdateringene nedenfor:

  • De beste Evernote-alternativene for iPhone og iPad
  • Beste skriveapper for iPhone og iPad
  • Beste ordbokapper for iPhone og iPad
  • Beste leksikonapper for iPhone og iPad

Hvilken er din favorittnotat-app for iOS, og hvorfor? Skyt dine tilbakemeldinger og hold kontakten med oss ​​via Twitter og Facebook. Last ned iOS-appen vår for å få tilgang til de siste historiene våre med letthet.