Slik eksporterer du bøker fra iPhone / iPad til Mac / Windows

Det er enkelt å importere Apple Books fra PC til iPhone / iPad gjennom iTunes. Det er en ikke-brainer fordi alt du gjør er å dra og slippe bøker fra PC til File File Manager i iTunes når iDevice er tilkoblet.

Men mange ganger laster jeg ned bøker direkte på iPad eller iPhone og leser dem på den. Hvordan eksporterer jeg disse filene fra Bøker på enheten til PC? Import til PC til iBook er like enkel som en cinch, men eksport tar litt mer krefter.

For å eksportere en fil fra dypet av Books-appen, trenger du en filutforsker. Som musikk, gjør Apple noen kryptering til filnavnene og lagrer dem i mappen Books. Bare Apple Books og iTunes kan lese dem riktig og vise dataene.

Interessant nok, med macOS, ønsker Apple å bli kvitt denne eksportproblemen ved å la deg lese Apple Books på Mac-en. For resten av oss som ikke skal bruke Mavericks,

Slik eksporterer du Apple Books fra iPhone eller iPad til datamaskinen

Trinn 1. Skaff deg en filutforsker. Vanligvis skal iExplorer gjøre det bra.

Steg 2. Koble iPhone eller iPad til datamaskinen og start iExplorer.

Trinn 3. Åpne iPhone / iPad som en montert enhet og naviger til Media → Bøker → Innkjøp.

Det morsomste er at du ikke vil kunne tyde hvilken fil som tilsvarer hvilken bok fra biblioteket ditt, for filnavnet er, som musikk, kryptert. Likevel kan du kopiere ting nå.

Denne mappemetoden gir deg tilgang til alle filer inkludert .epub, .pdf og alle typer du har kjøpt. Det kan være lurt å sjekke epub til pdf-konvertere for å lage en lesbar kopi av epub-bøkene du har.

Overfør kjøp

Det var noen forslag om å overføre kjøp av iPhone / iPad via iTunes slik at du får Apple Books på datamaskinen. Problemet er at du fremdeles ikke kan åpne dem på PC-en din, som om du åpner en vanlig pdf-fil. Derfor fungerer ingen normal metode for å eksportere pdf fra bøker til PC.

Programvaren nevnt over har både Mac- og Windows-versjoner. Gå rett hit for å laste ned iExplorer.

Prøv det og del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentaren nedenfor. Sørg også for å laste ned appen vår og holde kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar