Beste iPhone- og iPad-apper for å organisere skapet ditt i 2020

Hvor ofte har du raidet skapet ditt for å søke etter OOTD, men endt opp med den samme skjorta og jeans som du hadde på deg for et par dager tilbake? Vi har alle et skap fullt av klær, men ingenting å ha på. Den beste løsningen på dette er å installere en virtuell skap-app for enkelhets skyld og bekvemmelighet. Vel, her har jeg ikke nevnt en eller to, men ti beste apper for skaparrangør for iPhone og iPad. Velg mellom disse appene for å ha misunnelse og sammensette utseende hver eneste dag.

Jeg har brukt en garderobe-app for en god stund nå, og jeg kan ikke engang sette ord på den typen innvirkning den har gjort i livet mitt. Når du kler deg bra, presenterer du hvem du er og hva din personlighet er. Selv om det vil være mennesker som taler for noe annet, men det er sant å si, er det første inntrykket du gjør på noen, basert på hvordan du er kledd. Så, skap en innvirkning på andre ved å ta hjelp fra disse digitale skap-appene.

De 10 beste apper for garderobearrangør for iPhone og iPad i 2019

#1. Stylebook

Laget for alle mote-junkies der ute. Stylebook-appen er spesielt laget for å lage fantastiske utseende hver dag. Denne iOS-appen ble opprettet av en industriinnsider som begynte sin karriere som praktikant ved Vogue fashion closet.

Selv om det første trinnet er ganske kjedelig ettersom du må importere alle klær, sko, tilbehør i appen, blir det bedre derfra. Du kan lage antrekkene dine (lagret under look book-delen) i en magasin-stil. Planlegg antrekkene i kalenderoppsettet, og planlegg også pakkelisten.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 2. Smart skap

Hvis du er en fan av rene og enkle ting, bør Smart Closet-appen være ditt valg. Det er en veldig ren og brukervennlig app som støtter også menns skap. Å håndtere dine daglige antrekk og utseende har aldri vært så enkelt og morsomt.

Velg klær fra tusenvis av tilgjengelige alternativer, eller bare klikk på bildene av dine eksisterende plagg og legg dem i skapet ditt. Appen fjerner bakgrunnen automatisk fra bildene dine med et enkelt trykk på en knapp. Begynn å lage utseendet ditt eller bedre, men la appen lage utseendet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Cladwell

Akkurat som navnet antyder, hjelper denne appen deg til å kle deg imponerende uten å legge inn mye krefter. Du kommer helt sikkert til å bli forelsket i klærne dine igjen. Cladwell stiler hvert klær på dine vegne.

Bla gjennom tusenvis av klær til både menn og kvinner, trykk på varene du har, og hvis du ikke finner noe, bare ta et bilde av det. Når alle varene dine er lastet opp, vil appen starte stylingantrekk for deg med tanke på din smak og tilpasse stilene for deg. Du kan også få kontakt med vennene dine for å få antrekkinspirasjoner og utveksle stylingtips med hverandre.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Lilla antrekkplanlegger

Hvis du har sett Chick flick Clueless fra 1995, er jeg sikker på at du ville misunne Chers digitale skapprogramvare som ga henne antrekk ideer. Vel, alt går ikke tapt fordi denne gratis appen for planleggingsantrekk gjør nettopp det.

Legg til alle klærne dine, og neste trinn er der moroa begynner. Har du noen gang brukt Tinder og har elsket den rette saken? Vel, denne appen kan kalles Tinder of Closet Apps. Det skaper en hel haug antrekkideer for deg basert på alt du har, og du kan sveipe til venstre eller høyre hvis du ikke liker eller liker utseendet. Kult, ikke sant? Å, og nevnte jeg at det er for både menn og kvinner.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Antrekkplanlegger Chicisimo

Hva er hovedparametrene du vurderer før du planlegger et antrekk? Vær? Anledning? Plass? Stil? Tror du ikke at det er for mye hodepine å tenke på så mange ting samtidig, mens vi kan tenke på mer presserende saker? Så hvorfor ikke la teknologi spille sin rolle her med denne fantastiske skapadministrasjonsappen.

Chicismo er et virtuelt skap som hjelper deg med å administrere garderoben din. Den velger ut antrekkmuligheter for deg i henhold til været, og du kan velge den du liker, eller bare lage dine egne. Appen lagerfører også forskjellige antrekkalternativer i tilfelle du kanskje ønsker å sjekke dem også. Og så til slutt, hvis du har antrekkene og alt annet på plass, kan du begynne å planlegge utseendet ditt i kalenderen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. finery

Har du ikke noe av å legge til alle klær og ting manuelt på en app? Vel, si hei til Finery, en i sitt slag skaphåndteringsapp. Finery kombinerer delene av artiklene dine automatisk ved å spore e-postkvitteringene dine og online shopping gjort av deg ved å bruke e-posten din. Appen ser ikke e-postene eller passordene dine; den holder oversikt over kvitteringene dine.

Den advarer deg også mot duplisering av varer som allerede er der i skapet ditt, og varsler deg om kommende salg også. Når appen har lagt klærne i skapet ditt, kan du begynne å bla gjennom gatestilen som appen lager for deg. Planlegg antrekkene dine og unngå hyppig repetisjon av gjenstander.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. StyleBook menn

Vel, vi vil ikke at alle mennene der ute skal utelates nå, ikke sant? Så endelig en iPhone skap-app på denne listen som utelukkende er dedikert til mennene. StyleBook Men er laget og designet bare for menn og tilbyr like mye som StyleBook-appen gjør. De samme utviklerne har utviklet begge appene. Å kunne imøtekomme begge kjønn slik at de ikke forveksler med rotete brukergrensesnitt som har elementer for begge.

Du vet at øvelsen laster opp hele garderoben din, inkludert klær, sko, belter og annet tilbehør i appen og begynn å lage utseendet ditt. Når du først er fornøyd med antallet utseende du har; Du kan planlegge antrekkene dine deretter eller legge til individuelle gjenstander og planlegge antrekkene dine. Det er helt opp til deg.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 8. Closet Love

Hvis noen har brukt Polyvore-appen, vet de faktisk hva en virkelig klærarrangør-app betyr. Ex-fansen av Polyvore er overraskende når de bruker denne appen, ettersom appen føles som en reinkarnasjon av den nå nedlagte appen. Appen har allerede blitt vist på 'stilbydnicole', en Instagram-celeb som også er en virtuell stylist.

Det har vært enkelt å navigere i grensesnittet, så det vil ikke være mye tidkrevende ting daglig. Legg til klærne dine, lag antrekkene dine og planlegg dem i tillegg, hvis du ønsker å handle noe, kan du gjøre det også med denne appen. Og ta kontakt med appens stylister som vil hjelpe deg med å style antrekkene dine også.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Intelistyle

Ser på kjendisene som har personlige stylister til disposisjon; alle på et tidspunkt har ønsket oss en personlig stylist, men det er ikke mulig og rimelig. Men det er nå mulig og rimelig både med denne flotte nye mote-styling-skap-appen til din iPhone.

Du kan skjermbilde eller fange deler av klær, tilbehør og sko og la appen style deg, akkurat som stylisten din ville gjort. Få moteideer og inspirasjoner til OOTD og lag antrekkene dine. Du kan flagre den nyeste stilen din med det du allerede har.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Mod Man - Closet & Lookbook

En annen skap-app som bare er laget for menn. Med stiler som oppdateres daglig sammen med stilguider for menn, er denne appen go-til-appen for herremote. Den har også en haug med stylister som vil gi stylingråd for å se skarpe og sette sammen.

Å legge til elementene i det fysiske skapet ditt kan virke som en kjedelig oppgave for alle, men det vil neppe ta noen timer. Men når du er ferdig med det, stol på meg, vil du låse opp en skatt i herremote. Sett antrekket sammen og planlegg for fremtiden med denne skapadministrasjonsappen.

Pris: Gratis

nedlasting

Avsluttende ord ...

Bruk aldri tiden på å rote garderobene dine på å prøve å velge hva du skal ha på deg. Med disse appene som hjelper deg, vil du kunne prøve OOTD-spillet feilfritt. Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor hvis du har valgt ett skap-appen som passer dine parametere.

Andre kvinner sentriske innlegg du kanskje vil like:

  • Beste Shopping-apper for iPhone
  • Beste iPhone- og iPad-apper for kvinner
  • Beste graviditetsapper for iPhone og iPad

Del OOTD-ene som er valgt av en av disse Garderobe manager-appene med oss ​​på Facebook, Instagram og Twitter. Og ikke glem å laste ned iOS-appen vår for mer slikt innhold.