Slik løser du iPhone-hjemmeknappen

Hjem-knappen for iPhone er ikonisk. Ved bruk kan det imidlertid slutte å fungere. Det svarer kanskje ikke og unnlater å registrere pressen vår. La oss se på noen løsninger og løse problemet med at iPhone-knappen ikke fungerer.

Nå, denne svarløsheten kan skyldes flere ting. For eksempel kan det godt skyldes fysiske skader eller til og med en mangelfull glitch som kan ha sneket seg inn. La oss se på effektive måter å fikse iPhone-knappen på hjemmet når den slutter å fungere eller blir lite svar.

iPhone-Hjem-knappen fungerer ikke eller svarer ikke? La oss ordne det

Løsning nr. 1. Rengjør hjemmeknappen med myk klut

Hvis du ikke har for vane å rengjøre iPhone Home-knappen regelmessig, er det stor sjanse for at støv kan ha stablet seg opp. Det første du bør gjøre før du prøver ut andre løsninger, er å tørke ut skitt eller annet som kan forårsake at knappen fungerer som den skal. Så få en myk og litt våt klut og rengjør den forsiktig.

Hvis det løser problemet, fantastisk! Hvis det ikke blir jobben gjort, gå videre til neste tips.

Løsning nr. 2. Kalibrer Hjem-knappen

Denne er et av de mest pålitelige triksene, spesielt for å fikse iPhone Home Buttons svar uten svar.

Å prøve den ut ved å åpne en aksje-app som Notater eller Meldinger på iOS-enheten din. Deretter må du trykke og holde inne sideknappen. Når glidebryteren slås av, må du gi slipp på sideknappen.

Deretter trykker du på og holder nede Hjem-knappen i omtrent 5-10 sekunder til appen lukkes.

Neste, sjekk ut om det har gjort susen. Hvis ikke, sett synet på neste tips.

Løsning 3: Tilpass klikkehastighet

iOS lar deg tilpasse klikkehastigheten til iPhone-knappen for iPhone. Tider der det ikke ser ut til at knappen fungerer som den skal, bør du prøve den.

For å få det til, gå over til Innstillinger-appenTilgjengelighetHjem-knapp . Nå har du tre alternativer: Standard, Sakte og Sakte.

Velg Sakte, og tvang deretter starte enheten på nytt ved å trykke på sideknappen og Hjem-knappen på en gang i omtrent 10 sekunder.

Etter at enheten har startet på nytt, kan du prøve å bruke Hjem-knappen for å finne ut om den har gått tilbake til det normale.

Løsning 4. Oppdater programvare på enheten din

Apple fortsetter å øke ytelsen til iOS-enheten sin med hver programvareoppdatering. Hvis det venter en oppdatering i vingen på enheten din, kan du bruke den uten forsinkelse.

Start opp Innstillinger-app → Generelt → Programvareoppdatering. Last deretter ned og installer oppdateringen.

Løsning 5. Gjenopprett enheten

Selvfølgelig er dette en drastisk løsning, og jeg vet at du ikke vil ønske å ta den videre. Siden det har løst problemet for noen brukere, vil jeg anbefale deg å ikke gå glipp av det. Hvem vet det kan få oppgaven gjort for deg! Men før du går for denne løsningen for å fikse startknappen til iPhone som ikke fungerer, må du forsikre deg om at enheten din har blitt sikkerhetskopiert perfekt. For å få det til, sjekk ut denne guiden.

Løsning nr. 6. Reparer Hjem-knappen

Hvis du fortsatt sliter med å feilsøke svaret på iPhone Home-knappen, er sjansen stor for at den kan ha blitt skadet. Hvis enheten fremdeles er under garanti, er du heldig. Kontakt Apple Support for å få hjelp.

Midlertidig løsning:

Dra fordel av AssistiveTouch for å få en virtuell hjemmeknapp

Oppriktig sagt er dette ikke en ideell løsning per se. Imidlertid bør du dra nytte av AssistiveTouch for å utføre flere oppgaver som å starte enheten på nytt, ta et skjermbilde, justere volumet, rotere skjermen og mer til og med uten å bruke noen fysisk knapp.

For å aktivere det, åpner du Innstillinger-appen på iOS-enheten din → Tilgjengelighet → Berør → AssistiveTouch.

Slå deretter på bryteren. Nå skal du se AssistiveTouch-ikonet på skjermen. Trykk på den og velg deretter handlingen du vil utføre. For å få mest mulig ut av denne funksjonen, gå over til vår komplette guide.

Der går du!

Pakk inn ...

Jeg håper problemet ligger bak deg og at iPhone Touch ID-knappen din nå har begynt å fungere som forventet. Vil du fortelle oss om trikset som har klikket for deg?

Det kan være lurt å lese disse artiklene:

  • iPhone sender ikke bildemeldinger: Slik løser du dette
  • Er din iPhone fast på Apple-logoen? Her er de mulige løsningene
  • Slik viser du bursdager i Apple Kalender-app på iPhone, iPad eller Mac
  • Slik stopper du Mail-appen fra automatisk nedlasting av vedlegg på Mac

For å holde en oversikt over de siste innleggene våre, må du være sikker på at du har lastet ned iOS-appen vår og fulgt oss også på Facebook, Twitter og Instagram

 

Legg Igjen Din Kommentar