De beste iPhone X og Xs personvernskjermbeskyttere i 2020: Beskytt din private informasjon

IPhonen din er en konstant følgesvenn ettersom du bruker den til flere formål. Bortsett fra å bruke sosiale medier-apper, kan du bruke enheten din til å dele sensitive data og personlig informasjon med banker og myndigheter. Under prosessen kan fremmede snike seg på deg for å stjele dine private detaljer. For å beskytte personvernet ditt, trenger du skjermbeskyttere for personvern for din iPhone.

Nettmarkedet er rotete med utallige antispionerende skjermbeskyttere. For å gjøre livet ditt enklere har vi listet opp noen av de beste personvernskjermbeskyttelsene for iPhone X og Xs. Siden begge telefonene har lignende skjermstørrelse, kan du hente et herdet skjermglass fra listen og installere på enheten din.

De beste iPhone X og Xs personvernskjermbeskyttere i 2019

Rask tilgang:

 • Supershieldz
 • Pehael
 • Maxboost
 • TECHO
 • FlexGear
 • Missfeel
 • Mowei
 • Spigen
 • Ailun
 • ESR
 • Sameriver
 • ANYOYO

#1. Supershieldz

Supershieldz har skåret en nisje i iPhone-skjermbeskyttere. Merket har også med hell lansert personvernskjermbeskyttere for de nyeste iPhone X-er og iPhone X. Denne pakken inneholder to antispion-skjermbeskyttere, som kan skryte av 9H-hardhet og opprettholder original berøringsopplevelse.

2, 5D avrundet kantglass gir mye komfort for fingrene og hendene mens du samhandler med telefonen. Supershieldz har brukt et hydrofobt og oleofobt belegg for å forhindre at flekker og flekker skader skjermen.

USP: 2, 5D avrundet kantglass

Sjekk ut på Amazon

# 2. Pehael

Denne konseptuelt utformede personvernskjermbeskytteren beskytter dine personlige og sensitive data fra fremmede uansett hvordan du holder telefonen din. Denne skjermbeskyttelsen er laget av 0, 33 mm herdet glass med topp lyd, som holder telefonens skjerm støv- og fingeravtrykkfri.

For daglig beskyttelse mot slitasje har Pehael brukt 9H-hardhet, noe som kan forhindre riper. En meget holdbar skjermbeskyttelse er enkel å montere, da den er laget av boblefrie lim.

USP: Boblefrie lim

Sjekk ut på Amazon

# 3. Maxboost

Enten du holder iPhone horisontalt eller vertikalt, sikrer Maxboost skjermbeskyttelse full sikkerhet for sensitiv informasjon og surfing. Denne skjermbeskytteren filtrerer en del av skjermens lysstyrke; Derfor vil telefonens skjermstyrke reduseres med 35%. Det anbefales å justere lysstyrken på telefonen i løpet av dagen.

Når du holder telefonen rett foran øynene dine, kan du se innholdet. I likhet med andre skjermbeskyttere bruker Maxboost også et hydrofobt og oleofobt belegg for å beskytte telefonskjermen mot oljeflekker og fingeravtrykk flekker. Videre beskytter skjermbeskytteren også skjermen mot utilsiktet søl, støt og annen slitasje.

USP: Kompatibel med 3D Touch

Sjekk ut på Amazon

# 4. TECHO

Ditt personvern er også viktigst for Apple og TECHOs skjermbeskytter. Og derfor har merket produsert en antispion-skjermbeskytter for iPhone X og XS. Denne fullstendige dekningen og sakevennlige skjermbeskyttelsen har 9H hardhet for å beskytte telefonens skjerm.

Denne skjermbeskyttelsen forhindrer andre i å se dine private chats og andre personlige detaljer som meldinger og e-postmeldinger fra bankene dine og forsikringsselskaper. Ingen kan se telefonens skjerm fra venstre og høyre side innen 45 grader.

USP: Sakvennlig skjermbeskytter

Sjekk ut på Amazon

# 5. FlexGear

FlexGear har laget en personvernskjermbeskytter fra herdet glass. Dette gir ikke bare full åpenhet for brukere, men gir også følsom berøring. Bortsett fra å forhindre kikking, tilbyr skjermbeskyttelsen ekstrem styrke for telefonskjermen med 9H-hardhet.

Hold din personlige informasjon skjult for fremmede og nyt den naturlige opplevelsen på iPhone. FlexGear gir deg langvarig beskyttelse mot riper. Den ultratynne skjermen er spenstig og lover berøringsskjermfølsomhet. Til slutt kommer den i en pakke på to.

USP: Langvarig beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 6. Missfeel

Ikke mye kjent i bransjen, Missfeel's skjermvakt kan absolutt overraske deg med sine fantastiske funksjoner. Denne beskyttelsesfilm med herdet glassglassbeskyttelsesglass har en 9H-hardhet for å beskytte skjermen mot riper. Denne 3D Touch-kompatible og boblefrie skjermbeskyttelsen gir høyt personvern og holder din personlige informasjon skjult for fremmede rundt deg.

Enten du befinner deg i en heis, rulletrapp eller i et annet lukket område, kan du glede deg over den naturlige seeropplevelsen. Det er langvarig beskyttelse for din iPhone-skjerm mot riper. Et spenstig produkt som lover full kompatibilitet med telefonens berøringsskjermfølsomhet.

USP: 3D Touch-kompatibilitet

Sjekk ut på Amazon

# 7. Mowei

Denne toveis skjermbeskyttelsen for iPhone-personvern er det beste alternativet for å holde de kikkede øynene på armlengdes avstand. Skjermbeskytteren med full herde glass er sakvennlig og gir full sikkerhet til ditt personlige innhold som er lagret på din iPhone. Mowei har laget denne skjermbeskyttelsen ved hjelp av LG toveis filterfilm, og dermed vil ikke vakten mørkgjøre telefonskjermen. Denne funksjonen sparer garantert batterilevetiden, da du ikke skal skru opp lysstyrken.

Når du holder iPhone på 45 grader, er det bare du som kan se telefonappene og innholdet i appen, mens andre bare får se en mørk skjerm. Du kan endre landskapet når du vil dele telefonskjermen.

USP: To-veis filterfilm

Sjekk ut på Amazon

# 8. Spigen

Spigen er en av lederne innen iPhone-tilbehør. Fra beskyttelsesvesker til skjermbeskyttere, imponerer Spigen brukere med premiumkvalitetsprodukter. Denne personvernskjermen holder telefonskjermen bare synlig for deg. Dette herdet glass er kjent for sin holdbarhet da det er vurdert til 9H hardhet.

Bortsett fra å være beskyttende, er denne beskytteren kompatibel med alle Spigen-tilfeller. For enkel installasjon gir Spigen deg et automatisk justeringssett. Ved å bruke dette settet kan du sikre feilinstallasjon av skjermbeskytteren.

USP: Automatisk justeringssett

Sjekk ut på Amazon

# 9. Ailun

Beskytt sensitive data fra fremmede i buss, metro, heis eller andre offentlige steder. Folk er mer interessert i å snuse på andres hemmelighet. Mens du bruker iPhone-en din, kan du stoppe de kikkede øynene fra å feste på skjermen ved å bruke AILUNs skjermbeskyttelse for personvern. Skjermbeskytteren mørkgjør bildet på telefonen din, og derfor må du justere lysstyrken på iPhone.

Før du installerer beskyttelsen, fjerner du støv og justerer det ordentlig. AILUN har laget en premium 0, 25 mm herdet glassskjermbeskytter med 9H hardhet; denne ekstremt slitesterke skjermbeskyttelsen beskytter telefonskjermen mot riper og fall.

USP: 0, 25 mm tynn

Sjekk ut på Amazon

# 10. ESR

ESR er et av de nye merkene av iPhone-tilbehør. Denne personvernskjermbeskytteren fra ESR er passet ditt for å bla gjennom telefonen uten å få uønsket oppmerksomhet fra tilskuere og tilskuere. Med det lette overføringsnivået på 75% holder dette herdet glass dine personlige data trygge for fremmede.

Du må justere skjermens lysstyrke på enheten din for å oppnå best mulig ytelse fra denne anti-spion-skjermfilmen. For enkel installasjon gir ESR deg en justeringsramme. Før installasjonen, rengjør skjermen med en tørkeklut og fjern støv for å sikre boblefri bruk.

USP: 75% lysoverføringsnivå

Sjekk ut på Amazon

# 11. Sameriver

Denne 4D buede passformfilmen er spesialdesignet for iPhone Xs og X. En antispion-skjermbeskytter gir deg privatlivets fred. Selv om du kan se på telefonskjermen fra fronten, kan det hende at en person som står ved siden av deg ikke ser noe på skjermen. Dette produktet er 3D Touch og Face ID-kompatibelt.

Med sin 0, 3 mm ultra-tynne profil tilbyr denne skjermbeskyttelsen pålitelig berøringsfølsomhet og full dekning. Blant andre bemerkelsesverdige funksjoner på skjermbeskyttelsen er antiskrap, anti-fingeravtrykk, anti-olje, antistøv og boblefritt.

USP: Face ID-kompatibel

Sjekk ut på Amazon

# 12. ANYOYO

Hold dine personlige chats, lysbildefremvisninger og nettlesing trygt fra de nysgjerrige øynene til folk rundt deg ved å bruke ANYOYO antispionglassbeskytter. Så lenge du holder telefonen foran øynene dine, er det ingen som kan se telefonskjermen.

For å beskytte telefonskjermen har ANYOYO brukt 9H herdet glass med hardhet, som står fast mot daglig slitasje og tårer. For sjelen din holder skjermbeskyttelsen også svette og oljerester borte fra berøringsskjermen.

USP: Motstand mot høy påvirkning

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Plukket ditt ???

Når en skjermbeskytter for personvern møter styrke, blir den et av iPhone-tilbehørene du trenger for enhver bruker. Velg den beste skjermbeskyttelsen fra listen over, og utsett aldri telefonskjermen for noen fremmede.

Du kan også gjerne utforske:

 • Beste iPhone X / Xs tilfeller
 • Beste iPhone X / Xs ermer
 • Beste iPhone X / Xs tilfeller for kvinner
 • Beste iPhone X / Xs Designervesker

Hvilken skjermbeskytter for personvern vil du kjøpe for din iPhone X, XS? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår for å utforske mer tilbehør mens du er på farten.