Beste smarte lommebøker i 2020 med GPS Tracker sammen med Bluetooth

Er du redd for at lommeboka blir stjålet? Hvor mange ganger skjedde det med deg tidligere? Vel, ikke lenger fra i dag! I disse dager foretrekker mange å bruke smarte lommebøker som er sporbare med innebygd Bluetooth eller en GPS i selve lommeboken. Høres bra ut?

La oss se på noen av de beste smarte lommebøkene som har innebygd Bluetooth-, GPS- og RFID-blokkeringsteknologi. Når du har fått en av disse sporbare lommebøkene, vil de viktige kredittkortene og pengene dine aldri forsvinne igjen. La oss sette i gang jakten!

10 beste smarte lommebøker i 2019

Jeg har satt sammen en liste basert på funksjoner som en smart lommebok med GPS-tracker sammen med Bluetooth og smart lommebok med RFID-blokkering også. Værsågod!

Hurtigkoblinger!

 • Smart LB
 • Dango
 • Kukoo
 • Ekster
 • Elecrtilucn
 • Tuopuke
 • Vaultskin
 • Leopardd
 • Bryker Hyde
 • Lavemi

#1. Smart LB

Se for deg at lommeboka ringer ved hjelp av telefonen din når den blir stjålet? Ja, det er nå mulig med Smart LB Bluetooth-lommebok. Med noen forbløffende funksjoner som smart funn, posisjonsopptegnelse, fjernfotografering og anti-tapt funksjon, står denne smarte lommeboken på toppen av listen vår! Ved hjelp av telefonens GPS kan du enkelt finne den siste plasseringen når den går tapt.

Smart LB er den eneste smarte lommeboken med GPS-tracker på dagens liste! Lommeboken er laget av ekte skinn med 4 kortspor i, ett ID-vindu og hovedlomme. Dette er nok til å også ha viktige kredittkort, ID-kort og kontanter. Bare med 5 timers lading kan det fungere opptil 1 måned, avhengig av bruken.

USP: Fungerer med både Bluetooth og GPS.

Sjekk ut på Amazon

# 2. Dango

Dango lommebok ser mer ut som en telefonkasse for meg, for å være ærlig. Laget av ekte skinn, og det kan inneholde opptil 12 kort på en gang! Mil-spec boltene på hjørnene gjør den enda sikrere og gir et elegant utseende.

Den ytre kroppen er laget av CNC Aluminium, 0, 3 tommer tykk, og den veier bare over 2 gram. Dangos mest interessante funksjon er RFID-blokkering. Det holder din informasjon sikker og lekker ikke noe av kortenes informasjon til andre.

USP: Har opptil 12 kort

Sjekk ut på Amazon

# 3. Kukoo

Hvis du ikke er ute etter en voluminøs lommebok og vil ha en Bluetooth-tyveri-teknologi i den smarte lommeboka, er Kukoo din vei å gå! For å sikre at denne Bluetooth-lommeboken fungerer bra, må du koble telefonen til lommeboken ved å laste ned Bseek-appen fra Google Play Store og App Store. Dette betyr at det fungerer for både Android- og iOS-enheter.

Kukoo lommebok er laget av ekte kuskinn, kommer i svart farge og har 4 kortspor, 2 notisbokspor, 1 fotolomme og 2 kontantspor. Den er lett i vekt og lett å spore ved å bruke Bluetooth.

USP: Sporer din Smart lommebok med Bluetooth

Sjekk ut på Amazon

# 4. Ekster

Muligheten til beskyttelse mot privat tyveri ved bruk av RFID eller NFC-blokkering gjør at den skiller seg ut av alle sporbare lommebøker som er tilgjengelige online. Med bare et klikk på en knapp kan du få tilgang til alle kortene dine (nesten 10 kort) som er lagret i denne smarte lommeboken.

Eksters lommebok er laget av ekte tysk skinn som gir en myk berøring. Det er tilgjengelig i svart, klassisk brun, stålblå og roma cognac farger. Denne RIFD-lommeboken kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

USP: Tilgjengelig i svimlende farger

Sjekk ut på Amazon

# 5. Elecrtilucn

Nok en lommebok som fungerer på GPS-teknologi. For å sikre at denne smarte lommeboken med GPS-tracker fungerer bra, må du installere Bseek-app fra de respektive appbutikkene. Foruten GPS, støtter den også Bluetooth 4.0-teknologi for å spore lommeboken når den går tapt.

Electrilucn GPS-lommebok er laget av PU-skinn, og den ser blank ut som alltid! Lommeboken ringer når du glemmer den et sted, eller hvis den blir stjålet ved bruk av telefonens GPS. Det markerer lommebokens beliggenhet, og dette sikrer at du bare er et trykk unna lommeboken når du glemmer den hvor som helst.

USP: Fungerer med GPS og Bluetooth Begge

Sjekk ut på Amazon

# 6. Tuopuke

Med toveis alarm er Tuopuke Bluetooth-lommebok en av favorittene mine på denne listen. Ikke bare lommeboken, men hvis du glemmer telefonen din underveis, kan du ringe den ved å bruke lommeboken også. Jeg vil ikke si at det er det beste av alle smarte lommebøker, men det er et anstendig valg når det kommer til en standard lommebok med Bluetooth-tracker.

Den er enkel å betjene, og lommeboken kan ta selfies og videoer fra telefonen eksternt. Med bare en enkelt lading kan lommeboken enkelt fungere i opptil 2 måneder.

USP: Batteriet varer i opptil to måneder.

Sjekk ut på Amazon

# 7. Vaultskin

Hvis du leter etter et rimelig alternativ for en smart lommebok med RFID-sporing, tilbyr Vaultskin alt du leter etter. Eleganse, komfort, sikkerhet, alt i ett, gjør den til den beste RFID-lommeboken i dagens liste! Vaultskin kommer med en smart stropp som lar deg raskt få tilgang til kortene dine når det er nødvendig.

Lommeboken har tre lommer som kan inneholde opptil 10 kort, der 5 kort kan settes inn i RFID-beskyttet lomme og resten foran og baklomme. Det fås i farger svart, brunt, karminrødt, kromgrått, konjakk og marine.

USP: Lommebok med nøyaktig RFID-sporing

Sjekk ut på Amazon

# 8. Leopardd

Hvis du leter etter en enkel, elegant, men smart lommebok, må Leopardd være på toppen av listen. Det er en av de beste RFID lommebøkene laget av ekte skinn. Leopardd lommebok leveres med 8 RFID-låsekortlommer og en valutalomme.

Midt-flip-ID gjør det enkelt å få tilgang til kort du bruker mest. Leopardd er tilgjengelig i farger i sort og kaffe og har en pengene-tilbake-garanti på 60 dager.

USP: 8 RFID-låskortlommer

Sjekk ut på Amazon

# 9. Bryker Hyde

Selv om Bryker Hyde smart lommebok ligger på 9. plass på denne listen, er det mitt første valg av åpenbare grunner. Det får deg ikke til å føle at den har så smarte funksjoner i lommeboken, faktisk ser den ut som en vanlig lommebok. Lommeboken er laget av rullesteinsskinn og kommer til en overkommelig pris.

Bryker Hydes lommebok er et perfekt valg når du reiser mye. Lommeboken har en 2 lomme for valutaer og 2 ID-spor for rask tilgang. Den er tilgjengelig i 8 fargevarianter.

USP: Ser ut som en normal lommebok, men det er en smart lommebok

Sjekk ut på Amazon

# 10. Lavemi

Ser du etter RFID-lommebok for kvinner? Vi har den dekket med Lavemi RFID-lommebok for jenter. Lommeboken er tilgjengelig i 25 blendende farger og er laget av ekte skinn. Lavemi lommebok kan inneholde opptil 17 kredittkortspor, 1 glidelåslomme, en penneløkke, 3 valutalommer, 1 ID-vindu og mange flere.

Du kan enkelt ta med deg telefonen din med denne RFID-lommeboken mens du er på farten! RFID-teknologien i denne smarte lommeboken beskytter kortenes informasjon fra å bli lekket. Du kan enkelt spore lommeboken når den går tapt.

USP: RFID-lommebok for kvinner i 25 farger.

Sjekk ut på Amazon

Det var alt for i dag! Dette var noen av de beste smarte lommebøkene som har innebygd Bluetooth, GPS og RFID-teknologi i seg selv.

Endelig dom!

Hvis du ber meg om å velge en, vil jeg gå med en smart lommebok med GPS-tracker. Og hvis du leter etter en smart lommebok for kvinner, så er Lavemi din vei å gå uten andre tanker. Gi meg beskjed i kommentarene hvilken Bluetooth-lommebok du elsket av alle disse!

Ikke gå glipp av:

 • Beste iPhone XR lommebokvesker
 • Beste iPhone Xs maks lommebokvesker
 • Beste iPhone X lærvesker
 • Beste 10, 5 tommers iPad Pro lærvesker

Hvis du elsket det du nettopp har lest, del det fra Facebook, Twitter og Instagram. Hold deg oppdatert med alt det siste tilbehøret ved å installere iOS-appen din på iPhone eller iPad i dag!