Slik bruker du AirDrop på iPhone X, Xs, Xs Max og XR [Ultimate Guide]

Før iOS 11 pleide “AirDrop” -ikonet å være synlig i Kontrollsenteret. Men i de nyeste iOS-versjonene er det litt under innpakningene. Derfor kan noen brukere lure på hvor er AirDrop-ikonet på iPhone X, Xs, Xs Max og XR.

For de som ikke er kjent, lar AirDrop brukere dele innhold som bilder, videoer, filer og mer med andre Apple-enheter i nærheten. Det gjør delingsinnholdet mellom enhetene veldig praktisk uten tap av kvalitet. Når det er sagt; bruk av AirDrop på iPhone X-serien er like grei som på andre iOS-enheter.

Slik bruker du AirDrop på iPhone X, Xs, Xs Max og XR

Rask tilgang:

 • Hvordan tilpasse AirDrop fra Innstillinger-appen på iPhone X, Xs, Xs Max og XR
 • Slik får du tilgang til AirDrop fra Kontrollsenter på iPhone X, Xs, Xs Max og XR
 • Hvordan dele innhold med AirDrop på iPhone X, Xs, Xs Max og XR
 • Slik mottar du innhold med AirDrop på iPhone X, Xs, Xs Max og XR

Hvordan velge hvem som skal se enheten din i AirDrop og sende deg innhold på iPhone X, Xs, Xs Max og XR

Du kan tilpasse AirDrop både fra Kontrollsenter og Innstillinger-appen på iPhone X-serien. Dessuten har du muligheten til å velge hvem som skal se enheten din i AirDrop og sende deg innhold.

Tilpass AirDrop fra Settings-appen på iPhone X Series:

Åpne Innstillinger-appen på din iPhone → trykk på Generelt → AirDrop og velg det foretrukne alternativet.

Få tilgang til AirDrop fra Control Center på iPhone X-serien:

Bare sveip ned fra øverste høyre hjørne av skjermen for å åpne Kontrollsenter. Deretter må du trykke dypt eller berøre og holde nettverksinnstillingskortet øverst til venstre og trykke på AirDrop.

Velg deretter ett av alternativene:

 • Motta av: Velg det for å avvise AirDrop-forespørsler.
 • Bare kontakter : Bare kontaktene dine kan se enheten din.
 • Alle: For å tillate alle iOS / macOS-enheter i nærheten som bruker AirDrop, kan du se iPhone.

Merk: Bare i tilfelle du ser Mottak av og ikke kan trykke på for å endre det, åpner du Innstillinger → Generelt → Begrensninger og sørger for at AirDrop er slått på.

Hvordan dele innhold med AirDrop på iPhone X-serien

 • Forsikre deg om at du har slått på Wi-Fi og Bluetooth på enheten din. Og de må være på enheten du sender innholdet også.

Hvis du har slått på Personal Hotspot, kan du deaktivere det. Forsikre deg om at den også er slått av på enheten du sender innholdet. Setter app → Personal Hotspot og slår den av. Forsikre deg om at personen du sender innhold til er i nærheten.

 • Mottakeren må ikke være utenfor Bluetooth- og Wi-Fi-rekkevidden.
 • Hvis mottakerens AirDrop-mottaksinnstilling er satt til Kontakter bare, er det bare personen i kontaktene hans som kan dele innholdet.
 • De må stille AirDrop-mottaksinnstillinger til Alle for å tillate noen å sende dem innhold.

Trinn 1. Hvis du vil dele innhold med AirDrop, åpner du en app og velger elementet. I denne testen skal jeg dele noen av favorittbildene mine.

Steg 2. Når du har valgt bilder, trykk på Del-knappen.

Trinn 3. Vent nå til de nærliggende AirDrop-brukerne dukker opp. Trykk deretter på navnet til brukeren du vil dele bildene med.

La deretter bildene sendes vellykket.

Slik mottar du innhold med AirDrop på iPhone X-serien

Hver gang noen deler innhold med deg ved hjelp av AirDrop, vil du få et varsel med forhåndsvisning av innholdet. Trykk på trykk på Godta eller Avvis i varselet.

Når du blir godtatt, vil du få innholdet i appen den ble sendt fra. For eksempel vises bilder i Bilder-appen og nettsteder som er åpne i Safari.

Bare i tilfelle du deler AirDrop-innhold til deg selv, som fra iPhone X til iPad Pro som er synkronisert med den samme iCloud-kontoen, får du ikke et varsel om å godta eller avvise.

Det er det!

Din ta:

Så dra full nytte av Apples ad-hoc-tjeneste for enkelt å dele filer. Og basert på hva som passer arbeidsflyten din bedre, konfigurer den ideelt.

Få med disse innleggene også:

 • Hvordan bruke Reachability på iPhone X, Xs, Xs Max og XR
 • Hvordan trene Face ID for å gjenkjenne rare ansikter på iPhone X, Xs, Xs Max og XR
 • Slik tømmer du RAM på iPhone X, Xs, Xs Max og XR
 • Tips for å fremskynde låsning av Face ID på iPhone X, Xs, Xs Max og XR

Hva synes du om AirDrop og hva er forbedringene du ønsker å se i det? Skyt den i kommentarene og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter. Last ned iGB-appen vår slik at du enkelt kan følge med på de siste innleggene våre.