Slik deaktiverer du "Tillit til denne datamaskinen" Varsel på iPhone og iPad

Etter at du har oppdatert iDevice, første gang du kobler iPhone eller iPad til datamaskinen, får du en "Stol på denne datamaskinen" -meldingen. Du trykker på "Tillit", og iPhone eller iPad kobler til og lader.

Men for mange brukere kommer denne meldingen stadig opp hver gang du kobler til iDevice, selv etter at du allerede har "klarert" datamaskinen. Hvis meldingen vises på løkken, er denne artikkelen noe for deg.

Slik stopper du "Stol på denne datamaskinen" -meldingen på iPhone og iPad

Før vi går videre til feilsøkingsguiden, er det lurt å sjekke kabelen du bruker. Dette problemet med hyppige "Stol på denne datamaskinen" -varselet kan oppstå hvis du ikke bruker en autentisk MFi-sertifisert kabel. Hvis du har den beste ladekabelen, kan du sjekke andre løsninger.

#1. Oppdater iTunes

Selv om det ikke er en "sikker" løsning på meldingssløyfen, løste den problemet i noen tilfeller. Når du er inne på det, kan du også sjekke versjonen av macOS-en din. Forsikre deg om at Mac og iTunes kjører på den nyeste versjonen.

Hvis du bruker iTunes for Windows, må du forsikre deg om at iTunes Mobile Device Helper kjører automatisk ved oppstart. Sjekk Microsofts veiledning for det samme. Hvis du bruker annen Apple-relatert programvare, kan du også oppdatere det. Enkelte mobilrelaterte tjenester er koblet til programvare, og den eneste måten å oppdatere disse tjenestene er ved å oppdatere programvaren.

# 2. Tilbakestill tillitsinnstillinger på iPhone og iPad

For å slå av Trust this Computer advarsel, kan du prøve å endre innstillingene for pålitelige datamaskiner.

Trinn 1. Gå til Innstillinger- appen på iPhone eller iPad.

Steg 2. Trykk på Generelt og bla nedover for å velge Tilbakestill .

Trinn 3. Velg her Nullstill plassering og personvern .

Trinn 4. Skriv inn passordet og trykk på Tilbakestill innstillinger .

Denne handlingen vil tilbakestille posisjons- og personverndataene til din iPhone eller iPad til fabrikkinnstillinger. Bortsett fra å tilbakekalle visse tillatelser fra apper, vil dette slette alle pålitelige datamaskiner. Når du nå kobler til en tidligere pålitelig datamaskin, vil tillitsvarselet vises igjen (forhåpentligvis går det ikke denne gangen).

Hvis problemet ikke er løst, kan du prøve å tilbakestille nettverksinnstillingene. Dette vil tilbakestille alle Wi-Fi-nettverk og passord, mobilinnstillinger og VPN- og APN-innstillinger. Gå til InnstillingerGenereltTilbakestillTilbakestill nettverksinnstillinger og følg instruksjonene.

# 3. Deaktiver Apple-enhet

Selv om denne meldingen vil deaktivere Tillits til denne datamaskinvarslingen, kommer den med et mer betydelig problem. Den vil ikke la datamaskinen “oppdage” og koble til iDevice, men vil lade iDevice likevel. Hva dette betyr er at du ikke vil være i stand til å synkronisere eller andre dataoverføringsjobber med iPhone / iPad når du følger dette trinnet. Fortsett forsiktig.

Trinn 1. Koble iPhone / iPad → Gå over til kontrollpanelet.

Steg 2. Klikk på Maskinvare og lyd → Klikk og åpne Enhetsbehandling.

Trinn 3. I Enhetsbehandler-vinduet skal du se en liste med navnet på iDevice.

Trinn 4. Høyreklikk på iDevices navn og klikk på Egenskaper.

Trinn 5. Klikk på Maskinvare-fanen og klikk deretter på Egenskaper → Gå til Driver-fanen → Klikk på Deaktiver.

Som jeg sa, problemet med denne metoden er at dette vil deaktivere dataoverføring (synkronisering). Men det er kjent å deaktivere "Trust this computer" -meldingssløyfen.

# 4. Er personlig hotspot på?

Leserne våre er smarte nok til å komme med gode forslag. Dan VanWinkle har med rette påpekt at "Når det personlige hotspotet er slått på, vil det spørre hver gang du kobler iPhone-en til en datamaskin fordi den ber om tilgang til hotspot-nettverket via kabel."

Det var alt folkens!

Jeg har prøvd mitt beste for å dekke alle mulige løsninger for problemet. Ta gjerne kontakt med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor, og vi kan kanskje hjelpe deg videre. Hvis du står overfor andre Apple-økosystemrelaterte problemer, kan du også bruke kommentarfeltet til det.

Du kan også gjerne lese andre artikler relatert til iTunes ...

  • Slik løser du feilen "Kan ikke koble til iTunes Store"
  • iPhone er deaktivert Koble til iTunes: Løs problemet uten å miste data
  • iPhone ikke vises i iTunes? Slik løser du dette irriterende problemet
  • iPhone kan ikke koble til iTunes? Hvordan fikse

Du kan også få kontakt med oss ​​på våre Facebook-, Twitter- og Instagram-sider. Sørg for å laste ned appen vår, og aldri gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar