iOS 8.3 Funksjoner: En rask titt på den oppdaterte versjonen

Etter måneder med beta-testing har iOS 8.3 endelig blitt utgitt med mange forbedringer og nye funksjoner. Det er en stor oppdatering som først og fremst fokuserer på å fikse mange feil og forbedre iOS 8-funksjonalitetene ved å legge til brukervennlige funksjoner. Som iPhone- og iPad-bruker vil du sjekke ut de nylig tillagte funksjonene som har kommet med iOS 8.3-oppdatering.

Ser du frem til å se på iOS 8.3-funksjonene? Fra å la deg få en fin vri på meldinger gjennom attraktive Emojis til å gi Siri mulighet til å gjøre bedre jobber, iOS 8.3-oppdateringen lover å være så imponerende som du ønsker. La oss ta en detaljert titt!

iOS 8.3 Funksjoner på øyeblikket

Ny Emojis Og Emoji Picker

iOS 8.3 har brakt mange flotte nye Emojis. Med emoji-hudfargeendere kan du endre utseendet til Emoji-mennesker. Nye Emojis presenterer forskjellige alternativer som for eksempel par av samme kjønn, utvidet familie. Flere nye flagg har blitt med i bandwagon for å krydre meldingstiden din.

Apple har oppdatert mange Emojis og gitt dem alle nye utseende. Watch ser en påfallende likhet med Apple Watch, telefonen ser ut til å være den perfekte klonen på iPhone 6 og datamaskinen har utseendet til Mac.

Hvis du liker å sende meldinger ved å bruke Emojis, vil du gjerne legge til dette som heter Emoji Picker. Det klassifiserer perfekt Emojis i kategorier i en veldig praktisk rullbar liste, slik at du raskt kan velge favorittene dine.

Trådløst CarPlay

iOS 8.3 lar deg koble din iPhone med CarPlay trådløst. Du finner CarPlay-innstillingen fra Generelt-delen av Innstillinger-appen på iPhone. I motsetning til tidligere, trenger du ikke lenger bruke Lightning-porten for å koble din iPhone til CarPlay.

iCloud fotobibliotek

iCloud Photo Library har endelig kommet med iOS 8.3. Etter måneder med betatesting har denne etterlengtede funksjonen etter hvert sett dagens lys.

Støtte for Googles totrinnsbekreftelse

Apple har lagt til støtten for Google-trinns bekreftelse mens du logger på eller legger til Google-kontoer på din iPhone eller iPad. Som et resultat trenger du ikke å legge til appspesifikke passord i noen tilfeller.

Apple betaler støtte for Kina UnionPay-nettverk

iOS 8.3-oppdateringen har brakt Apple Pay-støtten for China UnionPay Network som forventet. Så forvent at Apple Pay vil være tilgjengelig i Kina ganske snart.

Fet / kursiv / understrekingsnøkkel for å lage tekst på iPhone 6 Plus

iOS 8.3 har lagt til fet skrift, kursiv og understrekingsnøkler for å la deg formatere tekst på iPhone 6 Plus. Tidligere var det bare frimodig alternativ.

Siri har fått støtte fra flere språk

Siri har blitt oppdatert for å ha støtte fra mange språk som dansk, hertil, engelsk (New Zealand) engelsk (India), portugisisk, thai, tyrkisk, russisk, svensk osv.

Filteralternativ i iMessage

Nå kan du filtrere iMessages. iOS 8.3 lar deg skille iMessages fra vennene dine fra andre som ikke er i kontaktlisten din. Meldingene fra folk som ikke er i kontaktlisten din, vil bli oppført under "Ukjente avsendere."

Små endringer i passbok

Det er også gjort noen mindre endringer med Passbook. To seksjoner er laget - Apple Pay and Passes - slik at du enkelt kan administrere kortene dine. Mens Apple Pay er gjort for å holde Apple Pay-kreditt- eller debetkort hver for seg, er Passes der for andre kort.

Bilder-app

Mange ganger vil du gjerne sjekke ut hvilke typer bilder som er i ethvert album. iOS 8.3 ser ut til å ha løst dette perfekt. Album viser et ikonoverlegg som gir deg sniktittet fra bildene på innsiden.

Oppdater til mellomromstasten

Mellomromstasten er strukket litt slik at brukerne ikke har noen ulemper mens de skriver. Mange brukere slår iPhone-brukere i stedet for mellomromstasten i Safari mens de søker noe og finner derfor ikke den lille størrelsen på mellomromstasten god nok. Så, den lange størrelsen på mellomromstasten skal løse denne ulempen.

Last ned gratis apper uten å oppgi passord

iOS 8.3 gir deg muligheten til å la deg laste ned gratis apper uten å måtte oppgi passord. Denne oppdateringen skal gjøre mange iPhone-brukere glade, da ikke så mange mennesker liker å oppgi passord mens de laster ned apper.

Wi-Fi-samtale

Wi-Fi-anropsfunksjon er lagt til i iOS 8.3. Nå kan Sprint-abonnenter i USA og EE-abonnenter i USA også dra nytte av denne funksjonen. Tidligere Wi-Fi-ringer var bare begrenset til T-Mobile.

Rask svar Viser bilder

Rask svar er forbedret for å vise bilder tilknyttet iMessage. Den beste delen av denne oppdateringen er at bildet vises, og du vil kunne svare på en melding fra varslingssenter selv når forhåndsvisning av meldinger er deaktivert fra Innstillinger-appen i motsetning til tidligere.