De beste iPhone-sikkerhetsappsene fra 2020 for å sikre kontakter, bilder og alt

Akkurat som mange iOS-brukere, lagrer jeg mye av mine private data som bilder, videoer og personlige notater på min iPhone. For å sikre at de har den nødvendige beskyttelsen, bruker jeg iPhone-sikkerhetsapper som holder nysgjerrige øyne i sjakk og forhindrer uautorisert tilgang til dataene mine.

Lås opp dine private data i en egen mappe og bruk Touch ID for å få tilgang til dem trygt. Få innbruddvarsler når noen prøver å få tilgang til dataene dine. Administrer passordene dine smart for å sikre at kontoene dine forblir sikre. Les videre for å sjekke ut hva mer disse sikkerhetsappene for iOS kan gjøre for deg!

Beste sikkerhetsapper for iPhone og iPad i 2019

#1. Privat fotohvelv

Gi bildene og videoene dine et helt topp skjold med Private Photo Vault. Appen lar deg beskytte fotoalbumene dine ved hjelp av passord eller mønster. Siden det også gir innbruddsrapporter, vil du ikke ha store problemer med å identifisere inntrengerne.

Du kan raskt importere / eksportere bildene dine fra bilderappen. Med den private nettleseren vil du kunne surfe på nettet med større sikkerhet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Secret Photo Vault - Keepsafe

For mange mennesker er bilder like private som visse dokumenter. Tross alt kan bryllupsreise øyeblikksbilder eller en vill natt med gutta inneholde sensitive bilder.

Derfor er det ingen overraskelse at mange ønsker å henvise en viss del av fotobiblioteket til "bare for mine øyne". Keep Safe oppnår nettopp det ved å lagre bildene i fotoappen i en sikker, passordbeskyttet mappe.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Dashlane

Dashlane er en hendig passordbehandlerapp. Du kan låse opp alle passordene dine på en sikker måte.

Med passordgeneratoren kan du raskt generere passord for kontoene dine. Den lar deg raskt få tilgang til passordene dine og logge på nettsteder og apper. Hvis passordene dine blir brukt utenfor denne appen, sender den deg varsler om sikkerhetsbrudd.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. 1Password

Jeg har alltid vurdert 1Password veldig høyt, da det gjør passordet til å administrere en stressfri affære. Med denne passordbehandler-appen kan du raskt logge på apper og nettsteder. Passordgeneratoren lar deg endre passord og tilby dem flere sikkerhetstiltak.

Du kan opprette flere hvelv for å holde passordene dine organisert. Ved å bruke tagger og favoritter vil du kunne holde informasjonen din i god orden. Dessuten varsler den deg også når du besøker et nettsted som har blitt kompromittert.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Se opp

Lookout er en fullt utstyrt sikkerhetsapp for iOS. Appen beskytter ikke bare iPhone, data, men også identiteten din.

Med beskyttelse mot identitetstyveri (bare USA) lar det deg beskytte både din personlige og økonomiske informasjon. Det varsler deg når noen app, firma eller tjeneste du bruker brytes. Appmonitoren lar deg raskt sjekke apps for mistenkelig aktivitet. Videre lar den deg kartlegge plasseringen til iOS-enheten din og få den til å slå en alarm, selv om den er stille.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. SurfEasy VPN

Bekymret for sikkerheten til din personlige informasjon mens du surfer på nettet? Gå til “SurfEasy” - en av de mest pålitelige VPN-appene for iOS.

Appen lar deg surfe på nettet sikkert ved å kryptere alle dataene dine. Med AES-256 sikkerhet på toppnivå, gir den maksimal sikkerhet for sensitiv informasjon. Den skjuler IP-adressen din for å sikre at ingen kan finne ut hva du har til.

Til slutt har SurfEasy støtte for flere språk, inkludert engelsk, arabisk, fransk, tysk, indonesisk, japansk og mer.

En ting til, appen tilbyr en gratis prøveperiode i bare en uke etter at du må abonnere på premiumversjonen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Lastpass

Få den viktige bekvemmeligheten til hvordan du administrerer passordene dine med LastPass. Med ett hovedpassord vil du kunne ta full kontroll over sensitive data.

Appen holder informasjonen din helt sikker og lar deg raskt fylle ut passord og skjemaer automatisk. Du kan lage sikre notater og til og med lagre alle bildene dine så vel som videoer.

Synkroniser hele passordene dine for å få tilgang til dem fra hvilken som helst av enhetene dine. Takket være AES-256-bit-krypteringen har alle dataene du trenger.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Secret Apps Photo Vault

"Secret Apps Photo Vault" tilbyr din private datasikre himmel på din iPhone. Det lar deg beskytte dine personlige bilder, videoer, kontakter, notater eller noe du vil ha under innpakningen.

Den tar bilder av alle som prøver å forstyrre personvernet ditt. Merkevarslene viser antall innbruddsforsøk. Den har en privat nettleser som lar deg søke etter mer privatliv.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Beste telefonsikkerhetspro

Dette er en typisk passkode / mønsterlås-app for iPhone som serverer et par tilleggsoppgaver enn passordkoden. Du kan stille en alarmtone i tilfelle noen oppgir feil passord / mønster. Den lar deg registrere fire forskjellige typer alarmer spesielt for å bruke den i appen.

Den varsler deg med en høy sikkerhetsalarm når noen prøver å inntrenge enheten. Den tar bildet (ved hjelp av FaceTime-kameraet) til alle som angir feil passord / mønster. Du vil også kunne se hvor inntrengeren befinner seg.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 10. Webroot SecureWeb Browser

Til tross for mange fremskritt innen datamaskinbeskyttelse, er Internett fremdeles et farlig sted - spesielt når det gjelder ondsinnede nettsteder. Webroot tilbyr fullstendig beskyttelse når du banker eller handler og forteller brukeren på forhånd om det er trygt å besøke et nettsted.

Bla gjennom surfing, fanebevisninger og fanehåndtering lar deg bla gjennom mer praktisk. De sikre søkeinnstillingene hjelper deg med å surfe på internett med den nødvendige sikkerheten. Du kan se tillitsvurderinger for ledende søkemotorer som Google, Bing, Yahoo, etc.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Topp innsatsen din?

Jeg håper du ikke lenger vil ha noe problem med å tilby den sikre himmelen til dine private data med disse sikkerhetsappene. Basert på ditt spesielle behov, kan du velge appen for å tilby ønsket sikkerhet.

Hvis du for eksempel er bekymret for beskyttelsen av passordene dine, velger du passordbehandleren og ønsker å holde bildene og videoene dine borte fra nysgjerrige øyne, kan du prøve appene som gir dem den ettertraktede beskyttelsen.

Ikke gå glipp av:

  • Beste VPN-apper for iPhone og iPad
  • De beste passordbehandlerappene for iPhone og iPad
  • Beste kalkulator-apper for iPhone og iPad
  • Beste Photo Vault-apper for iPhone og iPad

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.