De beste iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR Dockingstasjoner i tre i 2020: De eviggrønne ladestativene

Nylig har vi gjennomgått de beste tresakene for iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR. Mens vi utforsket tilbehøret falt øynene våre på noen av de fineste trebryggene designet for å lade iPhonene 2018 sikkert. Imponert av den estetiske designen og den naturlige følelsen, har vi bestemt oss for å stille opp noen av de beste treladestativene for iPhone Xs Max, XS og iPhone XR.

Hvis du liker treutstyr, vil du gjerne se på bryggene. De er ganske kompakte og kan komme godt overens med innredningen til hjemmet og kontoret. Les videre for å finne ut om de er verdt din oppmerksomhet eller ikke!

Topp 10 iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR Dockingstasjoner i tre i 2019

Rask tilgang:

 • BoxThink
 • OLVOO
 • InkoTimes
 • Greta Oto
 • Pezin & Hulin
 • Avantree
 • Purple Hammer
 • Ovtel
 • Feitenn
 • Aerb

#1. BoxThink

Kvaliteten som gjør BoxThink verdig å vurdere alvorlig, er muligheten til å slå opp ikke bare din iPhone, men også dine Apple Watch og AirPods. Laget av ekte bambusved ser ladestativet solid ut og har en jevn finish. Det lille fotfoten sikrer at det ikke tar mye plass på skrivebordet ditt.

Dokken har tre USB-porter, og er designet for å la deg lade flere enheter samtidig. Takket være den ideelle kabelforvaltningen holder den kabeluttakene borte fra skrivebordet ditt. Og med silikonputene, forblir dokken stabil på en flat overflate.

USP: Ryddig kabeladministrasjon

Sjekk ut på Amazon

# 2. OLVOO

Dette tilbudet fra OLVOO kommer også med 3-i-1-funksjonalitet akkurat som BoxThink. Imidlertid har den forskjellig design og litt mer trendy.

Først og fremst kommer det med trådløs ladestativ som lar deg juice opp smarttelefonen din trådløst. Med den to-spolede designen lar den deg plassere enheten både horisontalt og vertikalt. Derfor vil du ha bedre synsvinkler under videosamtaler eller filmvisning.

OLVOO jobber også effektivt med å drive Apple Watch og AirPods. Og med muligheten til å holde vanlige farer som kortslutning og overstrøm unna, ser det ut til å være en sterk utfordrer for dine behov.

USP: Trådløs lading

Sjekk ut på Amazon

# 3. InkoTimes

InkoTimes har vist utmerket håndverk på treverk og laget en ladedokk for iOS-enheter. Dette håndlagde dockingstativet er skåret ut av 100% naturlig bambus, og har slitesterk konstruksjon. Bortsett fra personlig bruk, kan du kjøpe dette produktet til gave til noen du er glad i.

Den magnetiske basen gjør mye forskjell. Du kan raskt installere og demontere dokkingstasjonen. Dette betyr at du også kan ta denne tre dock til kontoret ditt.

USP: Magnetisk base

Sjekk ut på Amazon

# 4. Greta Oto

Dockingstasjoner av tre er vanligvis tilgjengelig for menn og kvinner. Men Greta Oto har laget en ladedokk eksklusivt for menn. Hvis du lurer på hvordan dette ladenavet er for menn, kan du sjekke produktets funksjoner. Bortsett fra iPhone, kan menn bruke denne tilkoblingsstasjonen for tilbehør som nyanser, armbåndsur, lommebok og andre.

Bak trestativet finner du litt plass til å sette mynter og USB-stasjoner. Denne dockingstasjonen er tilgjengelig i åtte forskjellige farger. Du kan montere den enkelt og bruke den hjemme eller på kontoret.

USP: Italiensk design

Sjekk ut på Amazon

# 5. Pezin & Hulin

Pezin & Hulins dockingstasjon er laget av 100% naturlig bambus, som er miljøvennlig tremateriale. Du kan stole på dette produktet, da det garanterer langvarig bruk. For en elegant finish har Pezin & Hulin polert hver kant. Denne glatte og strømlinjeformede profilen gjør denne dockingstasjonen til et attraktivt dekorativt stykke.

En av de skarpe funksjonene på denne dokken er avtagbart klokkestativ. Forsikre deg om at urklokken din har en diameter på mindre enn 1, 1 tommer. Du kan bruke denne dock i forretningsmøterom, klasserom, restauranter, hoteller, hjem og andre steder.

USP: Kan inneholde opptil seks enheter

Sjekk ut på Amazon

# 6. Avantree

Avantree bringer en bambus ladekoblingsstasjon med 10 ladeporter og 100w ladekraft. Fra flere ladeporter er det en hurtigladning 3.0-port, en USB-C-port og åtte smarte USB-porter. Et enkelt ladehub kan dekke dine behov når du må lade MacBook, iPhones og iPad-er.

For et rotfritt skrivebord kan du stole på denne ladedokken, som gir innebygd smart lade-IC for maksimal sikkerhet for enhetene dine. Når du har koblet til kablene, kan du administrere dem med kabelbånd og skjule alle kabler under esken.

USP: Røyfri design

Sjekk ut på Amazon

# 7. Purple Hammer

Purple Hammer presenterer en håndlaget trestokk for dine iPhones. Dette dockingstativet er en perfekt gave til alle anledninger, og viser klassisk design som kan pynte skrivebordet ditt på kontoret og nattbordet hjemme. Ved siden av iPhone-enheten din, kan du også legge til Apple Watch.

Den tomme plassen i bunnen lar deg plassere annet tilbehør som vanligvis brukes av menn. Du kan plassere lommebok, penn, armbåndsur, nyanser, valutasedler og mer.

USP: Klassisk design

Sjekk ut på Amazon

# 8. Ovtel

Har du dekket fra de fleste aspekter. Tredocken lar deg lade et par iPhones og Apple Watch på en gang. Når det gjelder sikkerhet fra overstrøm og lignende skurker, gjør det en rimelig god jobb å holde dem unna.

Bambus trekonstruksjonen gir den nok styrke til å overleve påvirkningen. Jeg finner kabelstyringen opp til merket. Derfor vil skrivebordet ditt fortsatt se pent ut. Dessuten kommer Ovtel med ett års garanti.

USP: Holdbart design

Sjekk ut på Amazon

# 9. Feitenn

For å oppnå perfeksjon i designen, har Feitenn gjort vondt for å skape en plettfri utsikt foran og bak. Plasser dette produktet i hvilken som helst posisjon; det vil imponere seerne. I bunnen har Feitenn satt gummimatter, som gir stabilitet til kaien. Dermed rister ikke iPhone og Apple Watch mens du ser på videoer eller bruker FaceTime.

Hold skrivebordet mer naturlig med større berøringsfølelse. Denne dokken er hevet til passende høyde for ergonomisk komfort mens tastaturet er plassert på denne holderen.

USP: Ergonomisk komfort

Sjekk ut på Amazon

# 10. Aerb

Vil du ha litt mer kompakt trekai? Aerb kan være et utmerket alternativ fra flere aspekter.

Det miljøvennlige bambusvedet gir den nødvendige holdbarheten for å vare lenge. Den glatte finishen kombinert med den perfekte kabelforvaltningen gjør det til en sikker innsats for ditt profesjonelle miljø.

Og med muligheten til å lade både Apple Watch og iPhone sikkert, er det et ideelt aktivum. Videre gir den forbedret visningsvinkel, slik at du kan se gjennom meldinger eller samhandle med iPhone-en din på en enkel måte.

USP: Miljøvennlig bambusved

Sjekk ut på Amazon

Det oppsummerer vår oppsamling av trebryggene!

Topp innsatsen din?

Nå er det på tide å dele innspillene om havna ovenfor. Og de tingene du har funnet på, er betydelig. Hvis du har funnet at noen av de beste konkurrentene dine mangler på listen, så fortell oss også om det.

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

 • Beste Bluetooth-hodetelefoner for iPhone Xs, Xs Max og XR
 • Beste dokkingstasjoner for iPhone Xs, Xs Max og XR
 • Beste trådløse ladere for iPhone Xs, Xs Max og XR
 • Beste billadere for iPhone Xs, Xs Max og XR

Villig til å ta en titt på flere slike iPhone-tilbehørslister? Prøv iOS-appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter.