7 dyreste iPhone 6 tilfeller i verden

I en verden hvor vi stort sett er opptatt av å spare opp, blir søken etter billige iPhone 6-tilfeller ofte temaet for de dyreste iPhone 6-sakene. Men designerne har ikke tenkt å la et stykke gadget som dette gå uten noen endringer. Dette fører til slutt til noen av de dyreste iPhone 6-sakene (og i noen tilfeller skreddersydd iPhone 6s).

IPhone 6 er omtrent fire måneder gammel nå, så det er fremdeles et nytt produkt (sammenlignelig). Det er ikke veldig mange luksussaker for det ennå. Men med det begrensede settet det er, kan kostnadene for en spesialdesignet telefon eller etui varierer fra "små" $ 300 til en utrolig 2, 7 millioner dollar. Sjekk ut denne listen:

Dyrest iPhone 6 Vesker

# 7. Håndlaget Togo lærveske

Dette er ikke i nærheten av alle de blendende, diamantbelagte sakene vi har dekket på denne listen, men det utsøkte skinnet med en finish som er perfekt, gjør det verdt å nevne. Prislappen på $ 299 gjør den til en av de mest kostbare lærvesker for iPhone 6 der ute (de fleste lærvesker svever i $ 100-serien). Det er flere fargealternativer du kan velge mellom. Og saken inkluderer også et "valpeanheng".

Pris: $ 299 (iPhone 6), $ 229 (iPhone 6 Plus)

Se mer på Etsy.com

# 6. Swarovski Elements

Selv om saken ikke har noe med Swarovski å gjøre (den bruker ikke ekte Swarovski-krystaller), er det sikkert en blendende sak å se. Etuiet er dekorert med krystaller og diamanter på et hardplastisk skall. Den er helt håndlaget, og en av tingene med det er at det i en rekke dyreste iPhone 6 / etuier er et relativt "billig" kjøp. Og likevel vil du være $ 330 nede når du kjøper dette.

Pris: $ 329.95 (iPhone 6), $ 359.95 (iPhone 6 Plus)

Les mer på Etsy.com

# 5. Tower Flower veske til iPhone 6

På overflaten er dette bare et plastskall, men det som gjør det så kostbart (til 1495 dollar) er at det er innebygd med krystaller og rhinestones. Det er et håndlaget iPhone 6-etui som har et "Paris in the Spring" -motiv. Saken ble omtalt på Etsy, men akkurat nå ser det ut til at oppføringen har forsvunnet. Hvis det dukker opp på Etsy eller andre steder, oppdaterer vi dette innlegget. Hold øye med denne skjønnheten.

Pris: 1 495 dollar

# 4. Gresso Line

Mens Gresso produserer uavhengige, håndlagde skreddersydde Android-smarttelefoner og andre ting, er den ene linjen med tilbehør vi er interessert i $ 2k- $ 3k Titanium Shell til iPhone 6. Den ligner de to-delt skjellene som låser seg sammen iPhone. Som du kanskje vet, er titanium et luftfartøymateriale - eksepsjonelt og noen ganger utrolig sterkt. Å bruke tre storslag på bare en sak ville være opprørende for å si det mildt, men hvem pokker bryr seg.

Pris: 3000 dollar

Les mer på Gresso.com

# 3. Lux fra Brikk

Brikk's skreddersydde iPhone 6 vil sette deg tilbake med omtrent fem grand, men det du får til gjengjeld er en utsøkt, gull iPhone 6. Det er helt klart en av de mest minimalistiske dyre iPhonene der ute fordi folk på Brikk tilpasset skallet på iPhone 6, noe som betyr at det ikke er ekstra masse lagt til telefonens komponenter. Det du har er en gylden telefon. Perfekt å flagre hvis du er i en slik ting.

Pris: 4 995 dollar

Les mer på Brikk.com

# 2. Dragon and Spider Case

Følgende den dyreste iPhone 6 er Anita Mai Tan's Dragon and Spider Case, som akkurat er tilfelle (og du får ikke telefonen). Denne har et veldig anheng-ish design (og faktisk kan du bruke det som et anheng hvis du er i ekstravaganse. Etui er innebygd med diamanter, rubiner, tsavoritter, smaragder. Dragen har rundt 2000 sorte diamanter mens Edderkoppen har 2800 av dem og er innlagt i 18 k gull. Det sies at det tar omtrent 16 måneder å produsere hvert Caes - det er håndlaget.

Pris: 880 000 dollar

Les mer på Luxatic.com

#1. Amosus iPhone 6

Amosu utvalg av skreddersydde smarttelefoner inkluderer BlackBerrys og eldre iPhones, men denne slår dem alle. Denne skreddersydde iPhone 6 er utstyrt med over 6000 diamanter på et 18k gullskall. Selve produksjonen sies å ta omtrent to måneder, og forståelig nok er det en veldig begrenset utgave. Jeg er ganske sikker på at dette for den $ 2.7 millioner dollar per stykk er den dyreste der ute.

Pris: 2 700 000 dollar

Finn mer på Alexanderamosu.co.uk