Hvordan fikse berøringsskjerm på iPhone 6 eller 6 Plus ikke fungerer

Selv om iPhone 6 og 6 Plus berørte enestående høyder når det gjelder salgskart, er deres misunnelsesverdige suksess litt blitt ødelagt av bendgate-problemet som har gitt fødsel til "Touch Disease." funnet å være utbredt på ganske mange iPhone 6 og 6 Plus-enheter.

Det kan være noen andre årsaker i tillegg til at ikke berøringsskjermen på iPhone-en din reagerer. For eksempel kan det være et jailbreak, dårlig kvalitet på skjermbeskytteren, svette fingre. La oss sjekke ut alle mulige løsninger for å fikse din iPhone 6/6 Plus berøringsskjerm uten svar!

Rask tips:

  • Hvis berøringsskjermen på enheten din ikke svarer i noen apper gang på gang, må du sørge for å slette dem og deretter installere dem på nytt.
  • Noen hansker fungerer med berøringsskjermen, mens andre ikke fungerer i det hele tatt. Sørg derfor for å ikke bruke hansker mens du bruker enheten.
  • Hold fingrene rene og tørre mens du bruker iPhone.
  • Skjermbeskytteren kan ha gått av oppkok. Hvis den var for gammel og strødd med fingeravtrykk og riper, må du bytte den (beste iPhone 6-skjermbeskyttere og beste iPhone 6 Plus-skjermbeskyttere.)
  • Fjern skjermbeskytteren, rengjør skjermen med en myk klut og sjekk ut om berøringsskjermen fungerer som den skal.

iPhone 6 eller 6 Plus berøringsskjerm fungerer ikke: Hvordan fikser jeg det?

Vi anbefaler deg hjertelig å krysse av for alle de raske tipsene, da de kan løse problemet. Men hvis problemet fortsetter, kan du gå over til løsningene nevnt nedenfor.

Løsning 1: Tving på nytt iPhone-enheten din

"Force Restart" er kjent for å skylle ut dårlige biter og løse noen diverse problemer. Derfor er det verdt å gi den en sjanse til å få tilbake normaliteten.

For å tvinge til å starte enheten på nytt, trykker du bare på og holder inne både Hjem-knappen og sideknappen samtidig til Apple-logoen vises.

Når enheten din har startet på nytt, skal berøringsskjermen begynne å fungere normalt.

Løsning nr. 2. Gjenopprett iPhone i gjenopprettingsmodus

Avtalt, denne løsningen høres drastisk ut, og jeg tror ikke du ønsker å ta den videre. Men tro meg, gjenopprettingsmodus er kjent for å feilsøke ganske mange diverse problemer. Så gi denne relativt pålitelige feilsøkeren en sjanse også. Gå over til denne komplette guiden for å få det til.

Berøres din iPhone av berøringssykdom?

Det kjente reparasjonsstedet iFixIt har identifisert berøringssykdom i iPhone 6 og 6 Plus. Det har avslørt at berøringssykdom kan være et ekstra symptom på Bendgate - designfeilen i iPhone 6-enheter.

Hva er årsaken til berørings-ID-sykdom?

Trykk på IC-brikker på iPhone's logikkort som går delvis løs, noe som resulterer i elektriske tilkoblinger som er periodiske. Følgelig svarer ikke berøringsskjermen på berøringen i det hele tatt.

Hvordan finne ut om din iPhone er berørt av Touch ID

IPhone-en som har blitt påvirket av berøringssykdom, viser flimrende eller Multi-Touch-problemer øverst på skjermen. Det ser litt ut som TV-statisk.

Apple redesignet logikkortet i iPhone 6s / 6s Plus eller nyere og flyttet de berørte komponentene. Dessuten har tech-giganten gjort de nyeste iPhones (6s eller senere) mer stive for å sikre at de ikke lett bøyes. Brikkene ble beskyttet av metallskjoldet i eldre iPhoner. Som et resultat blir de heller ikke berørt av dette problemet.

Hvordan fikse berøringssykdom på iPhone

Apple har funnet ut at berøringssykdommen kan være et resultat av tilfeldige dråper av enheten på harde overflater. Hvis din iPhone 6 Plus (som er mer utsatt for denne sykdommen) er berørt av dette problemet, vil Apple reparere enheten din for en servicepris på $ 149 — bare hvis den er i fungerende stand og skjermen ikke er sprukket eller ødelagt.

Bunnlinjen

Hvis enheten din ikke blir berørt av berøringssykdom, kan løsningene ovenfor fikse berøringsskjermens respons på enheten. Hvis det dessverre er rammet av sykdommen, må du kontakte Apple for reparasjon.

Det kan være lurt å sjekke disse feilsøkingsveiledningene:

  • Touch ID fungerer ikke på iPhone 6/6 Plus
  • Slik fikser jeg iPhone som sitter fast ved Apple-logoen
  • Hvordan fikse iMessage aktiveringsfeil

Last ned appen vår og følg med på Facebook, Twitter og Instagram for raskt å få tilgang til flere slike nyttige guider.