Beste iPad Air 2 tastatursaker i 2020: alt fra rimelig til premium

Jeg liker å koble iPad Air 2 min med et smart tastaturetui for å ha forbedret skriving. Basert på overlegen design og funksjonalitet, er dette de beste iPad Air 2-tastaturetui. Sportslige taktile taster, trendy profil, disse tastaturetui er svært populære på Amazon.

Godt fordelt nøkler tilbyr herlig skriveopplevelse! Det justerbare stativet gir flere synsvinkler. Dessuten kan disse topptastaturetui for iPad Air 2 beskytte nettbrettet ditt fra bunnen av og falle. La oss ta turen innom for å finne mer om hva de har å tilby!

Beste iPad Air 2 tastatursaker i 2019

Rask tilgang:

 • YEKBEE
 • Fintie Blade X1
 • COO
 • Anker
 • NOKBABO
 • Baibao
 • Ny Trent Airbender Star
 • ZAGG
 • Inateck
 • Greenlaw
 • POWERADD

#1. YEKBEE

“YEKBEE” kommer med det 360-graders roterbare designet. Tidspunkter når du ser på medier eller presenterer ideene dine, kan dette fleksible designet komme godt med.

Det harde muslinget gir den nødvendige holdbarheten, mens de godt plasserte tastene lar deg skrive komfortabelt. Takket være det sterke aluminiumshengselet og det faste PC-skallet, kan tastaturet saken spre støt.

De syv bakgrunnsbelyste fargene lar deg arbeide praktisk selv i miljøene med lite lys. YEKBEE kommer dessuten i seks fargealternativer som rosegull, marine, sølv og mer.

USP: 360-graders roterbar design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Fintie Blade X1

Denne iPad-tastaturvesken fra Fintie Blade X1 får nettbrettet ditt til å se ut som en elegant bærbar PC. Det avanserte ABS-materialet forsterker både design og utholdenhet.

Med tillatelse til fjærmekanismen under hver tast, gir den den sårt tiltrengte taktile tilbakemeldingen som forbedrer skriveopplevelsen betydelig. Det kraftige polykarbonatskallet avhjelper lett effekten av dråper. Mykt mikrofiberforet interiør motstår; og dermed holde nettbrettet ditt trygt. Det er ikke alt; du har så mange som 12 nydelige farger for å velge en fin tastaturetui til iPad-en.

USP: Fjærmekanisme

Sjekk ut på Amazon

# 3. COO

En elegant folio-veske som også fungerer som et tastaturdeksel elegant. Den avtakbare designen gir deg fleksibiliteten til å fjerne tastaturet (når det ikke trengs) for å bære iPad litt mer komfortabelt.

Snakker om design; tastaturdekselet er godt bygget og i stand til å tilby den nødvendige pleien til iPad. Mens utsiden av polyesterskinn gir den gripende følelsen, gir polyuretanskallet strukturen.

Tastene har fått bedre klikk, noe som gjør det lettere for deg å skrive. I tillegg ser COO fint ut i alle de fire fargealternativene: grå, mørk blå, champagne og rød.

USP: Avtakbar design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Anker

Anker trådløst tastaturveske er grunnlagt for ikke bare å beskytte iPad, men også forbedre skrivehastigheten. Den slanke designen som er full på, er beriket av pent håndverk. Tastene føles veldig glatte å berøre; resulterer i effektiv skriving.

High-end materialet gir det styrke nok til å absorbere sjokk og være en langvarig følgesvenn av smarttabletten din. Du kan enkelt justere den slik at den får bedre synsvinkel. Enda bedre, batteriet varer opptil seks måneder på en enkelt lading.

USP: Pent håndverk

Sjekk ut på Amazon

# 5. NOKBABO

NOKBABO presenterer en Bluetooth-tastaturetui med 130-graders smart folio innbundet deksel. Dette produktet er ultra-slank og har automatisk søvn og våkne funksjon. Byggekvaliteten på denne tastaturet saken er tung, men NOKBABO har klart å holde den lett.

Et kjent trekk ved denne saken er lydløs skriving, da merkevaren har brukt ABS lydløse tappetaster, og det er derfor ingen irriterende klikkstøy når du skriver lange e-poster eller dokumenter om natten. Denne robuste saken tilbyr beskyttelse mot kroppen for å holde iPad-en din borte fra riper og andre skader.

USP: ABS lydløse tappetaster

Sjekk ut på Amazon

# 6. Baibao

BaIBaOs design- og forskerteam har brukt nok tid på laboratoriet til å lage et genialt design, som er slank, lett og enkelt. Du kan enkelt ta med iPad Air i kofferten, vesken eller ryggsekken. Det er morsomt å jobbe på premium-enheten på skole, kontor, hjemme eller under reiser.

Lei etter en lang arbeidsdag? Få en dose underholdning på iPad Air. Du kan justere flere visningsvinkler på skjermen slik at du kan se på videoer og filmer komfortabelt. Denne saken sparer batteriets levetid da den har en automatisk søvn-vekke-funksjon.

USP: Enkel design

Sjekk ut på Amazon

# 7. Ny Trent Airbender Star

New Trent Airbender Star kommer med et lite profilert design og avtakbart Bluetooth-tastatur. Den solide kamskjellvesken har den matte finishen. Takket være den solide konstruksjonen er den ekstremt holdbar.

Dette tastaturet har en roterende hengseldesign og metall, sammenleggbart håndtak som gir optimal synsvinkel. Ettersom tastene er veldig glatte, vil du like å skrive. Det solide dekselet sikrer at nettbrettet er beskyttet mot riper og dråper.

USP: Rotasjonshengsledesign

Sjekk ut på Amazon

# 8. ZAGG

Når det gjelder betydelig funksjonalitet, vil ZAGG fullt ut oppfylle ditt ønske. Den bemerkede kvaliteten som har fanget øynene mine er hengsledesignet som tilbyr 135 graders flere synsvinkler. Det betyr at du vil ha mer forbedret tid for mediene.

En annen funksjon som gjør dette tastaturet til en virkelig avtale, er det kraftige 950mAh-batteriet som varer flere måneder på en enkelt lading. Derfor trenger du ikke å bry deg om å lade den gjentatte ganger.

I tillegg er nøkler i øyestil designet for å tilby et 30% ekstra skriveområde for å gjøre skrivingen mer praktisk. En ting til, du har syv fortryllende farger å velge mellom også.

USP: Øyestilnøkler

Sjekk ut på Amazon

# 9. Inateck

Inateck tastaturetui har alle kvalitetene til å være et verdig valg. Den ultrakompakte designen ser virkelig elegant ut på iPad. Tastene er svært lydhøre og gir taktil tilbakemelding.

Magnetbryterdesign slår automatisk på tastaturet når iPad er låst i en stående stilling og slås av når den er skilt. Toppkvalitetsmaterialet forsterker holdbarheten. Den glatte overflaten gir bedre grep.

USP: Magnetbryterdesign

Sjekk ut på Amazon

# 10. Greenlaw

Greenlaws tastaturetui gir deg mindre arbeidstid enn Phixnozars, men du kan raskt lade denne tastaturetui på bare to timer. Og bruk dette tastaturet i seksti timer uten bakgrunnsbelysning og åtte timer med bakgrunnsbelyst. Den rosa nyansen på dette tastaturet kan hindre menn i å bruke den, men du kan alltid bryte noen regler for en flott opplevelse.

For forretningsfolk og markedsførere er denne tastaturet saken perfekt for å lage presentasjoner når den roterer i 360 grader. Denne saken er laget av førsteklasses materialer for å beskytte din iPad Air fra alle hjørner og sider.

USP: Slank og lett profil

Sjekk ut på Amazon

BONUS

POWERADD

Hvis du er ute etter komfort og bekvemmelighet, ta med deg POWERADDs tastaturetui til iPad Air. Denne saken gir deg frihet til å skrive på iPad fra 33 fot. Den kraftige Bluetooth-enheten lar deg sitte vekk fra iPad-en og skrive komfortabelt. Du kan slappe av på sofaen eller lenestolen din og betjene iPad Air.

POWERADD har det innebygde Li-ion-batteriet, som gir deg 72 timers kontinuerlig batterilevetid og 30 dager standby-tid. Den intelligente automatiske funksjonen gir iPad Air i dvale og vekker den.

USP: Kraftig Li-ion-batteri

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Pakk sammen

Jeg håper du har funnet den perfekte tastaturetui til iPad Air 2. Det ville være fint å kjenne valget ditt. Hva er den kvaliteten du vil se i alle tastaturetui for iPad? Personlig er den ene kvaliteten jeg aldri går på akkord med når jeg velger et tastaturdeksel, de veldig responsive tastene.

Du bør se på:

 • Beste iPad Air 2 Folio tilfeller
 • Beste iPad Air 2 lærvesker
 • Beste iPad Air 2-tilfeller
 • Beste kraftbanker for iPhone og iPad

For å utforske flere slike topp iPad-tilbehørslister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook og Twitter.

 

Legg Igjen Din Kommentar