Beste iPad-billadere i 2020 for å lade iPadene dine mens du er på reise

Å ha en iPad-billader gjør det lettere å håndtere strømbehovene til iPad-en din. Hvis du bruker nettbrettet mye, får du sannsynligvis advarsler om lite batteri. Hvis du har en billader liggende, kan du lade iPad-en din mens du er på farten og holde den klar til bruk til enhver tid.

Basert på evnen til å lade en iPad med toppfart, er dette de beste iPad-billaderne. De gir den komplette beskyttelsen fra kortslutning og over / lav spenning. Billaderne er laget av brannsikkert materiale av høy kvalitet og er veldig effektive og sikre. La oss bli mer kjent med de beste billadere for iPad!

Beste iPad-billadere fra 2019

#1. Spigen

Spigen er mer populært for å produsere rimelige saker for smarttelefoner inkludert Apple iPhones. Så jeg antar at mange av dere kanskje blir litt overrasket over å se denne tilbehørsprodusenten i denne omgangen.

Billaderen ser svært effektiv ut med muligheten til å levere 30 W total effekt. Bortsett fra å støtte iPad, fungerer den også ganske bra Android-enheter Galaxy, Pixel, OnePlus og mer. Med inkludering av Smart IC-brikke sørger Spigen-billader også for at enhetene dine har beskyttet mot uventede farer som overoppheting og overstrøm.

USP: Smart IC-brikke

Sjekk ut på Amazon

# 2. Maxboost

Maxboost-billaderen har alle funksjonene for å være en del av de beste. 12-18V inngangen og DC 5V 4.8A eller 24W utgangen gjør den robust i seg selv.

Billaderen kommer med den dobbeltinjiserte rammen med et polykarbonat innerlag og mykt TPU-ytre som gir bedre grep. Den overlegne kretsdesignet sikrer mot kortslutning, overoppheting, overstrømmer eller overlading. De doble USB-portene oppdager raskt enhetene dine og lader effektivt.

USP: Kortslutningsbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 3. Gembonics

Laget av høy kvalitet brannsikkert materiale, gir Gembonics billader full sikkerhet. Laderen kommer med en original Apple-lynkontakt og autentiseringsbrikke som gjør den fullstendig kompatibel for å lade og synkronisere med iOS-enheter.

Den høye ytelsen på 3, 1 ampere hjelper den med å lade enheten din med lynrask hastighet. Når det er overlading, over / lavere spenning, stopper ladingen automatisk for å beskytte enheten din. Den bærbare designen lar deg bære den komfortabelt.

USP: Ultra-bærbar design

Sjekk ut på Amazon

# 4. AUKEY CC-S1

AUKEY CC-S1 er svært effektiv for å lade enheten din med godt tempo og ønsket sikkerhet. Solid konstruksjon kombinert med den imponerende designen forsterker holdbarheten. Med de to USB-ladeportene gjør det mulig for billaderen å juice opp to enheter på en gang.

4.8A-utgangen gjør den veldig konkurransedyktig. Den er i stand til å beskytte enheten din mot kortslutning eller overlading. Til slutt er billaderen tilgjengelig i to farger - svart og hvitt. Utover funksjoner er AUKEY CC-S1 billader tilgjengelig med 24-måneders garanti.

USP: Svært effektiv

Sjekk ut på Amazon

# 5. BliGli

Hva med å velge ut en billader som også kan forbedre både musikktiden din og håndfri samtaleopplevelse? BliGli kommer med en innebygd mikrofon for å gi tydelig lyd slik at du kan kommunisere fritt. Den høye stereolyden sikrer at favorittlåtene dine fortsetter å veve magi i sin fullverdige form.

Du kan raskt svare på, avvise eller ringe på nytt. Det er også et alternativ å la deg gå til neste eller forrige spor og til og med justere volumet. Når det gjelder lading av iOS-enheten din, har den to porter og tilbyr nok ytelse til å lade enheten din raskt.

USP: Multifunksjons billader

Sjekk ut på Amazon

# 6. Anker PowerDrive 2

Anker PowerDrive 2 kommer med PowerIQ-teknologi som gir den mulighet til å lade enheten din i rask hastighet. Muligheten til å tilby ladehastighet opp til 2, 4 ampere per port eller 4, 8 ampere totalt sett gjør det veldig praktisk.

Den høye effekten på 24 watt gjennom to porter lar deg slå opp to enheter samtidig. MultiProtect sikkerhetssystem sikrer at iOS-enheten din har full sikkerhet fra kortslutning, overlading og overstrøm.

Den kompakte og lette designen gjør den ultraportabel. Utover bærbarhet kommer PowerDrive 2 med 18 måneders garanti.

USP: MultiProtect sikkerhetssystem

Sjekk ut på Amazon

# 7. AmazonBasics

AmazonBasics billader tilbyr deg all den komforten du ønsker å slå opp enheten med nødvendig sikkerhet og hastighet. Med Apple MFi-sertifisering er den fullt kompatibel slik at du kan lade og synkronisere iPad-en din.

Den lader enheten din gjennom bilens likestrømadapter. Med fire avanserte USB-porter tilgjengelig, vil du kunne juice opp fire enheter samtidig. Billaderen leverer 2, 4A-utgang, som er opp til merket for lading av iOS-enheten din i rask hastighet.

Laderen gir nødvendig sikkerhet mot vanlige trusler som kortslutning, og lar deg også bruke enheten mens den er på. Du har tre farger å velge mellom: svart, hvitt og svart / rødt. Til slutt kommer AmazonBasics med ett års begrenset garanti. Merk: AmazonBasics med to USB-porter er priset til $ 7, 64.

USP: CE, FCC og RoHS-sertifisert

Sjekk ut på Amazon

# 8. RAVPower

RAVPower er utpekt til å være den minste billaderen i verden, og lover å være den beste bærbare lader i markedet. Selv om jeg ikke vil komme inn i debatten om hvorvidt den er minste, vil jeg absolutt si at den uten problemer kan finne et trygt sted selv i en liten lomme.

Bortsett fra bærbarhet; RAVPower er også helt oppe når det gjelder ladeeffektivitet med en total effekt på 4, 8A (24W). Den leveres med iSmart-teknologi for å gi sikker lading. I motsetning til andre ladere i markedet, har den et aluminiumslegering foringshus for mer holdbarhet. Dessuten kan du få denne billaderen i to pakker til bare 14, 99 dollar som gjør RaVPower sannsynligvis til de billigste billadere for iPad og selvfølgelig iPhone.

USP: iSmart-teknologi for optimal optimal lading

Sjekk ut på Amazon

# 9. Ailun

Ailun har vært inne i billadingspillet lenge. Og enda viktigere er det at det er kjent for å produsere kompakte og sikre billadere. Når vi snakker om dette tilbudet, ser det ut til å være et komplett aktivum med alle viktige funksjoner.

Det være seg hurtiglading eller beskyttelse mot kortslutning og overspenning, den har sjekket alle grunnleggende ting. Selv på holdbarhetsaspektet ser Ailun-billaderen sterk ut til å ta litt juling. Bortsett fra å lade iPad og iPad, driver den også opp Android-enheter mye raskere takket være Qualcomm Quick Charge 3.0-teknologien.

USP: Justeres automatisk til optimal spenning for sikker lading

Sjekk ut på Amazon

# 10. Aonear

Hvis du liker å holde ting enkelt i bilen din, så har Aonear billader for iPad fått et minimalistisk design sammen med nok eleganse. Den har et lett LED-lys som indikerer lading. Det er også nyttig å finne USB-port mens du kjører i mørket. Det er to USB-porter for å lade et par enheter på en gang.

Bortsett fra det beskytter den også enheten din mot de vanligste ladningsrelaterte problemene. Totalt sett er det et flott produkt med rimelige priser.

USP: Minimalistisk design

Sjekk ut på Amazon

Logger av

Nå bruker du disse toppladene til å juice opp iOS-enhetene dine med optimal bekvemmelighet selv på stasjonen. Med den nødvendige beskyttelsen mot for stor strøm eller kortslutning, sikrer de at din iPad har full sikkerhet under lading. Mangler noe av din favorittlader fra denne listen? Jeg vil gjerne vite navnet.

Du ønsker å utforske:

  • Beste iPhone 7/7 Plus-billadere
  • Beste iPhone 7/7 Plus-ladestativ
  • Beste iPhone 7-batterietui
  • Beste iPhone 7 Plus batteri tilfeller
  • Beste kraftbanker for iPhone og iPad

For å enkelt få tilgang til alle de beste historiene mens du er på farten, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.