Slik lader du iPhone 7 eller iPhone 7 Plus trådløst

Selv om ryktene om den mulige ankomsten av trådløs lading på iPhone har pågått i flere år, er Apple ennå ikke i ferd med å gi det en gang. Det er litt vondt å se at de fleste Android-brukere florerer med trådløs lading. Er det tilfelle også med deg?

Ikke bekymre deg; Jeg er i samme båt som du er. Med bare litt arbeid kan du trådløst lade iPhone 7 eller 7 Plus sikkert. Klar til å ta en gang? La oss finne det ut!

Slik lader du iPhone 7 og 7 Plus trådløst

Forsikre deg om at du har en trådløs (Qi) ladekortmottaker.

Du må kjøpe en trådløs lader. Utforsk de beste trådløse iPhone 7/7 Plus-ladere.

Trinn 1. Deretter må du koble den medfølgende lynkabelen til den trådløse ladekortmottakeren. Deretter må du brette den på baksiden av iPhonen.

Steg 2. Nå må du installere en tynn ekte skinnveske eller en hvilken som helst annen etui på smarttelefonen. (Sjekk de beste iPhone 7 lærvesker, 7 Plus lærvesker.)

Trinn 3. Dernest trenger du bare å plassere enheten perfekt på den trådløse ladeplaten for å begynne å lade.

Alternativt;

Det er en annen måte å lade iPhone 7 trådløst på. Bare kjøp en trådløs ladetaske til enheten din. Installer saken på smarttelefonen din, og plasser den deretter perfekt på den trådløse ladeputen for å få en saftig komfort.

Det er det!

Nå, få det beste ut av dette trådløse ladeutstyret for å slå opp iPhone-en uten problemer.

Ideelt sett hadde det vært bedre om Apple la til trådløs ladeteknologi til sin iPhone. Det er ikke klart ennå hvorfor tech-giganten har fortsatt å unngå det.

De fleste av oss hadde forventet at iPhone 7 skulle komme med den trådløse ladingen. Men den nye iPhone har det heller ikke.

Hva tror du hvorfor Apple ikke legger til trådløs ladeteknologi til sin iPhone? Del tankene dine med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å prøve appen vår på iPhone og iPad.