Beste iPhone X klare saker i 2020: Enormt varm gjennomgangsdesign

Jeg er sikker på at mange av dere gjerne vil vise frem din dyre iPhone X uten noen hindringer. Derfor blir slanke og gjennomsiktige tilfeller en hot pick for smarttelefonen. Etter å ha samlet en omfattende liste over de beste iPhone X-slanke tilfeller, er jeg alle rustet til å samle de beste iPhone X-klare sakene !

Når jeg vet hvor delikat den nye iPhone er, har jeg sørget for at alle tilfeller gir pålitelig beskyttelse til enheten. Den andre enestående kvaliteten som jeg har sørget for å sjekke, er det spesielle forsvaret for skytteren. Jeg har imidlertid ikke gått på akkord med den prangende designen.

Beste iPhone X Clear Cases - 2019

Rask tilgang

 • Case-Mate
 • Speck Presidio
 • JETech
 • Moko
 • ESR
 • Spigen Liquid Crystal
 • Caseology Skyfall Series
 • Tozo
 • TORRAS
 • Sankmi
 • OtterBox

#1. Case-Mate NAKED TOUGH

NAKED TOUGH er opprettet for å være en premium suite. Og når jeg ser på hva den har, kan jeg si at den lever opp til forventningen med aplomb. Denne klare saken er laget av UV-resistente materialer. Dermed mister den ikke sjarmen når den blir konfrontert med den virkelige testen. Dobbelt lag med konstruksjon har bestått den militære falltesten. Den sårt tiltrengte skrå kant foran og bak holder kamera og skjerm beskyttet.

Med den gummierte overflaten får du et sikkert grep. På grunn av de nøyaktige utklippene for port, kamera og høyttalere, klikker det seg immaculately på smarttelefonen. Når det gjelder metallknapper, er de ganske lydhøre. I tillegg kommer denne gjennomsiktige saken med livstidsgarantien.

USP: UV-gulfarget

Sjekk ut på Amazon

# 2. Speck Presidio

Selv om Speck Presidio er den dyreste klare saken på denne listen, har den fått kvaliteten til å støtte tilbake prisen (til en viss grad). Den formtilpassede designen er forsterket av dobbeltlag av strukturen. Et annet viktig trekk ved denne saken er at materialet ikke blir gult når det utsettes for gult lys.

Den myke strukturerte overflaten gir forbedret grep, noe som gjør det behagelig å holde iPhone. Hevet ramme fungerer som en pålitelig beskyttelse for kamera og skjerm.

Ettersom knappene er veldig følsomme, kan du enkelt trykke på dem. Pene utskjæringer gir ikke bare rask tilgang til alle funksjonene på enheten din, men hjelper dem også med å få et formmessig utseende på smarttelefonen.

USP: Beskyttende design

Sjekk ut på Amazon

# 3. JETech

JETech har designet en slank klar veske til iPhone X. Denne ultra-gjennomsiktige saken er riper og UV-motstandsdyktig, som ikke lar saken bli gul. Laget av PC og TPU, og de kraftige etuiet flaunts hevet rammen for å beskytte berøringsskjermen på din iPhone.

Fire hjørner av saken absorberer effektivt støt når telefonen din faller bort. Du får enkelt tilgang til alle kontrollene, portene og knappene på din iPhone.

USP: UV-motstand

Sjekk ut på Amazon

# 4. Moko

MoKo er et kjent merke innen produksjon av iPhone-tilbehør. Denne klare saken for iPhone X støtter trådløs lading, så du trenger ikke ta saken fra deg når du vil lade iPhone trådløst. MoKo tror på minimalistisk design, og derfor legger den ikke til noen pyntegjenstand til denne saken.

Den tynne saken dekker ikke telefonens beskyttelse, og den transparente ryggen løfter enkelheten. MoKo bruker alltid materiale av høy kvalitet for å lage sterke saker. Denne er ikke noe unntak ettersom MoKo har brukt mykt og fleksibelt TPU-gummi og stivt hardt PC-bakdeksel.

USP: Minimalistisk design

Sjekk ut på Amazon

# 5. ESR

ESR har en søt elegant profil som passer sømløst på iPhone. Leset med myk TPU, saken er veldig fleksibel. Derfor kan du enkelt installere og fjerne den.

Du kan stole på at denne klare saken for å hindre innvirkning og holde skrape unna. Det vertikale kameraet og berøringsskjermen har pålitelig sikkerhet med tilstedeværelsen av den skrå kant.

Enda bedre, den støtter også trådløs lading; derfor trenger du ikke fjerne saken for å lade enheten trådløst. I tillegg har du fire farger som klart, romgrått, rosegull og sølv å velge mellom.

USP: Trådløs ladestøtte

Sjekk ut på Amazon

# 6. Spigen Liquid Crystal

Gjennomsiktig design og slank profil gjør Spigen Liquid Crystal til et smart valg. Den legger seg pent på iPhone; som gir enheten full frihet til å fortsette å vise sitt betydelige utseende. Den myke TPU-konstruksjonen har fått nok styrke til å bekjempe riper og til og med motstå mindre fall.

Frontleppe og kamerarring hjelper den med å beskytte hele kroppen til din iPhone. De uttalte knappene gir naturlig tilbakemelding, mens presise utskjæringer gir smertefri tilgang til alle funksjonene. Enda bedre kan du velge denne klare saken i fem vakre farger inkludert krystallklar blomster, matt svart, etc.

USP: Ultrafleksibel

Sjekk ut på Amazon

# 7. Caseology Skyfall Series

Skyfall Series klare saker ser veldig kjekke ut. Det doble laget med solid konstruksjon gir den nok styrke til å gi deg beskyttelse av militær dråpe til din iPhone. Kombinasjonen av myk TPU og slagfast PC-ramme gjør den til en slitesterk drakt.

Den klare ryggen gir smarttelefonen ønsket frihet til å vise frem designen. Med det spesielle belegget motstår bakpanelet misfarging.

IPhone-kameraet og skjermen forblir beskyttet av den forhøyede kanten. Videre kan du velge Skyfall Series-saker i tre farger: svart, gull og sølv.

USP: Slagbestandig PC-ramme

Sjekk ut på Amazon

# 8. Tozo

Sammen med beskyttelse har TOZO tatt nok vare på funksjonaliteten til saken. Til dette formålet har TOZO laget en sak som gir et behagelig grep. Du kan holde din iPhone tett i hendene, selv mens du går gjennom overfylte områder i byen din.

Du kan raskt installere og fjerne saken når du har det travelt. TOZO har dekket sakens hjørner og holder kanten hevet for å beskytte skjermen på din iPhone X.

USP: Ultra slank

Sjekk ut på Amazon

# 9. TORRAS

TORRAS tilbyr en ved siden av en naken, gjennomsiktig veske til iPhone X. Vesken er ripebestandig, flekkfri, og den blir ikke gul etter hvert. Mykt, men pålitelig TPU-materiale passer perfekt og tar vare på din iPhone X fra normale støt og fall. Den er også kompatibel med trådløs lading og annet tredjeparts tilbehør.

De nøyaktige kuttene på saken gir deg uavbrutt tilgang til alle portene og funksjonene til iPhone X. Til slutt er det fire fargealternativer du kan velge mellom for å matche din iPhone.

USP: Skinny og stilig utseende

Sjekk ut på Amazon

# 10. Sankmi

Det er den misunnelig slanke, men likevel beskyttende profilen som hjelper Sankmi med å stjele showet! Drevet av ekstremt glatt TPU-materiale, er det enormt fleksibelt og klikker enkelt på enheten.

Med tillatelse fra hevet leppe, både skjerm og vertikalt kamera forblir litt over overflaten når du ligger flatt. Med den sklisikre overflaten får du den behagelige gripen mens du bærer telefonen i håndflaten.

Uttalte knapper gir klar tilbakemelding, slik at du enkelt kan kontrollere enheten din. Det er ikke alt. Denne lyse saken kommer i fire fargealternativer som blått, klart, gull og rosenrødt.

USP: Myk-strukturert overflate

Sjekk ut på Amazon

BONUS

OtterBox

OtterBox er kjent for å produsere tunge, robuste etuier. Denne gangen bringer merket en klar sak for iPhone X. Selv om du ikke kan forvente mange stiler fra OtterBoxs deksler og deksler, er dette et unntak ettersom det kan skryte av stilig og lommevennlig design.

OtterBox har brukt konstruksjon med dobbelt materiale for å absorbere støt og motstå dråper. Sjekk dessuten de skrå kantene som beskytter din iPhone berøringsskjerm.

USP: Imponerende design i ett stykke

Sjekk ut på Amazon

Det er det! Forutsatt at du har hatt glede av selskapet mitt mens du blar gjennom denne listen.

Hva er din favoritt?

Hvilken av disse klare sakene har du valgt for din iPhone X? Er det ultra-elegant eller veldig beskyttende? Det ville være flott å vite navnet sitt.

Du vil kanskje også sjekke ut disse innleggene:

 • Beste iPhone X-etuier
 • Beste iPhone X lærvesker
 • Beste iPhone X lommebokvesker
 • Beste iPhone X slanke tilfeller

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår, og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å lese flere slike topp iPhone tilbehørslister.