Slik endrer du levende bilder til vanlige bilder på iPhone eller iPad

Ta en selfie eller ta bilder av dine kjære i Live Photos-modus, og gjør dem om til en normal modus, eller du kan gjøre det motsatte. Interessant, ikke sant?

Med iPhone kan du spille med Camera-appen. I separat informasjon diskuterte vi hvordan du kan ta Live Selfies på din iPhone. Det er morsomt å se levende bilder av dine kjære, spesielt av barn som alltid liker å bli klikket.

Men av en eller annen grunn, hvis du vil gå til normal modus, dvs. hvis du vil konvertere levende bilder til normale bilder, gir Apple en enkel måte å gjøre levende bilder til normale bilder. La oss sjekke det ut;

Slik forvandler du levende bilder til normale bilder på iPhone eller iPad

Trinn 1. Åpne Bilder-appen på iPhone → Trykk på hvilket som helst livefoto du har tatt → Trykk på Rediger- knappen øverst til høyre på skjermen.

Steg 2. Trykk nå på et ikon av sirkelen i sirkler mønster fra bunnen → Trykk på Live tekst som er merket med gul bakgrunn.

Trinn 3. Trykk på Done- knappen fra nederste høyre hjørne.

Dette vil gjøre livebildet ditt til et normalt bilde. La oss sjekke hvordan du kan reversere denne prosessen.

Trinn 1. Trykk på bildet du nettopp har omgjort til normal modus → Trykk på Rediger-knapp → Trykk på et ikon av sirkelen i sirkelmønster.

Steg 2. Trykk på Live- tekst som ligger øverst i midten. Og trykk på Ferdig.

Nå blir bildet ditt et levende bilde. Vær oppmerksom på at du bare kan gjøre levende bilder til normale og omvendt. Hvis det allerede er klikket på noe bilde i normal modus, kan du ikke gjøre det til et levende bilde.

Ikke glem å dele tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentarer og på Facebook, Twitter og Instagram.