Beste iPhone 5, 5s og iPhone SE Kickstand tilfeller i 2020

En iPhone 5 / 5s veske med en kickstand er et kult tilbehør. I tillegg til å gi din iPhone beskyttelsesklær, kommer saken også med en kickstand som støtter opp iPhone 5 for en behagelig "filmopplevelse"; eller kanskje du ser på en video eller bruker iPhone 5 som en klokke på bordet.

Kickstanden er en mindre funksjonalitet som er fin og en tilleggsfunksjon som er veldig praktisk.

Beste iPhone 5, 5s og iPhone SE Kickstand tilfeller i 2019

#1. WizGear

WizGear presenterer en slank kickstand-veske som passer perfekt til din iPhone. Uten å legge til noe bulk beskytter denne saken med stativ telefonen din med den slitesterke polykarbonatplasten med gummibelegg.

Denne saken har også et belteklipshylster for å feste telefonen til beltet. Bortsett fra beltet, hjelper dette klippet deg med å feste telefonen til vesken eller vesken.

USP: Gummibelegg for ekstra grep

Sjekk ut på Amazon

# 2. Spigen

Spigen er et ledende merkevare av iPhone-tilbehør. Denne lommebokvesken med kickstand-funksjon er perfekt for din iPhone 5 eller iPhone 5s. Vesken er laget av syntetisk skinn, som gir ekstrem beskyttelse mot dråper og riper. Spigen tilbyr dobbeltsidig magnetisk stropp for enkelt å fjerne.

Sjekk de to kortsporene for å lagre kreditt- / debetkortene og dine sosiale ID-er. Ikke gå glipp av den lommen for å putte litt penger inni deg.

USP: Dobbeltsidig magnetisk stropp

Sjekk ut på Amazon

# 3. Vofolen

Vofolen presenterer en iPhone kickstand, som lar deg hvile enheten i horisontal og vertikal modus. Denne saken er laget av hybrid hardt skall, og har støtdemper med dobbelt lag. I motsetning til andre kickstand-tilfeller, lar denne deg lade enheten på en trådløs ladepute.

Vofolen har installert metallstykker på baksiden, som passer på det magnetiske bilfestet. For å beskytte iPhone-skjermen mot riper løfter denne saken 2mm. Dessuten er saken kompatibel med skjermbeskyttere.

USP: Trådløs ladekompatibilitet

Sjekk ut på Amazon

# 4. Aduro Shell

Med gummiert strukturert design er denne saken laget for å gi din iPhone beskyttelse mot fall eller skade. Den har en kickstand på bakdekselet for en behagelig håndfri bruk. Skallhylsteret holder din iPhone intakt takket være den praktiske låsemekanismen.

Du kan enkelt fjerne telefonen fra hylsteret uten å måtte fjerne saken. Hvis du vil ha en praktisk sak for enheten din, kan du ta en tur på Aduro.

USP: Robust låsemekanisme

Sjekk ut på Amazon

# 5. ACCUCASE

ACCUCASE har laget denne ekstremt robuste saken fra polykarbonat og TPU-materialer. Accucase har brukt avansert støtdempingsteknologi for bedre beskyttelse av iPhone-en din.

Denne hybridvesken tilbyr full riper, smuss og støtbeskyttelse. Denne saken fås i syv levende farger; Du kan hente alle for å endre saken hver dag.

USP: Hybrid sak

Sjekk ut på Amazon

# 6. Wisdompro

Hvis du vil holde iPhonen din i en helt ny tilstand i lang tid, kan du ta med deg denne Wisdompro kickstand-saken. Denne tunge, robuste hybridvesken er laget av myk TPU for støtdemping. Dessuten har Wisdompro pakket inn hjørnene med et hardt skall. Selv om du slipper telefonen ved et uhell, bør du ikke bekymre deg for enheten din.

Denne saken har en sammenleggbar kickstand, som gir deg super komfort mens du ser på videoer og leser e-bøker. Med fremtredende sort tilbyr Wisdompro denne saken i en match med andre livlige farger.

USP: Myk TPU

Sjekk ut på Amazon

# 7. SHIELDON

SHIELDON har dukket opp som et populært merke innen iPhone-tilbehør. Selv om denne saken primært kan kategoriseres som en lommebokveske, har den blitt oppført her for sin enkle design og robuste profil. SHIELDON har brukt ekte skinn i skinn for å lage en lommebokveske.

Kvalitet, styrke, karakter og korn er fire grunner til at SHIELDON har valgt kuskinn. Siden merket har brukt naturlig materiale, er alle tilfeller unike; du vil ikke finne en sak som ligner din.

USP: Ekte skinn

Sjekk ut på Amazon

# 8. OEAGO

OEAGO har en tøff kickstand-etui med to lag beskyttelse for din iPhone. Dette robuste etuiet har myk TPU innerhylse og hardt plastdeksel på baksiden. Mens TPU-hylsen absorberer støt, motstår plastskallet virkningen av dråper og støt.

På fire hjørner har OEAGO pakket dobbelt tykk TPU for å beskytte din iPhone mot skade. Dette vil sikkert forlenge telefonens levetid. Bruk OEAGOs innebygde kickstand til å se på visuelt innhold som filmer, videoer og bilder.

USP: Dobbelt tykk TPU

Sjekk ut på Amazon

# 9. Zizo

Zizo har bygget en utrolig robust kickstand-etui til små iPhoner. Hentet fra Zizos populære Bolt-serie, kommer denne kickstand-saken med et hylsterbelteklemme og en skjermbeskytter. Bortsett fra styrke, viser Zizos sak stil og eleganse. Du kan velge hvilken som helst farge fra Zizos imponerende utvalg av ti fargevariasjoner.

Det allsidige etui tjener uendelige muligheter med sin herdet glassskjermbeskytter, som kan skryte av 100% klarhet og 9H hardhet.

USP: Hybrid sak

Sjekk ut på Amazon

# 10. Speck SmartFlex

SmartFlex iPhone 5 / 5s Vesker fra Speck er en av de fineste sakene som gir et meget profesjonelt utseende i tillegg til å tilby den beste beskyttelsen. Sakene er harde skall, ganske sterke naturlig, men veldig fleksible også.

Stativet på SmartFlex er forskjellig fra det vi har sett: stativet støtter opp iPhone 5 / 5s for å stå på en portrettmode (snarere enn landskap), noe som gjør den til et unikt tilfelle.

Vesken er fleksibel nok til at det er enkelt å ta på og fjerne fra smarttelefonen. Imidlertid er det også ganske sterkt.

USP: Innebygd uttrekkbar stativ

Sjekk ut på SpeckProducts

Det var alt folkens!

Oppsummering ...

Kickstand tilfeller er ekstremt robuste i naturen. Vi har imidlertid tatt med ett eller to tilfeller som også viser stil. For brukere som lever raskt og energisk, tilbyr stander-tilfeller den beste beskyttelsen for iPhones.

Du kan også gjerne utforske annet tilbehør:

  • Trendy iPhone 5s / SE-deksler
  • Beste iPhone 5s / SE-tilfeller under $ 20
  • Beste iPhone SE / 5s tredokker
  • Beste dokkingstasjoner for iPhone SE, 5s og iPhone 5

Hvilken kickstand vil du kjøpe til din iPhone 5 / 5s? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned appen vår for å bla gjennom flere tilbehør til iPhone 5 og iPhone 5s.