Slik endrer du Apple ID-sikkerhetsspørsmål fra iPhone, iPad, Mac og Windows PC

Svært sjelden innimellom må vi bruke sikkerhetsspørsmål og svar på vår Apple ID. Det hjelper når vi har glemt Apple ID-passordet. Selv om vi glemmer passordet, er det ganske enkelt å tilbakestille ved å bruke e-postadressen vi brukte mens vi opprettet Apple ID.

Uansett, hvis du ønsker å endre sikkerhetsspørsmålet, er det ganske enkelt. Du kan følge prosessen som er gitt nedenfor, enten på iPhone eller iPad. Det samme kan gjøres på en Mac eller en PC, men websideoppsettet vil være litt annerledes enn nettversjonen. Sjekk guiden nedenfor for fullstendige detaljer.

Hvordan tilbakestille sikkerhetsspørsmål fra Apple ID fra iPhone / iPad

Trinn 1. Start Safari eller en hvilken som helst annen nettleser på din iPhone eller iPad.

Steg 2. Besøk nå www.appleid.apple.com ved å oppgi webadressen i URL-boksen.

Trinn 3. Logg inn med din eksisterende bruker-ID og passord fra Apple.

Trinn 4. Når du er på Apple ID-siden din, klikker du på fanen Sikkerhet .

Trinn 6. Du må svare på det tidligere stillte spørsmålet. Hvis du husker svaret, skriver du det inn (Hvis du ikke husker svarene på ditt forrige sikkerhetsspørsmål, trykk på lenken som sier “ Nullstill sikkerhetsspørsmålene dine ”. En e-post vil bli sendt til din registrerte e-post-ID. Kontroller e-posten din og følg instruksjonene derfra.)

Trinn 7 Trykk på Endre spørsmål.

Det er det! La oss se hvordan du gjør det samme på Mac- eller Windows-PCen.

Hvordan tilbakestille sikkerhetsspørsmål fra Apple ID fra Mac / Windows PC

Trinn 1. Åpne en hvilken som helst annen nettleser.

Steg 2. Gå til //appleid.apple.com/!&page=signin.

Trinn 3. Logg inn med din eksisterende bruker-ID og passord fra Apple.

Trinn 4. Klikk nå på "Endre spørsmål ..." som ligger i Sikkerhetsfanen .

Trinn 5. Du må svare på det tidligere stillte spørsmålet. Hvis du husker svaret, skriver du det inn. (Hvis du har glemt svaret, klikk på "Tilbakestill sikkerhetsspørsmålene dine . Du vil motta en e-post med en lenke for å fortsette videre. Følg instruksjonene og tilbakestill sikkerhetsspørsmålene dine.)

Det er lite frustrerende å endre sikkerhetsspørsmålet, men det er satt slik at du kan beskytte kontoen din mot misbruk. Sikkerhetsspørsmålene er også nyttige hvis du glemmer passordet.

Likte du dette innlegget? Eller har du noen forslag til oss? Gi oss beskjed ved å kommentere nedenfor eller på Facebook, Twitter og Google Plus.