Beste iPhone X vanntette tilfeller i 2020: Kos deg med å svømme med full frihet

Med IP67-klassifisering tåler iPhone X nedsenking i vann i opptil 1 m (3, 3 fot) i 30 minutter. Det betyr at du må gi smarttelefonen mer sikkerhet for å sikre at den forblir sikker under den morsomme vannsporten din. Hvis du er en som liker å ta et bad i svømmebassenget, slå deg løs på stranden og også liker å fange alle de fantastiske svømmeskuddene, bør du ikke gå glipp av disse beste vanntette iPhone X-veskene.

Det som gjør disse vanntette kasser verdt et seriøst blikk, er muligheten til å tilby beskyttelse rundt deg. De har alle blitt klargjort for å bekjempe ujevnheter uanstrengt. Dessuten er de veldig på når det gjelder å holde enheten trygg under vann. Det betyr at du har nok frihet til å treffe oksen!

Beste iPhone X vanntette tilfeller - 2019

 • Livbeskyttet FRĒ SERIES
 • OUNNE
 • Vapesoon
 • OTBBA
 • ORDTBY
 • Temdan
 • Eonfine
 • Moonmini
 • Mangix
 • Fansteck

#1. Livbeskyttet FRĒ SERIES

Hvis det beste er det du er ute etter, må du ikke se lenger enn Lifeproof FRĒ SERIES. Vesken ser ganske kompakt ut med det formtilpassede designet og Apple-logoutskjæringen på baksiden.

Vannmotstanden IP68 hjelper den å overleve nedsenking opp til 2 m dyp i en time. Bortsett fra å tilby pålitelig vannbeskyttelse, tåler den også dråper fra 2, 6 tommer. Så så lenge dekselet er på smarttelefonen, bør du ikke bekymre deg for støt.

Den innebygde ripebeskyttelsen gir bedre klarhet og føles også veldig glatt å berøre. Når det gjelder farger, kommer Lifeproof FRĒ SERIES-deksler i seks attraktive varianter.

USP: Ganske kompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 2. OUNNE

Det som har kalt oppmerksomheten min i OUNNE vanntett sak, er muligheten til å beskytte smarttelefonen din opptil 10 meter dypt i vann i en time. Hvis saken kan leve opp til den høye påstanden, vil den være en av de beste i virksomheten.

Coveret lover også å tilby 360-graders forsvar til iPhone X. Med den sertifiserte beskyttelsen i militær klasse kan det robuste ytre overleve sjokket.

Takket være TPU-materialet tilbyr dekselet et gummiert grep, noe som gjør det mer praktisk å holde. I tillegg gir den innebygde skjermbeskytteren forbedret visning og sikrer også berøringsskjermen.

USP: Militærbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 3. Vapesoon

Det er det slanke designet som har fått meg til å ønske meg Vapesoon. Med en klar rygg og slagfast ramme har dekselet en imponerende profil.

Blandingen av holdbar PC og myk TPU gjør den sterk nok til å absorbere sjokk. Med skjermbeskyttelsen mot riper har dekselet ekstra forsvar mot skraper. Du kan komfortabelt kontrollere de responsive knappene og også lade enheten gjennom saken. Dessuten er Vapesoon tilgjengelig i tre farger som svart, svart / klar og grå / hvit.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 4. OTBBA

Ta videoer og bilder opp til 10 fot under vann i nesten en time med denne saken på iPhone X. Den er IP68-sertifisert og gjør jobben som den sier. Når det gjelder beskyttelse, har saken overskredet Military Standard 810G-516, og beskyttet din iPhone mot slipp fra 6, 6 fot. Det holder også støv og skitt borte.

Utformingen av saken gir deg tilgang til alle porter og funksjoner på iPhone, og den støtter også trådløs lading. Til slutt er det to fargevarianter tilgjengelig.

USP: Overgå militærstandard 810G-516

Sjekk ut på Amazon

# 5. ORDTBY

Fire av fem stjerner fra over 200 kundeanmeldelser gjør ORDTBY til en ganske god innsats. Saken lover å levere beskyttelse til smarttelefonen. Hvis du ser en klar rygg og en robust ramme, kan det også hindre ujevnheter med letthet.

Skjermvakten sørger for at OLED-skjermen har det maksimale forsvaret mot riper. På grunn av hovedsakelig høy klarhet og glatthet lar den deg bruke smarttelefonen mer praktisk. Støtten til Qi-standard for trådløs lading gjør ORDTBY til et komplett vanntett etui.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

# 6. Temdan

Temdan er en av de mest beundringsverdige produsentene av vanntette saker. Derfor forventer jeg at tilbudet for iPhone X skal være et topp alternativ.

Når vi snakker om designen, ser dette vanntette dekslet veldig holdbart ut med den solide rammen. Den klare ryggen sikrer at iPhone X kan fortsette å gjøre sin tilstedeværelse kjent med stil.

Skjermvakten fungerer effektivt for å bekjempe riper og også forbedre seeropplevelsen. Og knappene gir taktil tilbakemelding, noe som gjør det enklere å trykke. Dessuten støtter Temdan-saken også trådløs lading.

USP: Støtter trådløs lading

Sjekk ut på Amazon

# 7. Eonfine

Eonfine, som er utstyrt med en ekstremt robust profil, er det du ønsker å velge for å beskytte enheten din ved alle farer. Dobbeltlag med konstruksjon slipper aldri iPhone X-en din når den virkelig betyr mest.

De gummierte sidene gir bedre grep for å sikre at smarttelefonen forblir komfortabelt i hendene. Med standard vanntett karakter, kan den holde enheten beskyttet opptil 2 m dypt vann i en time. Skjermbeskyttelse gir høy klarhet og svarer perfekt på berøringen din. Bortsett fra har du problemfri tilgang til alle funksjonene til enheten takket være de nøyaktige utklippene.

USP: Robust konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 8. Moonmini

Enten det er funksjonalitet eller beskyttelse, har Moonmini bestått vår test med gode resultater på alle sider. Den har en forsterket struktur (PC og TPU) som er fullt forberedt på å ta på seg tilfeldige dråper. Det betyr at så lenge dette dekselet er på smarttelefonen, vil du forbli bekymringsfri.

Siden den også er sertifisert av IP68, forblir smarttelefonen din beskyttet opptil 2 meter dypt i vann i en time. Så mens du liker et flott bad ved bassenget, vil du ha den ønskede luksusen til å miste deg selv fullstendig.

Berøringsskjermen har en pålitelig beskytter i form av skjermbeskyttelsen. Uttalde knapper og bilder perfekte utklipp holder din brukeropplevelse glatt seiling.

USP: Slagbestandig

Sjekk ut på Amazon

# 9. Mangix

Mangix har fått alle funksjonene til å være en verdig konkurrent etter eget valg. Det er nedsenkbar opptil 10 fot vann i to timer. Det er bra nok til å la deg utforske alle bevegelser og måter under svømming.

En annen kvalitet som gjør denne vanntette saken så nyttig er den slagfaste kroppen som kan spre støt opp til 6, 6 meter høyt. Den holder berøringsskjermen beskyttet med beskyttelsesfilmen mot riper. Myke knapper gir klar tilbakemelding, noe som gjør det enklere å kontrollere enheten.

USP: Robust bygd opp

Sjekk ut på Amazon

# 10. Fansteck

Saken fra Fansteck er også IP68-sertifisert som de fleste tilfeller på listen. Denne har bestått nesten 1000 tester under vann opp til 6, 6 fot uten lekkasje. Denne testen er forsikringen om at du kan klikke på bilder og ta videoer under vann uten stress. Materialet av høy kvalitet beskytter din iPhone X mot støv, skitt, riper og normale fall.

Innebygd skjermbeskytter hindrer ikke berøringsfølsomheten. Du kan også få tilgang til alle porter og funksjoner på iPhone med saken på. Til slutt støtter saken også trådløs lading.

USP: Bestått 1000 undervannsforsøk

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Hva er din favoritt?

Forutsatt at du har likt å ta en titt på disse fineste vanntette sakene. Hvem har forresten imponert deg? Gi oss beskjed om navnet i kommentarene nedenfor.

Mangler noe av din favorittsak fra denne listen? Gi oss beskjed om det også. Forsikre deg om at vi vil fortsette å oppdatere den etter hvert som flere tilfeller kommer.

Utforsk mer:

 • Beste iPhone X slanke tilfeller
 • Beste iPhone X ringetasjer
 • Beste iPhone X klare tilfeller
 • Beste iPhone X lommebokvesker

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å lese flere slike topp iPhone tilbehørslister.