Beste strategispill for iPad i 2020: Knus fiendene dine med Killer Tactics

iPad brukes for det meste som en enhet for produktivitet, og lar det faktum at den er like kraftig også for spill. Enten du liker racing, slåss eller løpe; vi hadde alt dekket for deg. Et hvilket som helst antall lister er ikke nok når det kommer til spill. Og det er grunnen til at vi er tilbake med nok en spennende roundup - de beste strategispillene for iPad!

Klar til å skyve din vidd mot veggen? Med disse spillene må du komme med fantastiske taktikker for å knuse motstanderne. Ettersom skurkene er like kraftige, må du være ultramart når du tar ikke bare fulle sjanser, men også konverterer de halvparten til hele Monty!

Beste strategispill for iPad i 2019

#1. PUBG Mobil

“PUBG MOBILE” har blitt det mest etterspurte strategispillet for iOS. I Battle Royal må opptil 100 spillere kjempe heftig for å bli den siste som står.

Start fra bunnen av for å fange våpen, kjøretøy og forsyninger. Bruk skytevåpen, nærkampvåpen og kastbare ting smart for å ødelegge sine rivaler.

Benytt deg best av biler, lastebiler, motorsykler og båter for å spore opp motstanderne og skyte dem opp. Ikke glem å plyndre alle ressursene dine, da de kan komme til nytte for deg.

Bygg et solid team med utmerkede spillere og bruk stemmechatten til å koordinere med dem. Husk at du må holde deg foran konkurrentene dine ved ikke bare å ødelegge dem, men også ved å hindre hver av deres uærlige planer!

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Clash Royale

Skulle du tenke på å gå i intens kjempede episke kamper, ville "Clash Royale" være et utmerket alternativ. Spillet handler om å bygge et massivt kampdekk og deretter slå ned kongen så vel som prinsesser fra tårnene deres for å knuse rivalene dine.

Planlegg en morderstrategi for å desimere tårnene til motstanderne dine og vinne de ettertraktede kronene. Spill tappert for å ta seirer på slagmarken og gå raskt videre gjennom flere arenaer for å bli den topprangerte spilleren.

Hold øye med de daglige og ukentlige oppdragene, da de kan gi deg mye belønning. Dessuten kan du opprette et spesielt kampsamfunn for å dele alle fantastiske opplevelser og profftips.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Clash of Clans

Hva med å hengi seg til en høyeoktansk klankrig? Clash of Clans er designet for å holde deg hekket i flere timer. Jeg er sjarmert av den nydelige grafikken og ekstremt utfordrende nivåer.

Byg den fantastiske landsbyen din, løft opp en klan og gå deretter i uendelige kamper for å forsvare deg selv med kjevelåpende taktikker. Du må være på ditt topp for å beseire Goblin King. Derfor må du ha den rette planen for å takle ham.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Boom Beach

Lad opp spilletiden din med Boom Beach! For å starte ting, må du opprette din base på en øy og forsvare den mot inntrengerne. Du kan opprette arbeidsgruppen din med spillere fra hele verden og angripe andre spillere også.

Gå full gass mot blackguard-sjefer, og avdekke deres uærlige planer. Gå sammen med andre spillere for å danne et ultimativt lag for å knuse de gale som gjør det. Spillet er gratis med valgfrie kjøp i appen. Millioner av brukere spiller allerede dette spillet, er du?

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Bid Wars - Storage Auction Master

Nok av kriger og slåss, la oss bli rike! Vis ferdighetene dine i dette auksjonsspillet ved å kjøpe og selge fra lagringsauksjoner. Planlegg strategisk og ikke betaler for mye for ting, ellers vil du tape. Jo mer du tjener, jo høyere er omdømmet ditt. Med det omdømmet kan du delta i større arrangementer for å tjene mer penger. Dette er et suverent tidsdrepende spill, prøv det.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Lords Mobile: War Kingdom

Hva med å hengi seg til en høyeoktansk klankrig? Clash of Clans er designet for å holde deg hekket i flere timer. Jeg er sjarmert av den nydelige grafikken og ekstremt utfordrende nivåer.

Byg den fantastiske landsbyen din, løft opp en klan og gå deretter i uendelige kamper for å forsvare deg selv med kjevelåpende taktikker. Du må være på ditt topp for å beseire Goblin King. Derfor må du ha den rette planen for å takle ham.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. World of Tanks Blitz

Vi har laget vår base, byer, helter, og hva ikke? Nå er det på tide å kjempe en krig, med en tank. Med dette spillet har du et bredt utvalg av tankvalg. Det handler ikke bare om stridsvogner; spillet har fantastisk grafikk og støtter online spill for å få kontakt med millioner av brukere over hele verden. Spillet er helt gratis å spille, men det tilbyr valgfrie kjøp for å komme videre i spillet litt raskere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. SimCity BuildIt

Dette er et helvete av et spill som uten tvil vil holde deg oppkoblet i flere timer. Du er borgermesteren i byen, og det er din jobb å bygge byen fra bunnen av. Du må konstruere veier, hus, fabrikker, vannforsyning, strøm og nesten alt som trengs for at innbyggerne skal bo i en by. Det er gratis med valgfrie kjøp i appen. Dette er et av de mest spennende strategispillene jeg noen gang har spilt på en iPad.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Taktile kriger

Du er general for en hær av minisoldater. Ja, du hørte det riktig, minisoldater. Dette er veldig morsomt å spille og passer også for barn over ni år. Spillet involverer ikke kuler for kamp; i stedet sprenger du motstanderens base med farger, og etterlater ditt preg på deres territorium. Dette er et av de mest fantastiske kampspillene jeg noensinne har spilt og hittil det beste strategispillet for iPad.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Heroes of Order and Chaos

Det er på tide å oppføre seg som en helt som vil redde verden. Dette spillet har eksepsjonell grafikk og brukergrensesnitt som lar deg lamslått. Magi, helter og mytologikraft pakket i dette spillet. Du må velge din helt og deretter gå videre i spillet sammen med andre spillere i verden. Gjennom valgfrie kjøp i appen kan du låse opp kraftigere funksjoner.

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. WarStorm

WarStorm er et strålende MMO-spill som er surret med herculean utfordringer for å få deg til å tenke utover de vanlige linjene. Spillet krever at du tar full kontroll over ressursene dine for å utvide imperiet.

Du må lage våpen og rustning for å styrke heltene dine til å styre kampen for deg. Få gjennom spørsmålene for å vinne helter. Vis frem din overherredømme og stiger over gradene for å kjempe mot de største monstrene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 12. Galaxy At War

Hvis du har en stor smak for sci-fi-strategispill, er sjansen stor for at Galaxy At War vinner deg. Med dette spillet kan du kjempe med / mot toppspillere fra hele verden. Planlegg en definerende strategi for å dominere universet. Samle nøye alle ressursene, koloniser hele planeten. Bygge en mektig militærbase og knuse fiendene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

#1. 3. Bloons Monkey City

I Simcity skapte vi en by for sivile å bo. I Bloons Monkey City gjør vi det samme, men for aper. Spillet tilbyr Game Center og også Facebook-tilkobling. Dette vil hjelpe deg med å få kontakt med vennene dine og hjelpe dem til å vokse byen raskere. Til gjengjeld kan du også få deres hjelp til å avansere byen din. Det er ukentlige konkurranser der du kan vinne en sjanse. Så spenn deg opp og begynn å bygge din ape-by.

Pris: Gratis

nedlasting

Planlegg kampen din til perfeksjon!

Så dette er mine favoritt strategispill for iPad. Jeg er sikker på at du har likt dem alle og valgt minst et par av dem til å prøve på nettbrettet ditt. Har jeg savnet å inkludere noen av de beste strategispillene dine på denne listen, gi meg beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Du bør ikke gå glipp av:

  • Beste strategisspill for iPhone
  • Beste actionspill for iPhone og iPad
  • Beste iPhone-spill å spille i flymodus
  • Beste Endless Runner Games

For å lese flere slike topp-iOS-applister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram.