Beste iPhone 7-treetui i 2020: Naturlig teft for langvarig inntrykk

Med det bemerkelsesverdige mønsteret, håndlagde finish, slank design, har tresaker kommet langt. De er ikke lenger klumpete eller ser rare ut. Overlegen konstruksjon utstyrt med formtilpasset faktor gir et langvarig inntrykk.

Når jeg kjenner din sug etter den virkelige skjønnheten, har jeg allerede samlet en omfattende liste over de beste iPhone 7 Plus-trevesker. Og nå er det på tide å lage en betydelig samling av de beste iPhone 7 tresaker.

Disse tresakene er vakkert skåret ut for å se sofistikerte ut og er verdt en sjanse på smarttelefonen. La oss utforske!

Beste iPhone 7-treveske i 2019

#1. iProductsUS

Hvis du beundrer den kunstneriske designen, kan iProductsUS være et utmerket alternativ for deg. Det er laget av naturlig tre og har vakkert utskårne mønstre.

Vesken har et mykt TPU-interiør som gjør det mulig å absorbere støt. Med den innebygde metallplaten fungerer den også med magnetiske bilfester.

De presise utklippene gir problemfri tilgang til Lightning-porten, kameraet og høyttalerne. Videre kommer iProductsUS i mer enn 30 fargevarianter.

USP: Innebygd metallplate

Sjekk ut på Amazon

# 2. Luksuslomme-bok fra Pad & Quill

Leter du etter et luksuriøst tredekke? Hvis ja, bør du ikke se lenger enn Luxury Pocket Book.

Denne saken er laget av baltisk bjørkved og amerikansk skinn av full korn. Grunnet hovedsakelig sterk vugge, kan den bekjempe sjokk og tilby det nødvendige forsvaret til din iPhone mot dråper.

De indre sporene er gode nok til å lagre opptil 5-7 kort og også litt kontanter. Det betyr at du ikke trenger å ha en tradisjonell lommebok lenger.

Videre gjør den tidløse patinaen og UV-motstandskvaliteten Luxury Pocket Book til en eviggrønn dress for iPhone.

USP: Laget av baltisk bjørketre og skinn

Ta en titt på Pad & Quill

# 3. Woodline fra Pad & Quill

I motsetning til Luxury Pocket Book, har Woodline en enkel og kompakt design. Den klikker ulastelig rundt smarttelefonen din.

Den FSC-sertifiserte hardvedkonstruksjonen tåler selv ekle støt. Aramid-polymerkjernen styrker strukturen videre for å sikre at smarttelefonen din har full beskyttelse.

Det polerte designet utvendig kan motstå riper. Med presisjonutskjæringer gir dekselet deg tilgang til alle portene og kameraet komfortabelt.

USP: FSC-sertifisert løvtre

Ta en titt på Pad & Quill

# 4. YFWOOD

YFWOOD treveske har sportskompakt design. Laget av naturlig tre, har det usedvanlig solid og holdbart. Å være veldig slank, det ordner seg fint med smarttelefonen.

Den glatte finishen gir akkurat den komforten du ønsker å holde den praktisk i hendene. Presise utklipp gir uhindret tilgang til alle portene og knappene på enheten din. På toppen av alt har du tretten varianter å velge mellom.

USP: Ergonomisk design

Sjekk ut på Amazon

# 5. VolksRose

VolksRose treveske til iPhone 7 har den fascinerende håndlagde designen. Opprettet med miljøvennlig tre, er saken svært slitesterk.

Den solide konstruksjonen er fullt i stand til å motstå støt og riper. Den vakre overflatestrukturen gir bedre grep som gjør det lettere å holde smarttelefonen i hendene. Dessuten kommer den i fem forskjellige farger med livlige mønstre.

USP: Holdbar struktur

Sjekk ut på Amazon

# 6. B BELK

Det er en uimotståelig rustikk sjarm i denne trekassen, som kan skilte med antiskli og levende trefasthet. Dekselet beskytter ikke bare telefonen, men gir også et godt grep i hendene. Når du installerer saken på telefonen, klemmer den tett enheten fra alle sider og hjørner. For å beskytte telefonens skjerm og kamera holder B BELK forkanter og utklipp av kameraet hevet.

Selv om saken er laget av høykvalitets gummi, er den lett og ultra-slank i profilen. B BELK har ansatt unikt håndverk, som gir denne saken fleksibilitet og bøybarhet.

USP: Ripebestandig grep

Sjekk ut på Amazon

# 7. NeWisdom

Leter du etter en klassisk treskrin? NeWisdom-treveske er et ekte tresjikt med myk TPU-gummi og har en naturlig stil. Den knipser sømløst rundt iPhone og gir også sklisikkert grep.

Den kompakte designen, så vel som de nøyaktige utklippene, forbedrer profilen. Med den slanke strukturen gjør det en fin match med smarttelefonen. Bortsett fra det slanke designet, kan NeWisdom-etui også tilby nødvendig beskyttelse mot dråper og riper.

USP: Lavprofildesign

Sjekk ut på Amazon

# 8. IATO

Det som gjør iATO til et godt alternativ er lavprofildesignen. Den er pent designet og har et slankt utseende. Med den støtsikre støtfangeren kan denne trekassen motstå støt.

Det glatte ytre gir et sklisikkert grep. Den skrå kant sikrer at skjermen ikke glir når iPhone plasseres med forsiden ned. IATO er dessuten tilgjengelig i flere fargevarianter.

USP: Støtsikker design

Sjekk ut på Amazon

# 9. JuBeCo

JuBeCo har laget denne saken fra bambus, noe som sikrer bedre kvalitet og styrke. Buekantdesignen gir denne saken et overlegen estetisk element. Dessuten er det ekstremt enkelt å installere og fjerne saken. JuBeCo har beholdt den slanke designen med mykt TPU-materiale; håndpolert tre gir deg en fin håndfølelse.

En av de blendingene ved denne saken er naturlig palisander. Dette gir telefonen din 360-graders beskyttelse og 1, 0 mm hevet kant beskytter telefonens berøringsskjerm mot riper.

USP: Naturlig heltre

Sjekk ut på Amazon

# 10. TENDLIN

TENDLIN har produsert en fleksibel etui i ett stykke til din iPhone. Denne saken er en kombinasjon av trefinér og myk TPU-gummi; korn av naturlig tre holder telefonen din beskyttet mot støt. TPU-gummien passer tett på din iPhone, og den gir ikke bulk til enheten.

Et godt grep er viktig for å holde iPhone i hendene. For denne kvaliteten har TENDLIN brukt TPU-gummi, som også sikrer responsive knapper. Saken er også enkel å installere og fjerne uten å skade eller klø på telefonens kropp.

USP: Silikon hybrid tynn veske

Sjekk ut på Amazon

# 11. KOMME SEG

Recover presenterer en ultra-slank og myk etui til din iPhone. Den silikone støtfangeren beskytter din iPhone mot dråper, støt og riper. Hvert tilfelle kan skilte med unike hardtre innlagt i en holdbar silikon støtfanger. Med sin sofistikerte minimalisme, flaunts denne saken lav profil.

Snap-fit ​​konstruksjon gjør denne saken til den tynneste tresko på markedet. Opplev rask og enkel tilgang til alle knapper, høyttalere og porter uten å fjerne denne saken.

USP: Snap-fit ​​konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 12. OTOOLWORLD

Blant de mange kreative og rare designene som ble presentert av OTOOLWORLD, minner denne deg om retroalderen, da kassetter ble spilt på opptakere. Ta en titt på baksiden av denne saken, som er laget av myk TPU og tre. Når iPhonen din er plassert hvor som helst, ser den ut som en lydkassett.

Siden saken er laget av ekte tre, er den litt tung; det er ikke sikkert du glir telefonen i lommen. OTOOLWORLD har kuttet ut denne saken nøyaktig slik at du raskt får tilgang til alle knappene og portene på din iPhone.

USP: Kreativ design

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. Szwisechip

Det som tiltrekker meg mest i Szwisechip tresko er det fascinerende mønsteret. USAs flaggdesign ser tiltalende ut.

Det ultratynne utseendet øker profilen. Eksakte utskjæringer gjør at denne trevesken kan passe perfekt på din iPhone. Den virkelige bambus-trestrukturen styrker levetiden og lar den til og med beskytte enheten mot mindre dråper.

USP: Ekte naturlig bambus

Sjekk ut på Amazon

Logger av

Disse tresakene gir bedårende naturlig stil for din iPhone. Med det vakre håndlagde designet har de kvaliteten til å være en verdig drakt for enheten din.

Hvilken treske vil velge din iPhone? Hvis det mangler noen topp treveske fra denne listen, gi meg beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Du vil gjerne se raskt på de beste iPhone 7 kickstand-dekslene, de beste iPhone 7 folio-dekslene og de beste iPhone 7 belteklips-dekslene.

Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook og Twitter for enkelt å få tilgang til flere slike topp iPhone tilbehørslister.