Touch ID fungerer ikke på iPhone 7/7 Plus? Prøv disse praktiske tipsene

Dessverre fungerer ikke Touch ID på iPhone 7/7 Plus. Hva kan være årsaken til at fingeravtrykkets identitetssensor fungerer dårlig, og hvordan jeg kan fikse det?

Det kan være mange årsaker til at Touch ID kanskje ikke fungerer på iPhone-en din. Som for eksempel kan det være svette eller feil plassering av fingeren. Du kan løse dette problemet ved å prøve ut disse enkle, men effektive tipsene. La oss finne det ut!

Touch ID fungerer ikke på iPhone 7 eller 7 Plus: mulige løsninger

Før vi begynner

  • Berør lett: Når du berører Hjem-knappen, må du sørge for å bruke mindre kraft.
  • Forsikre deg om at fingeren ikke er for kald. Hvis det er kaldt, må du gni fingeren på overflaten eller kluten for å sikre at den blir normal.
  • Hold fingrene rene og tørre, da svette eller væske kan bli en veisperring.
  • Rengjør både fingeren og Hjem-knappen med en glatt klut, og prøv igjen.
  • Når du registrerer fingeren i første fase, må du bevege fingeren ordentlig slik at hele overflaten blir skannet. I det andre trinnet, sørg for at hele kanten blir skannet nøyaktig.
  • Skjermbeskytteren eller saken må ikke dekke til Hjem-knappen.
  • Fingeren din må berøre den kapasitive metallringen og Hjem-knappen.
  • Sørg for å oppbevare den på et sted når du autentiserer fingeren.

Løsning nr. 1. Slett og legg til fingeravtrykk på nytt

Trinn 1. Åpne Innstillinger-app → Berør ID og passord.

Steg 2. → Angi passordet.

Trinn 3. Trykk på fingeravtrykket. Trykk deretter på Slett fingeravtrykk. Sørg for å slette alle registrerte fingeravtrykk.

Trinn 4. Start iPhone på nytt (Trykk og hold på av / på-knappen og volum ned-knappen.)

Trinn 5. Åpne Innstillinger-appen → Berør ID og passordkode → Legg til et fingeravtrykk og registrer fingeravtrykket ditt som vanlig.

Løsning nr. 2. Aktiver hvilefinger for å åpne

Når Rest Finger to Open er aktivert, må du åpne enheten din ved å bruke Touch ID i stedet for å trykke på Hjem-knappen for å åpne den.

Trinn 1. Trykk på Innstillinger → Generelt.

Steg 2. Trykk på Tilgjengelighet .

Trinn 3. Trykk på Hjem-knappen .

Trinn 4. Aktiver hvilefinger for å åpne .

Løsning nr. 3. Oppdater iPhone

Hvis ingen av de ovennevnte tipsene har fungert med å fikse Touch ID-problemet på enheten din, må du oppdatere iPhone-en din. Programvareoppgradering kan løse dette problemet. Gå til Innstillinger → Generelt → Programvareoppdatering.

Pakk sammen

Disse triksene har alltid fungert for meg i å løse Touch ID-problemet på min iPhone. Jeg håper de kan jobbe for deg også. I tilfelle de ikke fungerer, og hvis du fortsetter å møte dette problemet, kan du kontakte Apple for å få hjelp.

Du vil også lese disse håndbøkene: hvordan du løser Bluetooth som ikke fungerer, hvordan du omgår aktiveringslås og hvordan du reduserer bruken av mobildata i iOS 10.

Liker du dette innlegget? Del dine tilbakemeldinger med oss. For raskt å få tilgang til flere slike feilsøkingsguider, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.