IOTransfer 2 styringsverktøy for iPhone og iPad for Windows: Administrering av iOS-enheter hadde aldri vært så smertefri

Jeg har alltid satt pris på iTunes for å være en premium mediespiller og mediebiblioteket. Men det har aldri imponert meg som en applikasjon for styring av mobilenheter. Heldigvis finnes det ganske mange velutformede iTunes-alternativer inkludert IOTransfer 2 for Windows for å omgå hinderet!

IOTransfer har et pent brukergrensesnitt og gir en mer strømlinjeformet brukeropplevelse. Så selv om du ikke er teknisk kunnskapsrik, trenger du ikke å bruke mye tid på å mestre den eller administrere iPhone-en din.

IOTransfer 2 iPhone og iPad Management Software for Windows

Tre ting skiller seg ut for dette administrasjonsverktøyet for iPhone og iPad for Windows

  • Glatt seilende mediehåndtering
  • Utmerket video nedlasting
  • Svært effektivt rengjøringsverktøy for iOS-enhet

Administrer bildene og videoene dine med ønsket effektivitet

Programvaren leveres med en effektiv bildebehandler som lar deg administrere bildene dine på din iOS-enhet og PC ideelt. Du kan enkelt overføre bildene dine fra iPhone til datamaskin eller omvendt. Det beholder kvaliteten på bildene dine og beveger dem raskt og med nødvendig sikkerhet.

En annen bemerkelsesverdig funksjon ved dette verktøyet er muligheten til å la deg slette flere bilder i bulk. Du kan raskt velge bildene du ikke lenger vil ha på iOS-enheten din og rydde opp med letthet.

På samme måte lar iOS-enhetsbehandleren deg ta full kontroll over videoene dine og administrere dem uten å ødelegge svette. Siden det har støtte for de fleste mainstream videoformater inkludert .mp4, .avi, .wmv, .mkv, etc., kan du komfortabelt håndtere en rekke filer.

Verktøyet har en innebygd kontaktansvarlig som gjør det utrolig enkelt å administrere kontaktene dine. Du kan enkelt sikkerhetskopiere alle kontaktene dine til datamaskinen din og gjenopprette dem når du vil. Du vil også kunne synkronisere alle kontakter fra en iPhone til den andre.

Appen lar deg også håndtere hele musikkbiblioteket ditt og holde det grundig organisert. Hvis du er noen som har mange sanger på iPhone, vil du ha denne bekvemmeligheten for å holde sporene dine strømlinjeformede.

Videre lar dette iTunes-alternativet deg tilgang til og administrere podcaster, e-bøker og talememoer på en enkel måte. Og hvis du bruker Apples iOS-enhetsadministrasjonsverktøy for å kontrollere iPhone-data, vil du finne det mer praktisk.

Rydd opp iOS-enheten din uten problemer

IOTransfer har et lett, men veldig effektivt verktøy som lar deg eliminere overflødige filer på iPhone-en din. Så hvis du noen gang synes enheten din kjører litt for tregt eller bare ønsker å fjerne søppelfilene fra enheten din for å forhindre at den blir rotet, kan den være utrolig nyttig når du lever opp til oppgaven din.

Appen skanner enheten din for å finne ut ubrukelige filer. Deretter viser det antall unødvendige filer og hvor mye lagring de har brukt. Deretter kan du bli kvitt hele overflødige data med bare et klikk.

Ved å holde ubrukelige data i sjakk, kan du holde enheten din ikke bare ren, men også beholde den glatte funksjonaliteten.

Last ned online videoer fra over 100 kjente nettsteder

Mens jeg navigerer på Instagram-, Facebook- eller Twitter-feeden min, kommer jeg ofte over videoer som jeg liker å dele med venner. Dessverre lar ikke disse sosiale appene deg laste ned videoer.

Selv om det er ganske mange nettsteder som lar deg lagre videoer fra populære nettsteder, er ikke prosessen så grei. Derfor er det mange som ikke kan lagre favorittvideoene sine for visning uten nett.

Jeg er virkelig glad for å vite at IOTransfer har støtte fra over 100 videosider inkludert Twitter, Facebook, Vimeo, Vine, Instagram og mer. Med denne iPhone-sjefen kan du enkelt laste ned favorittvideoene dine. Prosessen er ganske enkel og tar bare et klikk for å gjøre arbeidet ditt.

Når du har lagret videoene på datamaskinen din, kan du overføre dem til iOS-enheten din for å se og dele med vennene dine.

Prisen og tilgjengeligheten:

Dette iPhone-administrasjonsverktøyet er kraftig til $ 69, 89 (levetid, en PC). Imidlertid kan du for øyeblikket få det til hele 60% rabatt -% 27, 95. (Ettersom tilbudet er tilgjengelig i en begrenset periode, kan du skynde deg å ta tak i det.)

Den er kompatibel med Windows 7, 8, 8.1 og 10. iPhone og iPad må ha iOS 8 eller nyere for å jobbe med den.

nedlasting

Dommen

Enkelt sagt har jeg kommet imponert over IOTransfer 2. Programvaren fungerer pålitelig ved å la deg administrere iOS-enheten din. Utover enhetsstyring er det en enorm brukervennlig online video nedlaster. Støtten til over 100 videosider snakker om volumet av kvaliteten.

Hvis det er noe jeg vil legge til profilen er Mac-kompatibiliteten. Jeg skulle ønske at selskapet gjorde denne praktiske programvaren tilgjengelig for macOS før enn senere.

Appen er tilgjengelig for en gratis prøveperiode. Derfor kan du prøve det før du oppgraderer til premiumversjonen.

La meg hva du synes om dette dyktige iTunes-alternativet for iOS. For å lese flere slike appanmeldelser, last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus.