De beste trådløse Bluetooth-hodetelefonene for iPhone X, 8 og 8 Plus i 2020: Ergonomisk design toppet av praktfull lyd

Musikk er de fleste hjerter! Det er derfor de fleste av oss aldri ser ut til å få nok av det. Enten vi jobber, har en ro eller koser oss med en venn på kvelden, elsker vi å være omringet av musikk. Men uten suveren lydkvalitet er musikk like ubrukelig som en blomst uten duft. Derfor er det viktig å ha perfekt utstyr som kan holde den virkelige sjelen til et fantastisk spor intakt. Og hva kan være bedre enn trådløse hodetelefoner? Utforsk dette anerkjente sortimentet av de beste iPhone X, iPhone 8/8 Plus Plus Bluetooth-hodetelefoner for å velge en dyktig ledsager for musikktiden din!

Når du snakker om egenskapene som gjør disse trådløse hodetelefonene så merkbare, har de moderne design og er fullt utstyrt for å gi god lyd. Dessuten har øretelefonene bedre støydempingsteknologi, slik at musikktiden din forblir fredelig overalt. Ser du frem til å finne mer om dem? La oss sjekke det ut!

Beste iPhone X, 8 og 8 Plus Bluetooth hodetelefoner - 2019

Rask tilgang:

 • COWIN
 • FKANT
 • SENSO
 • iJoy Matte
 • TaoTronics
 • Phaiser BHS-730
 • Hussar Magicbuds
 • Edelin
 • DOSS
 • MPOW

#1. COWIN

COWIN tilbyr aktive støydempende Bluetooth-hodetelefoner med komfortable protein-øreputer for øre. Merket har brukt profesjonell aktiv støyreduleringsteknologi, som drastisk reduserer ekstern støy. Hodetelefonene er din perfekte reise- og arbeidspartner.

Den avanserte teknologien kan også roe ned støy i fly, bytrafikk eller det travle kontoret ditt. Når du har overhøret på hodetelefonene, kan du fokusere på arbeidet ditt og glede deg over musikken, filmene og videoene dine.

USP: 30-timers spilletid

Sjekk ut på Amazon

# 2. FKANT

FKANT gir deg uttrekkbare ørepropper, som kan spille musikk i 16 lange timer. Disse svettefaste øretelefonene er designet for sport, og kansellerer støy effektivt. Designet i nakkebåndet gir deg full bevegelsesfrihet når du ikke bruker øreproppene.

Enten du er på kontoret eller jager det nye eventyret ditt, kan du ta dette sammenleggbare Bluetooth-headsettet. Legg den enten i lommen eller i en ryggsekk, og utfordre grensene. Den innebygde HD-mikrofonen kan skilte med avansert støydempende teknologi for å blokkere forstyrrende bakgrunnsstøy. Unn deg krystallklar lyd og naturlig lyd.

USP: Auto uttrekkbare ørepropper

Sjekk ut på Amazon

# 3. SENSO

Ordet som virkelig definerer SENSO er "oppsiktsvekkende." Bluetooth-hodetelefonene gir et trendy design og har ganske myke ørtips. De fleksible ørekrokene med gel flex silikon ørepropper gir deg maksimal komfort, samtidig som du holder hodetelefonene perfekt på plass. Derfor holder du deg fokusert på treningen og gleder deg over musikk i sin fullverdige form.

Evnen til å levere fantastisk lydkvalitet med dyp bass og krystallklar diskant gjør øretelefonene rett på pengene. Legg til det opptil 8 timer med solid kjøretid, så har du en god fordel for den morsomme musikktiden.

IPX7 vanntett rangering og overlegen teknologi for støydemping forbedrer omdømmet sitt som en av de mest pålitelige Bluetooth-hodetelefonene for iPhone. Fire stjerner av mer enn 26, 6 000 kundevurderinger er bare refleksjonen av topp kvalitet.

USP: IPX7 vanntett karakter

Sjekk ut på Amazon

# 4. iJoy Matte

iJoy Matte utmerker seg med å tilby spennende lyd. Hodetelefonene har den sammenleggbare designen som lar deg bære den komfortabelt. Sterk oppbygging sikrer at den er i stand til å tåle slitasje enkelt.

Fem-knapps kontroller gjør det mye enklere å håndtere musikken eller ringe. Ørekoppene passer sømløst rundt ørene; holde bakgrunnsstøy i sjakk. Med mikrofon om bord i topp kvalitet får du tydelig lyd. Videre har du 13 fargevalg å velge mellom.

USP: Avansert støydempende teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 5. TaoTronics

TaoTronics-hodetelefoner har trendy design og er klar for å være svetteisolerte. HD-lyden med den sterke bassen gjør at favorittlåtene dine kan veve magi i sin fullverdige form.

Hodetelefonene har støyreduksjonsteknologi og holder distraksjon i sjakk. Mikrofonen er ypperlig for håndfri samtale. De åtte timene spilletid gjør den ideell for en lang kjøretur. Enda bedre, det tar bare et par timer å bli fulladet.

USP: Imponerende ergonomisk design

Sjekk ut på Amazon

# 6. Phaiser BHS-730

Phaiser BHS-730 er den perfekte blandingen av stil og komfort. Hodetelefonene er utstyrt med overlegne 8 mm høyttalere, og gir musikken uovertruffen liv. Tips om minneskum reduserer ikke bare bakgrunnsstøy, men gir også ønsket komfort.

Med tillatelse av den magnetiske designen kan du komfortabelt oppbevare ørepluggene ved å ha dem rundt halsen. Mikrofonen av høy kvalitet forbedrer din håndfri samtaleopplevelse med skarp lyd. Utvidede kontroller lar deg ta full kontroll over musikken. Videre har du fem fargevalg å velge mellom.

USP: 8mm høyttalere

Sjekk ut på Amazon

# 7. Hussar Magicbuds

Hussars Magicbuds ser virkelig trendy ut med en misunnelsesverdig øresign. De ekstremt myke øreproppene med silikon gel tettsittende passer i ørene og holder seg stødige, og lar deg dermed vippe full under treningen.

På grunn av den avanserte APTX-teknologien tilbyr øretelefonene fantastisk lydkvalitet. CVC 6.0 støyreduserende teknologi sørger for at du har en uavbrutt samtaleopplevelse.

En annen bemerkelsesverdig kvalitet på disse øretelefonene er de 9 timene med lang spilletid. Dessuten har du to fargevalg å velge mellom: rød / svart og svart / grå.

USP: Myk silikongeloverflate

Sjekk ut på Amazon

# 8. Edelin

Edelin-hodetelefoner er velsignet med fantastisk lyd for å gi den ekte spenningen til musikken din. Støyisolerende teknologi forhindrer støy i å ta gleden bort fra musikktiden din. In-ear design hjelper hodetelefonene med å holde seg godt på plass.

Vanntett IPX7-rangering gjør hodetelefonene mer dyktige. Du kan koble dem til to enheter samtidig for å høre på noen av de fantastiske sangene dine med vennen din. Det kraftige batteriet kan tilby opptil 8 timers spilletid, noe som er ganske tilstrekkelig til å slukke drivkraften.

USP: Krystallklar lyd

Sjekk ut på Amazon

# 9. DOSS

Det som har fått meg til å ønske DOSS er den ergonomiske designen. Det justerbare hodet og polstrede øreputene sikrer at du føler deg komfortabel mens du bruker den.

Siden hodetelefonene er lette, vil du ikke føle press mens du bruker den.

Å snakke om lyd, det er ganske anstendig. De trådløse hodetelefonene er utstyrt med aptX-teknologi og har kvalitet til å krydre musikktiden din.

Støydempende system holder unna omgivelsesstøy for å gi tydelig lyd. Dessuten leverer DOSS konsekvent opptil 20 timers batterilevetid.

USP: Apt-X Hi-Fi-lyd

Sjekk ut på Amazon

# 10. MPOW

Mpow er en av de ledende produsentene av Bluetooth-enheter. Denne trådløse hodetelefonen til iPhone har IPX7 vanntett standard for å beskytte Bluetooth-hodetelefonene dine under alle forhold. Par dette Bluetooth-headsettet raskt med din iPhone, og nyt støydempende mikrofon med rikere bass og Hi-Fi-stereo.

Kraftig batteri utvider gleden av å høre på musikk og se på filmer / videoer; du kan spille av favorittinnholdet for lyd / video i 7-9 timer. Når hodetelefonene blir utladet, kan du lade dem på bare 1, 5 time.

USP: IPX7 vanntett standard

Sjekk ut på Amazon

Din favoritt?

Så dette er mine øverste Bluetooth-øretelefoner for de nye iPhonene! Jeg håper du har likt dem. Hvilken har du valgt for enheten din? Sørg for å gi oss beskjed om navnet i kommentarene nedenfor.

Ikke gå glipp av disse innleggene:

 • Beste iPhone X, iPhone 8/8 Plus trådløse ladere
 • Beste iPhone X-etuier
 • Beste iPhone X lommebokvesker

Liker du denne listen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å utforske flere slike topp iPhone-tilbehørslister.