Slik fremskynder du iOS 7 på iPhone 4 / 4S og iPad 2, 3, 4 og iPad Mini

iOS 7 er bygget for å støtte iPhone 4 og nyere, og iPad 2 og nyere. Teknisk sett betyr dette at iOS 7 skal kjøres jevnt i iPhone 4 og iPad 2 - de eldste iPhone / iPad-enhetene med hensyn til iOS 7. Men sjansen er stor for at den gamle iPhone / iPaden din støter med iOS 7.

Når det gjelder maskinvare, kjører iOS 7 noe greit på eldre iDevices, men andre ting - data, apper, prosesser som kjører i bakgrunnen, oppdateringer, etc. kan faktisk bremse enheten din.

Her er noen tips for å få fart på iOS 7 på din eldre iDevice som iPhone 4 / 4S og iPad 2, 3, 4 og iPad Mini

Stopp bakgrunnsoppdatering-app

iOS 7 oppdaterer apper selv når de kjører i bakgrunnen. Dette spiser naturlig nok mye minne når du kjører flere apper som oppdateres automatisk. I dagens verden gjør mange apper dette.

bremser iOS 7? Kanskje kutte ned på bakgrunns-appoppdateringen. For å slå av denne funksjonen, gå til Innstillinger → Generelt → Oppdatering av bakgrunnsapp og slå den av.

Slå av automatiske oppdateringer

Det er ikke akkurat hyggelig å se på et stort antall apper som venter på å bli oppdatert, men mange apper som oppdateres lydløst i bakgrunnen heller ikke - når du har en begrenset dataplan og på en gammel iPhone / iPad.

Når den er aktivert, vil iOS 7 automatisk oppdatere apper. Du får selvfølgelig beskjed, men det fortsetter i bakgrunnen sammen med alle andre prosesser.

Dette kan - til tider - redusere iOS 7. Hvis du har for vane å oppdatere apper regelmessig - kanskje gjør det ved sengekanten over natten - kan det være lurt å slå den av.

Gå til Innstillinger → iTunes & App Store → slå av oppdateringer under automatiske nedlastinger.

Fjern apper som du ikke bruker

Smarttelefoner trenger også vårrengjøring. Hvis du lar din iPhone / iPad være litt uorganisert, vil appen og datautviklingen koste mye senere. Når det gjelder en gammel iPhone / iPad som kjører iOS 7, forbindes denne effekten. Så det er bedre at du tømmer apper fra iPhone / iPad.

Når du tømmer apper og tilhørende data, får du mye plass som iOS 7 kan utvide til eller benytte seg av.

Det er alt, folkens!

Håper dette hjelper deg.

Ønsker å ta igjen flere slike artikler? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.