Slik sletter du Facebook-kontoen fra iPhone, iPad, Android eller datamaskin

Drastiske tider krever drastiske tiltak! Både din tillit og sug etter Facebook har endt i absolutt skuffelse. Og derfor ønsker du ikke lenger å fortsette romantikken din med den sosiale nettverksappen som en gang så ut til å være hele din verden der du kunne tilbringe uendelige timer på å dele sideskiftekoblinger, morsomme videoer og bilder fra større enn livet med dine kjære ! Selv om ditt hjerte fremdeles insisterer på å la saken gå videre, er tankene dine for redde til å glemme den nettopp avslørte oppsiktsvekkende nyheten om Facebooks deling av personlige data. Med tung sjel er du klar til å slette Facebook fra iPhone, iPad, Android og datamaskin.

Før du går i gang med drapet, må du være oppmerksom på at du aldri vil kunne aktivere kontoen din på nytt eller hente noe av innholdet eller informasjonen du har lagt til Facebook hvis du går til misjon.

Slik sletter du Facebook-kontoen permanent på iPhone, iPad og Android

Trinn 1. Start Facebook- appen og trykk på More fra nedre høyre hjørne ( på Android-enheten din er den plassert i øverste høyre hjørne.)

Steg 2. Rull ned på iPhone eller iPad og trykk på Hjelp og støtte som er oppført under Innstillinger, og velg brukerstøtte. Mens på Android-enheten din trykker du på brukerstøtten.

Nå forblir trinn de samme for både Android og iPhone / iPad.

Trinn 3. Trykk på Administrer kontoen din.

Trinn 4. Trykk på Deaktiver eller slett kontoen din .

Trinn 5. Trykk på Hvordan sletter jeg kontoen min permanent?

Trinn 6. Sørg for å lese ettereffektene ved å slette kontoen. Trykk på hyperkoblet tekst "gi oss beskjed."

Trinn 7 Skriv inn passordet ditt for å bekrefte slettingen.

I motsetning til iDevices er det ganske enkelt å slette Facebook-kontoen din fra nettet. La oss ta en titt på den metoden også.

Slik sletter du Facebook-kontoen din permanent fra nettet

Trinn 1. Logg deg på Facebook- kontoen din via en hvilken som helst nettleser.

Steg 2. Når du er logget inn på kontoen din. Gå til //www.facebook.com/help/delete_account

Trinn 3. Sørg for å lese at når du har slettet kontoen din, vil du aldri kunne aktivere den på nytt. Dessuten vil alt ditt Facebook-innhold gå tapt. Hvis du er sikker, kan du klikke på Delete my Account.

Trinn 4. Skriv inn passordet til Facebook-kontoen din og skriv inn Captcha. Til slutt, klikk OK for å slette Facebook-kontoen din permanent ved å bruke nettet.

Det er det!

Du har avsluttet tilknytningen til appen for sosiale nettverk.

Slik deaktiverer du Facebook-konto på iPhone / iPad, Android og datamaskin

Hvis du ikke vil slette kontoen din, har du muligheten til å deaktivere den. Når som helst ønsker du å begynne å bruke appen; Du kan bruke legitimasjonen til å logge på igjen. For å gjøre det, hopp over til dette innlegget.

Slik endrer du personverninnstillinger for Facebook på iPhone / iPad, Android og Computer

I tilfelle du ikke ønsker å gi opp på Facebook ennå, men ønsker å tilby noen flere sikkerhetsforhold til ditt privatliv, kan du velge å tilpasse dem slik at de passer bedre til dine behov. For eksempel kan du kontrollere hvem som kan se dine fremtidige / tidligere innlegg og stoppe alle Tom, Dick og Harry fra å sende deg venneforespørsler. Gå hit hit for å endre personverninnstillingene.

Det er gjort!

Si din mening

Så, hva skal du gjøre med Facebook? Vil du gi den en ny sjanse eller skille båndene dine helt sammen med den? Del tankene dine i kommentarene.

Få med disse innleggene også:

  • Slik kobler du Twitter-konto til Facebook og omvendt
  • Beste Facebook Cover Creator iPhone / iPad-apper for kreative FB-deksler!
  • Hvordan sende eller motta penger ved hjelp av Facebook Messenger på iPhone
  • Oppdater innlegg på Twitter og Facebook fra Apple Watch [Slik gjør du det]

Fant du denne opplæringen nyttig? Last ned iOS-appen din og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar