Slik løser du aktiveringsfeil på iPhone - Prøv disse metodene

Står du over for aktiveringsfeil på din iPhone X? Du er ikke alene om å ha støtt på dette irriterende problemet.

Noen iPhone X-eiere har etter sigende en aktiveringsfeil på enheten. Flertallet av brukerne er AT&T- og Verizon-kunder. De ser i stedet lange ventetider på aktiveringsprosessen, og da mislykkes det med en feilmelding. Så, hva kan være løsningen på problemet? Problemet kan godt være en plikt til tung overbelastning med millioner av enheter som blir aktivert på en gang.

Slik løser du aktiveringsfeil på iPhone

Det vi skal gjøre er å utforske alle mulighetene for å fikse aktiveringsfeilene på din iPhone og få den i gang. La oss ta en titt på de forskjellige feilene som forhindrer aktiveringen før vi dykker først.

  1. IPhone-en din kunne ikke aktiveres fordi aktiveringsserveren er midlertidig utilgjengelig.
  2. IPhone blir ikke gjenkjent og kan ikke aktiveres for service.
  3. iTunes kunne ikke bekrefte enheten din.

Vente

Første gang du ser denne feilen, er det bedre å vente. Sjansen er stor for at serverne hos Apple virkelig er opptatt eller feil, noe som betyr at aktiveringsstoffene ikke går gjennom. Du bør vente i noen minutter før du prøver igjen.

Jeg vil også gå så langt som å fjerne SIM-kortet fra magasinet og deretter sette det inn igjen i skuffen og deretter prøve å gå gjennom aktiveringsprosessen igjen.

Omstart

Å starte iPhone på nytt vil være en av de enkleste måtene å prøve å fikse feilen. Selv om det ikke umiddelbart garanterer at aktiveringen din vil gå jevnt, er det en stor sjanse for at det skjer. Hvis du vil starte iPhone X på nytt, må du trykke og holde inne sideknappen og en av volumknappene til glidebryteren vises. Deretter må du dra glidebryteren for å slå iPhone X helt av. *

Når iPhone slås av, trykker du på og holder inne Sideknappen igjen til du ser Apple-logoen.

Lås / lås opp SIM-status

I tilfelle ingenting fungerer, bør du sannsynligvis sjekke om problemet er med SIM-kortet / transportøren. Hvis du prøver å aktivere en annen operatør på en låst iPhone (som ikke har blitt låst opp ennå), får du åpenbart aktiveringsfeilene.

I disse tilfellene må du ringe operatøren direkte og be dem om å aktivere iPhone + SIM-kortet. Det meste av tiden vil supportledelsen guide deg gjennom aktiveringsprosessen. Hvis du har en iPhone som var på en annen operatør (tidligere), og nå prøver du å aktivere en annen operatør, bør du vite at den tidligere operatøren burde ha låst opp iPhone-en din.

Problemer med wifi / nettverk

Kanskje er det Wifi / nettverket som forårsaker problemet? Kanskje nettverket ditt blokkerer gs.apple.com på et par porter. For å teste dette, bør du få koblet til en annen Wi-fi-kilde enn den du bruker nå.

Via iTunes

Det er her det blir litt vanskelig, men nyttig. Hvis ting ikke fungerer fremdeles, bør du prøve å aktivere iPhone via iTunes. Forsikre deg om at den er oppdatert til den nyeste versjonen.

Bare koble iPhone til datamaskinen din via USB-kabelen. Slå den av og start på nytt - noe som gjør at iTunes åpnes. (hvis den ikke åpnes, åpne iTunes manuelt).

Når iTunes oppdager iPhone-en din, kan det hende du ber deg om å gå gjennom noen trinn for å aktivere iPhone-en. Selv om dette skjer sjeldnere ettersom folk flest aktiverer direkte på iPhone-en, kan du kanskje løse problemet.

Restaurere

Og i tilfelle du ikke klarer å fikse det, er det på tide å rulle opp ermene og gjenopprette enheten.

Slå av iPhone og koble deretter til datamaskinen. Åpne iTunes og slå deretter iPhone på. iTunes vil fortelle deg at den har oppdaget en iPhone og at du ønsker å gjenopprette enheten. Ja, vi trenger å gjenopprette iPhone, så gå gjennom gjenopprettingsprosessen.

Når du er gjenopprettet, kan du prøve å aktivere iPhone igjen.

Snakk med transportøren din / Apple Care

Hvis ingenting fungerer, er det kanskje på tide å ringe transportøren din eller kontakte Apple Care og finne ut en løsning gjennom kundestøtte-gutta.

Innpakking

Så hvilken av disse løsningene fungerte for deg? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor.

  • Slik konfigurerer du iPhone X
  • Slik konfigurerer du Face ID på iPhone X
  • Slik logger du på apper med Face ID

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike nyttige guider.