De beste utskriftsappene for iPhone i 2020 som hjelper deg med å skrive ut mens du er på farten og nyte kabelfri bærbar utskrift

Skrivere er ikke sterkt brukt som de var for et tiår siden. Men mange yrker involverer vanlige utskriftsoppgaver, og folk som ikke er vant til det digitale formatet foretrekker fremdeles det fysiske utskriftsmediet. Du trenger ikke en fullverdig datamaskin eller bærbar datamaskin for å betjene dine utskriftsbehov i disse dager. Den originale iOS-enheten din gjør jobben for deg takket være disse beste utskriftsappene for iPhone og iPad.

Moderne skrivere er integrert i Apples AirPrint-funksjonalitet som har gjort trådløs utskrift fra en iPhone enklere. Hvis du har en skriver som ikke følger med denne funksjonen, er mange tredjepartsapper der for å hjelpe deg. Denne typen skrivere har kanskje ikke AirPrint-funksjon, men de støtter trådløs utskrift. Derfor bruker disse lokale Wi-Fi-appene disse appene dine med å skrive ut eksternt. La oss sjekke ut listen over topputskriftsapper for iOS!

Beste skriverapper for iPhone og iPad i 2019

#1. Printer Pro

“Printer Pro” er en førsteklasses utskriftsapp som kan skrive ut dokumenter, vedlegg, websider og mer direkte fra iOS-enheten din til hvilken som helst USB- eller Wi-Fi-skriver. Den er også utstyrt for å skrive ut direkte til alle skrivere som er koblet til din PC eller Mac, gjennom hjelpeapplikasjon installert på datamaskinen.

Du kan skrive ut kontakter, bilder, innhold på utklippstavlen, etc. Den støtter flere dokumentformater som PDF, TXT, HTML, JPG, Safari, Safari webarkiv, Pages, Numbers, Keynote, Word, Excel, Powerpoint, etc. bruk-funksjoner kombinert med det pene brukergrensesnittet hjelper det å gi bedre brukeropplevelse.

Pris: $ 6.99

nedlasting

# 2. Canon Print Inkjet / SELPHY

"Canon Print Inkjet" utmerker seg når du skriver ut bilder av topp kvalitet. Den er laget til å være en fantastisk utskrifts- og skanneapp for PIXMA, MAXIFY og SELPHY fra iPhone fra iPhone og iPad.

Det lar deg justere kopiinnstillingene dine fra iOS-enheten din. Du kan skrive ut opptil 20 forskjellige bilder på en gang. Det lar deg også skrive ut PDF-filer så vel som MS Office-dokumenter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Brother iPrint & Scan

Brother iPrint & Scan er en nyttig utskriftsapp for iPhone-brukere som eier Brother Wi-Fi-skrivere og multifunksjonsskrivere. Det letter utskrift av dokumenter, websider og bilder fra din iPhone og skanning av bilder og dokumenter til dem.

Det hjelper også å skrive ut dokumenter lastet opp fra datamaskinen din til iCloud eller andre skyapper som Evernote og DropBox. Denne appen består av to hoveddeler som er Print and Scan. Du kan veksle mellom funksjonene ved å bruke knappene i bunnen av appens grensesnitt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Epson iPrint

Hvis du er en fan av Epson-skrivere, er dette en app du må prøve ut. Med Epson iPrint kan du skrive ut MS Office-filer (Word, Excel og PowerPoint) og websider, skanne dokumenter og bilder for å lagre på din iPhone.

Det lar deg også skrive ut filer fra skylagringssteder og eksternt konfigurere skriverinnstillingene. Med bruk av den innebygde nettleseren vil du raskt kunne finne ut hvilke sider som skal skrives ut. Du kan bruke den til å enkelt overføre filer mellom enheten og SD-kortet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Skriv ut n Del

“Print n Share” er usedvanlig praktisk for utskrift. Det lar deg skrive ut noen dokumenter som skyfiler, e-postmeldinger, kontakter, bilder osv. Til hvilken som helst skriver.

Du kan også skrive ut via datamaskinen til alle USB- eller Bluetooth-skrivere. Det lar deg skrive ut til AirPrint-skrivere også. Du får muligheten til å skrive ut forhåndsvisning og velge bildene du ønsker å skrive ut. Dessuten er den integrert med Evernote og lar deg få tilgang til mange skytjenester inkludert Google Drive, iCloud, Dropbox.

Pris: $ 6.99

nedlasting

# 6. PrintCentral Pro

Det som gjør “PrintCentral Pro” til veldig praktisk skriver for en iOS-enhet, er muligheten til å levere det perfekte resultatet. Det gir en flott løsning for utskrift, administrasjon og overføring av filer.

Du kan skrive ut alle dokumenter til alle skrivere. Det lar deg også skrive ut via Google Cloud Print. Enda bedre er det flere utskriftsalternativer som tosidig, gråtoner, siderekkevidde, bildestørrelse, papirstørrelse osv. Å velge mellom.

Pris: $ 5.99

nedlasting

# 7. HP ePrint

“HP ePrint” er designet for å gjøre utskrifter superenkle. Med den kan du skrive ut rett fra din iPhone over Wi-Fi til en HP ePrint-kompatibel skriver eller HP trådløse støttede skrivere.

Du kan skrive ut bilder, dokumenter eller annet innhold uten problemer fra alle apper. Den støtter de fleste dokumentformater som websider, e-postvedlegg, tekstfiler, PDF, Microsoft Office-dokumenter, etc. Bortsett fra å være kompatible med alle HP ePrint-kompatible skrivere, støtter den mer enn 200 HP nettverksbaserte, gamle modeller som HP Deskjet, HP Misunnelse osv.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Canon PRINT Business

Canon PRINT Business-appen gir deg kapasiteten til å skrive direkte ut på Canons multifunksjonsenheter med et enkelt trykk over et trådløst nettverk. Ved hjelp av denne appen kan du skrive ut MS Office-filer (Word, Excel og PowerPoint), iWork-filer, PDF-filer, viktige bildefiler, websider og bilder. Denne appen består av et jevnt og intuitivt brukergrensesnitt som er ukomplisert å navigere. Appen gir mange ekstra funksjoner som gjør den effektiv nok for både kontor og hjemmebruk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. PrintDirect

Installer PrintDirect-appen på din iPhone og skriv direkte ut til nesten alle trådløse skrivere over internett. Det kommer også med en betalt oppgradering som gir deg full tilgang. Når du har oppdatert appen, vil du kunne skrive ut e-post og vedlegg, dokumenter, websider, kontakter, kalendere osv. Fra din iPhone og også filer som er lagret i skyen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Å printe

Med "Å skrive ut", kan du skrive ut bilder, tekstmeldinger og kontakter på AirPrint-aktiverte skrivere uten omkostninger. Du må imidlertid oppgradere appen for å låse opp flere funksjoner og kunne skrive ut flere dokumenter.

Pro-versjonen av appen lar deg se på, administrere og skrive ut dokumenter fra iWorks, MS Office, websider, e-postvedlegg. Du kan også skrive ut dokumenter fra nettskilder som Google Drive og Dropbox. Hvis du ikke vil oppgradere til pro-versjonen av appen, tilbyr den deg muligheten til å kjøpe nettsider, utklippstavle, skytilgang, dokumenter for utskrift separat etter behov.

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. Skrive ut

Utskriften er en av de beste appene for utskrift uten en AirPrint-kompatibel skriver. Det er en enkel app som muliggjør utskrift av bilder, adresse, kontakter osv. For å bruke denne appen, må du installere en WePrint-server på Mac-en. Når du er installert, siden du vil være i samme nettverk, kan du velge mellom tilgjengelige skrivere. Du kan sikre serveren ved hjelp av passord for å forhindre anonym tilgang.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 12. Utskrift for iPhone

“Printing for iPhone” er en fullt funksjonell utskriftsapp for iOS-enheten din. Det er i stand til å skrive ut websider, bilder og noen dokumenttyper som bitmap, TIFF, HTML, GIF, PDF og mer med letthet.

Du kan opprette nye tekstdokumenter og overføre filer mellom datamaskinen og denne appen ved hjelp av nettleseren. Du har også muligheten til å laste ned filer fra skytjenester som Dropbox, MobileMe. Box.net og skriv dem ut. Den har støtte fra mer enn 1400 skrivere fra Samsung, HP, Canon og mer.

Pris: $ 4.99

nedlasting

Logger av

Takket være disse nyttige utskriftsappene, vil du ha den nødvendige bekvemmeligheten til å skrive ut alle dokumenter direkte fra iOS-enheten din. Mangler det noen topputskriftsapp for iOS fra denne listen? Gi meg beskjed om at i kommentarene og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike topplister over iPhone- og iPad-apper.

Prøv også appen vår på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar