iPhone 8 og iPhone 8 Plus Funksjoner: Designet for å være premium

IPhone 8 og iPhone 8 Plus er endelig kommet! Med alt det nye designet ser de nye iPhonene virkelig imponerende ut. Dessuten har de pakket inn med kraftigere innergårder. Ta en dyp titt på funksjonene iPhone 8 og 8 Plus for å finne ut hva de mer har å tilby!

Uten noen tvil om, har iPhone x-funksjoner stjålet all torden ved mediehendelsen. Men det betyr ikke at de to andre søsknene er uten bjeller og fløyter.

iPhone 8 og iPhone 8 Plus Funksjoner

iPhone 8/8 Plus Design

iPhone 8 og 8 Plus er dekket med glass foran og bak. Det er ikke mye å la seg imponere på fargefronten. Parene er tilgjengelige i sølv, plassgrå og gull

Noen andre funksjoner i designen inkluderer tilpasset aluminiumslegering, glass har en syv-lags fargeprosess, innvendig stål og kobberstruktur. Glasset er det mest holdbare noensinne på en smarttelefon.

Glassdekselet kan skremme mange brukere om holdbarheten og også over å beskytte det. Til din overraskelse er 8 og 8 Plus forseglet for vann- og støvmotstand.

iPhone 8/8 Plus-skjerm

Som alltid har Apple vært pioner i å levere skjermer i verdensklasse. De nye skjermene er med True Tone som tilpasser farge og temperatur til omgivelseslyset.

Lyd

Nye stereohøyttalere er 25 prosent høyere enn iPhone 7 og leverer også dypere bass.

prosessor

Apple ser ut til slutt å bli med i power chip-ligaen ved å gi ut en ny kraftig chip, A11 Bionic. Den kraftigste brikken noensinne i en smarttelefon. Den har seks kjerner 64-biters, to høyytelseskjerner og fire høyeffektive kjerner. Dessuten har den andre generasjons ytelseskontrollere, noe som gjør alt raskere.

iPhone 8 og 8 Plus drives med A11 som har en ny bildeprosessor, med raskere autofokus med lite lys og ny maskinvarestøyreduksjon.

Dessuten vil de også bli drevet av ny Apple-designet GPU, 30 prosent raskere enn A10.

iPhone 8/8 Plus-kamera

Kameraet er ikke mer en tilleggsfunksjon for enhver telefon og spesielt for iPhone. Det er et spesielt sett med brukere som kjøper en telefon bare for det fantastiske kameraet. Så langt har Apple aldri skuffet så lenge kameraet er bekymret. De nye iPhonene er beriket med den helt nye 12mp-sensoren som gir 83 prosent mer lys, mer strømeffektiv.

Den vanlige iPhone 8 har OIS, mens 8 Plus har doble 12mp-sensorer, f1.8 og f2.8 på telefoto.

For folk som ikke slipper inn ugresset fra CPUer og GPUer og CoreML, kommer dette kameraet til å være tingen.

De nye dual-camera-funksjonene som kalles “Portrait Lighting”: dobbeltkameraene føler dybde og omarbeider belysningen mens du komponerer bildet.

Det er også en ny meny for å velge lyseffekten du vil bruke. "Dette er ikke" filtre, dette er sanntidsanalyse av lyset på motivets ansikt. ”

For å forklare det på enklere vilkår kan iPhone 8-serien sies å være den første iPhone som virkelig er skapt for augmented reality. Selv CPU, GPU og bildesensoren i A11 Bionic er alle innstilt på AR.

tilkobling

Fremtiden er trådløs. iPhone 8 har LTE Advanced, BT 5.0, og en glassrygg for trådløs lading!

iPhone 8 og iPhone 8 Plus Pris og utgivelsesdato

  • Apple iPhone 8 64GB er priset til $ 699, mens det også er en 256 GB-versjon, men prisen er ennå ikke tilgjengelig.
  • IPhone 8 Plus vil koste 799 dollar for 64 GB, og prisen er ikke tilgjengelig per nå for 256 GB-versjonen.

Forhåndsbestillinger begynner 15. september og utsendingen begynner fra 22. september. Bare for å gi dere noen flere nyheter, kommer iOS 11 19. september.

iPhone 8/8 Plus Video Walkthrough

Din ta?

Selv om iPhone 8 og 8 Plus kanskje ikke har kommet med noen iøynefallende funksjoner, er de definitivt kraftigere og elegante enn forgjengerne. Hva synes du om dem? Del dine tilbakemeldinger i kommentarene nedenfor.

Les også:

  • Apple Watch Series 3-funksjoner
  • iPhone X-funksjoner
  • Apple TV 4K-funksjoner

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike artikler.

 

Legg Igjen Din Kommentar