Slik sender du tekstmelding i stedet for iMessage på iPhone eller iPad

iMessage er alltid min go-to-alternativ for å kommunisere med venner som bruker iDevices. Imidlertid er det noen ganger jeg foretrekker å sende en tekstmelding i stedet for iMessage. For eksempel, hvis Internett-tilkoblingen er for dårlig til å sende en melding, eller jeg vil at den skal leveres umiddelbart, selv om mottakeren er frakoblet.

iOS gir deg den ønskede fleksibiliteten til å gjøre en ikke-levert iMessage om til en SMS. Så hvis du finner at teksten ikke når frem til vennen din, har du muligheten til å sende den som SMS uten å måtte skrive meldingen på nytt. La meg vise deg hvordan det fungerer!

Slik sender du tekstmelding i stedet for iMessage på iPhone

Merk: Hvis vennen din ikke bruker iDevice som iPhone eller iPad, sendes meldingen bare som SMS. Bare sørg for at alternativet Send som SMS er aktivert. Innstillinger → Meldinger →, og slå deretter på bryteren ved siden av Send som SMS.

Forutsatt at det ikke er noen Internett-tilkobling på iOS-enheten din, eller selv om den er tilgjengelig, fungerer den ikke.

Bare i tilfelle fungerer internettforbindelsen ganske bra på enheten din, men du vil fortsatt sende meldingen som SMS, slå av Wi-Fi eller Cellular Data. Det skyldes at hvis iPhone-en din har Internett, blir meldingen din automatisk levert som iMessage til vennen din.

Trinn 1. Start Messages-appen på iOS-enheten din og åpne en samtale.

Steg 2. Skriv inn en melding og trykk deretter på send-knappen.

Trinn 3. Deretter berører og holder du meldingen du nettopp har sendt.

Trinn 4. Neste opp, trykk på Send som tekstmelding i menyen. Det er det! Meldingen blir sendt som SMS, og den blir grønn.

For i de ukjente, mens iMessage vises som blå, ser den vanlige tekstmeldingen grønn ut.

Det var alt folkens!

Si din mening

Det er slik du kan ta hjelp av SMS for å få beskjed når du finner internett som spiller skjul på din iPhone. Det er en ganske fin funksjon, og jeg er sikker på at den kan komme godt med i prøvende situasjoner. Har du noen tilbakemeldinger? Skyt den ned nedenfor i kommentarene.

Ikke gå glipp av:

  • Nærhetssensor fungerer ikke på iPhone
  • Hvordan tømme iPhone X RAM
  • Hvordan få fart på iPhone X
  • Slik sletter du dokumenter og data på iPhone

Har du lyst til å ta igjen flere slike kule tips? Sørg for å laste ned appen vår, og hold deg innstilt på oss via Facebook, Twitter og Google Plus.