De beste sikkerhetsappene for å holde din iPhone og iPad sikker i 2020

Med iPhones og iPads er sikkerhet av største betydning. Smarttelefoner og nettbrett er veldig personlige dingser med mye viktig informasjon som er lagret i dem. Fra bilder til kontakter og e-post til kortdetaljer lagrer folk mye personlig, sensitiv informasjon på smarttelefonene sine.

Ikke bare dette, men iPhone og iPad er dingser som også må beskyttes mot tyveri.

Derfor flommer markedet over av mange sikkerhetsapper som er bygget spesielt for iPhone og iPad. Sikkerhetsappene for iDevices er forskjellige i sin natur; noen av disse hjelper deg med å lagre passord sikkert, mens noen av dem hjelper deg å spore en tapt iDevice og noen få andre hjelper deg å holde filene og mediene dine sikre.

Vi tar en titt på noen av de populære appene som er skreddersydd for å dekke sikkerhetsbehovene til iDevice.

Topp sikkerhetsapper for iPhone og iPad i 2019

#1. Finn min Iphone

Apples “Finn min iPhone” er den beste sporings- og sikkerhetsappen for iOS. Den lar deg spore iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch og AirPods eksternt.

“Finn min iPhone” kommer med Activation Lock som forhindrer at noen andre bruker iCloud-enheten din. Du vil også spille av en lyd for å finne den eller til og med slette all personlig informasjon.

Du kan logge på iCloud.com eller Finn min iPhone-app, sjekk den manglende enheten på et kart. Dessuten er det også en tapt modus for å la deg fullføre enheten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Surfshark

Surfshark er ekstremt brukervennlig VPN-tjeneste for alle enhetene dine. Det beste med denne appen er at du kan bruke den samtidig på alle enhetene dine. Når du installerer den på din iPhone, kan du velge hvilken som helst av de tre planene for å beskytte enheten din og digitale fotavtrykk. Bruk MultiHop og Camouflage Mode for å skjule slitebanen online.

Appen er hovedsakelig delt inn i fire faner: Fysisk, virtuell, P2P og MultiHop. Du kan bruke mer enn ett virtuelt sted for å lage en kamuflasje. Merk at Surfshark iOS-app er langt enklere å bruke enn nettversjonen.

Pris: $ 11, 95 med 30 dager pengene tilbake-garanti

nedlasting

# 3. ExpressVPN

Regnet som en av de beste VPN-appene for iOS, gir "ExpressVPN" et sterkt skjold til din personlige informasjon, slik at du kan surfe på nettet på en sikker måte. Det beste med denne appen er at den gir mer enn 140 tilkoblingssteder i 94 land inkludert Amerika, Storbritannia, Australia og mer.

I tillegg setter det ingen begrensninger på serverendringer. Dermed får du full frihet til å endre steder på dine egne betingelser. Den andre funksjonen som er verdt å merke seg, er at ExpressVPN ikke bare fungerer med alle de kjente transportørene, men også støtter Wi-Fi, LTE / 4G og 3G.

Til slutt tilbyr denne VPN-appen en gratis prøveperiode på 7 dager. Etter det må du abonnere på premium-planen din for å fortsette.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Se opp

"Lookout" beskytter enheten din, verdifulle data og identitet med kraftig mobilsikkerhet. Appen gir også beskyttelse mot identitetstyveri. Dessuten beskytter det også dataene dine mot farlige Wi-Fi-angrep.

Det er en systemrådgiver som varsler når du blir utsatt for sikkerhetsproblemer. Det lagrer telefonens plassering automatisk når batteriet er lite.

Du kan også følge med på dine sosiale mediekontoer for å sikre at personlig informasjon er fullt ut sikker. For å bruke denne appen uten noen begrensning, kan du oppgradere til Lookout Premium for $ 2, 99 / måned eller $ 29, 99 / år. Lookout Premium Plus som bare er tilgjengelig i USA, er priset til $ 9, 99 / måned eller $ 99, 99 / år.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Lås app med passordbehandling

Mange av oss har personlige bilder, videoer og apper som vi ønsker å holde under innpakningen, vekk fra de nysgjerrige øynene. Det er grunnen til at jeg trodde det ville være fint å ta med en app som “Lås app med passordbehandling.”

Hva denne appen i utgangspunktet gjør, er at du kan beskytte favorittappene, bildene og videoene dine mot uautorisert tilgang. Du kan kryptere mappen din ved hjelp av passord, slik at ingen vil kunne få tilgang til dem uten din tillatelse.

Bortsett fra sikkerhet har appen et rotfritt grensesnitt og kjører problemfritt. Men husk at freemium-versjonen av denne sikkerhetsappen er begrenset. Og for å låse opp alle proff-funksjonene, må du betale 9, 99 dollar, noe som er rimelig med tanke på pålitelig funksjonalitet.

Pris: Gratis / premium-versjon kommer på $ 9.99

nedlasting

# 6. mSecure - Password Manager

Når det gjelder sikker passordhåndtering, er det to bigwigs: 1PasswordLock og mSecure. Personlig synes jeg mSecure er like bra som 1PasswordLock.

Det gir et toppnivå av sikkerhet for å beskytte og administrere de forskjellige passordene dine. Det vil kryptere dataene dine ved å bruke industristandard AES 256-bit-kryptering.

Det er en innebygd passordgenerator som lar deg lage sterke passord. Ved å bruke Touch ID og Face ID, vil du kunne gi ekstra sikkerhet for dataene dine. Dessuten kan du synkronisere dataene dine med iCloud og Dropbox.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Varsel 360

"Alert 360" lar deg overvåke og kontrollere hjemmekontoret hvor som helst i verden. Med sanntids e-post eller tekstvarsler for utvalgte hendelser, holder det deg informert om viktige ting. Du kan se livevideo, innspilte klipp eller lagret video for å sikre at alt er i orden.

Du vil kunne slå av / på lys på eller av, og også kunne låse eller låse opp dører. Dessuten er Alert 360 kompatibel med flere språk som engelsk, nederlandsk, fransk, norsk bokmål, portugisisk, spansk, tyrkisk, etc.

For å bruke denne appen, må du ha et støttet Alert 360-system og en aktiv serviceplan gjennom Central Security Group.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Beste telefonsikkerhetspro

Denne er ganske smart og fungerer som en effektiv tyveri-app. Hver gang noen prøver å oppgi feil passord på iOS-enheten din, vil appen automatisk fange bildet sitt.

Du kan også se hvor inntrengerne er. Appen viser innbruddsforsøkene på ikonet. Det er fire forskjellige sikkerhetsalarmlyder. Den lar deg spille inn og stille inn din egen alarmlyd også.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 9. Merk Lås

Er du bekymret for sikkerheten til private notater? Du trenger "Notislås" for ikke bare å holde notatene ivaretatt, men også administrere dem mer praktisk.

Den leveres med et overvåkningssystem der hvis du oppgir feil passord eller mønster tre ganger, vil ditt innspilte sikkerhetskamera vises. Det finnes også et inntrengingssystem som vil fange bildet av inntrengeren.

Med selvdestruksjonsfunksjonen vil appen automatisk slette alle dataene etter fem gale forsøk. Det er mer enn 300 skrifter tilgjengelige og over 10 temaer tilgjengelig slik at du kan tilpasse notatene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Foscam Surveillance Pro

Denne appen fungerer som en sikkerhetsovervåkningsmodul og lar deg kontrollere kameraer i åtte retninger. Den er kompatibel med MJPEG- og H264-strømmer og tilbyr toveis lyd for Foscam MJPEG-kameraer.

Den gir en mosaikkvisning for å vise 4 kameraer i liggende og 6 kameraer i portrett samtidig. Du kan tilpasse innstillinger for bevegelsesdeteksjon og e-post.

Bortsett fra Foscam, er den kompatibel med en rekke MJPEG / JPEG-kameraer. Husk at avanserte funksjoner, inkludert bevegelsesdeteksjon og panorering / vipping, ikke støttes av alle kameraer.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 11. Duo Mobile

Duo Mobile fungerer også med Apple Watch. Denne appen fungerer med Duo Securitys tofaktors autentiseringstjeneste, noe som gjør innloggingene dine mer sikre. Hver gang du prøver å logge på, genererer denne appen en passordkode, og du vil motta pushvarsler for enkel autentisering på iOS-enheten din.

Hvis du bruker passordkoder på andre webtjenester og apper, kan du bruke Duo Mobile til å administrere tofaktorautentisering. Du må aktivere og koble Duo Mobile til kontoen din før den fungerer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 12. Secret Apps - The Locker

Vil du ikke lenger at noen skal ha uautorisert tilgang til dine private data eller ønsker å tilby det et mer kapabelt skjold? Locker er det du trenger for å holde dataene dine som bilder, videoer, notater, passord og kontakter trygge.

Det er en privat nettleser som lar deg surfe på nettet. Appen tar bilder av alle som prøver å lirke inn dataene dine. Merkemerker viser antall innbruddsforsøk.

Du kan knipse private bilder og videoer rett fra appen. Med lysbildefremvisning-funksjonen kan du lyse opp dine minneverdige bilder.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Din mest pålitelige innsats?

La oss nå vite hvilken av de ovennevnte sikkerhetsappene du har valgt. Hvis vi har glemt å inkludere noen av favorittappene dine, må du gi oss beskjed om navnet i kommentarene.

Du vil gjerne henvise disse innleggene også:

  • Beste Photo Vault-apper for iPhone
  • Beste selvforsvar iPhone-apper
  • Beste personlige finansapper for iPhone
  • Beste webcam-apper for iPhone og iPad

Fant dette innlegget nyttig? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar