De beste helseappene for iPhone i 2020 Du bør ikke gå glipp av

Helse er den virkelige rikdommen i livet uten at den sanne skjønnheten i denne fantastiske verdenen aldri kan nytes til fulle. Man må være ekstra forsiktig for å holde den intakt.

Imidlertid er det lettere sagt enn gjort. De fleste av oss blir offer for enten uaktsomhet eller hektisk livsstil og glemmer å leve etter regelen. Som et resultat blir vår dyrebare rikdom slave av sykdommen.

For aldri å la deg miste synet av din gudegavede skattekiste, her er de fem beste iPhone- og iPad-helse- og fitnessappene. Rik utviklet for å gi deg de tiltrengte måtene og midlene for å oppnå din attraktive form, fortjener de å få et raskt blikk!

De beste iPhone helse-appene fra 2019

#1. Calorie Counter & Diet Tracker av MyFitnessPal

Takket være de enorme 5.000.000 matvarene, kommer denne appen med den største matdatabasen. Med MyFitnessPal kan du enkelt holde en oversikt over kostholdet ditt og bli mester ved å gå ned i vekt. Du vil spore alle næringsstoffene som fett, protein, karbohydrater, sukker, fiber, kolesterol, etc.

Appen husker favorittmatene dine og lar deg legge til flere matvarer samtidig. Det er en innebygd trinnsporing for å spore trinnene dine enkelt. Enda viktigere er at du kan koble til mer enn 50 enheter og apper, inkludert Fitbit, Apple Health, Garmin, Jawbone Up.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Headspace

"Headspace" gir guidede meditasjoner som er veldig nyttige for å redusere stress og forbedre fokus. Appen kan øke din selvbevissthet, og gi deg en større følelse av perspektiv. Du vil glede deg over maten, søvnen og treningen. Med ønsket sinnsro vil du bli mer selvsikker og en bedre lytter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Tap det!

Tap det! Leveres med et strålende vekttapsprogram. Du kan sette ditt daglige budsjett og målene for næringsstoffer som karbohydrater, protein, fiber, fett, sukker, etc.

Basert på målet ditt, lager det et tilpasset vekttapsprogram som hjelper deg å oppnå ønsket figur. Det lar deg følge med på maten du spiser og treningen du gjør. Du kan også lære om matvarene som hjelper eller blir en veisperring for å gå ned i vekt. Koble den til forskjellige helse- og treningsapparater, trackere og apper for bedre resultat.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Øyeblikkelig hjertefrekvens

“Instant Heart Rate” er rangert som nummer-app i flere land, inkludert USA, Storbritannia, Japan. Appen gir nøyaktig måling av hjertefrekvensen.

Den viser også pulsbølgeformgrafer og fotoplethysmogram (PPG) graf slik at du enkelt kan analysere viktige data. Det er en StandUp-test som gir mulighet for utmattelse og kondisjonstesting. Det fungerer også med Apple Health-appen. Du kan oppgradere til premiumversjonen for å få tilgang til kraftigere funksjoner.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. WebMD

WebMD helse-app har blitt grunnlagt for å være svært brukervennlig når det gjelder å gi deg riktig informasjon for å holde deg på best mulig helse. Med legeevurdert helseinnhold sammen med interaktive verktøy lar det deg få perfekt innsikt i hvor din kondisjon står.

Den har veldig nyttig symptomkontroll slik at du kan finne den eksakte årsaken til problemer. Påminnelsen om medisinering lar deg se den daglige medisinerplanen og instruksjonene. Leter du etter en bedre guide? Velg denne for å ha riktig kontroll over helsen din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Pacer

Prøver du desperat å gå ned i vekt, men har ikke lykkes med det? Pacer er det du helt kan stole på for å gjøre det mulig for deg å oppnå den ønskede figuren.

Denne appen sporer ikke bare treningsregimet ditt nøyaktig, men viser også nøyaktig hva du trenger å gjøre for å nå målet ditt. Det lar deg registrere trinn, distanse, kalorier og aktiv tid. Ved hjelp av GPS kan du følge med på uteaktivitetene dine, som å gå, løpe og sykle på et kart.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Cardiio

Cardiio fungerer smart for å la deg overvåke hjerterytmen din og kunne spore fremdriften på din beste bekvemmelighet. Med denne appen vil du finne ut hvordan du kommer i form; takket være de effektive treningsøktene så vel som de tiltrengte instruksjonene.

Det ganske enkle å bruke grensesnittet kombinert med kvaliteten for å være et praktisk verktøy som hjelper deg å ha riktig kunnskap om fysikken din, gjør denne helse-appen til en av sin egen art.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. vannmettet

Ønsker du å øke vanninntaket ditt og leter etter noen måter å hjelpe deg med det? Da er Waterlogged et flott alternativ for deg.

Du kan enkelt spore og forbedre ditt daglige vanninntak gjennom flere diagrammer og påminnelser. Hvis du ofte glemmer å overholde det du la ut, vil denne appen aldri la deg gå glipp av målet ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Blodtrykk følgesvenn

"Blood Pressure Companion" er svært effektiv blodtrykk, vekt og hjertefrekvens tracker. Det lar deg overvåke blodtrykket ditt ved hjelp av diagram, histogram og ord.

Du kan enkelt legge til og redigere hjertefrekvens, blodtrykk, vekt og testdato. Du vil analysere tider så vel som prosentandelen av hvert blodtrykksområde. Den viser statistikk over måling etter dag, uke, måned eller år. Du kan lage en påminnelse for måling av BP, besøkende lege. Det lar deg eksportere lesingen i PDF, HTML og CSV-format.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Helsetips

Leter du etter eksperttips for å oppnå bedre form eller ha sterk helse? “Helsetips” er klokt utviklet for å være en en-løsning for deg med over 500 tips i tillegg til råd.

Tipsvarslingen hver dag og natt beriker kunnskapen din om helse og kondisjon og hvordan du kan holde deg borte fra å falle for et sykdom.

Pris: Gratis

nedlasting

Pakk sammen

Det er på tide å ta fullstendig kontroll over helsen din og bli fittere, sunnere og mer trygg på å møte utfordringene i livet. Disse helseappene kan være utrolig nyttige for å la deg nå målet ditt.

Ettersom vi snakker om helse og helse, vil jeg anbefale deg å lese disse relaterte applistene: beste søvnsporingsapper, beste søvninduserende apper, beste yogaprogrammer og beste apper som kjører for iPhone.

Har du noen tilbakemeldinger? Gi oss beskjed om at i kommentarene og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å utforske flere slike topp-app-lister. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar