Beste iPad og iPhone HTML Editor-apper for webansvarlige og designere

Med introduksjonen av nye iPad Pro har Apple ytterligere styrket profilen til nettbrettet som allerede styrer roost. Den siste iOS-versjonen har en rekke enormt brukervennlige funksjoner som Drag and Drop som gjør iPad til en dyktig bærbar drapsmann. Hvis du er en pro-utvikler eller nybegynner som er villig til å designe førsteklasses nettsteder, vil du finne denne utmerkede listen over de beste iPad Pro HTML-editor-appene som er utrolig nyttige. De er ideell optimalisert for nettbrettet slik at du kan opprette og redigere websider med optimal brukervennlighet på iPad-en.

Selv om koding på en bærbar datamaskin fremdeles er mer praktisk, har den nyeste iPad-en overbrudd gapet beundringsverdig. Jeg mener, borte var de dagene du så på nettbrettet som et tilfeldig alternativ til datamaskinen din og plukket den opp bare for å utføre lite arbeid når du var på farten. Ting har virkelig endret seg nå - til det bedre. Med støtte fra flere programmeringsspråk og praktiske verktøy lar disse appene deg kode med den nødvendige teft på din iPad. La oss ta turen til å vite mer om disse topp 10 iPad HTML-redigeringsappene!

Beste HTML Editor-apper for iPhone og iPad

#1. Coda

Hvis du er ute etter en enormt intuitiv HTML-redigerer, kan Coda være verdt å prøve. Det er en utmerket tekstredigerer som er utstyrt for å gjøre oppgaven din med redigering, webdesign eller koding ekstremt praktisk.

Med filbehandleren lar den deg ta full kontroll over filene dine selv på stasjonen. Konteksttastene spiller en viktig rolle i å fremskynde programmeringen.

Finn / erstatt verktøyet lar deg erstatte eller omorganisere tekst uten problemer. Dessuten støtter Coda flere språk som Apache, C, CSS, Diff, Go, Haml, HTML og mer for syntaksbelysning. Så vil du få mer frihet til å utføre oppgavene dine.

Pris: 24.99 dollar

nedlasting

# 2. Textastic Code Editor 7

Textastic er en av de mest funksjonsrike og funksjonelle HTML-redigererne for iOS. Det som skiller det fra mange av sine kolleger, er støtten til syntaksutheving på mer enn 80 programmerings- og markeringsspråk.

Ved hjelp av innebygd WebDAV-server lar den deg enkelt overføre filer fra Mac- eller Windows-PCen. Symbollisten lar deg raskt navigere til en fil.

Full ekstern tastaturstøtte lar deg utføre oppgaven din raskt. Fremfor alt har Split View og Slide Over funksjoner som styrker multitaskeevnen din enormt.

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 3. GoCoEdit

Denne har en mengde fordeler for å være din levedyktige HTML-redigerer. Funksjoner som syntaksutheving for flere kodespråk og egendefinerte temaer gjør det til et veldig praktisk verktøy.

Med GoCoEdit kan du redigere filene dine rett på serveren din uten å måtte laste ned dem. I tillegg kan du bruke de korte tekstfragmentene gjentatte ganger for å få fart på arbeidet ditt.

En annen svært merkbar funksjon ved denne HTML-redigereren er effektiv filhåndtering. Basert på hva som fungerer best for arbeidsflyten din, kan du sortere filene og holde dem fullstendig organisert.

Pris: $ 8.99

nedlasting

# 4. HTML & HTML 5 Editor

Denne er en svært effektiv HTML-kildekodeditor; lastet med flere avanserte verktøy. Funksjoner som kodefarging, automatisk fullføring og forhåndsvisning av filer øker produktiviteten.

Ettersom det støtter om og funksjonalitet, vil du kunne redigere websider med nødvendig frihet. Du kan sortere filer etter filnavn, opprette tid og filtype. Enda bedre, det lar deg ta sikkerhetskopi av tekstfiler automatisk for å sikre at de forblir trygge.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Kodemaster

Hvis jakten på å finne en strålende programmeringssuite som kan redigere universell kildekode, er ufullstendig, må du gi Code Master et seriøst blikk. Siden det støtter over 170 språk, vil du aldri gå tom for alternativer.

Med mer enn 70 syntaksfargede temaer, vil du kunne forbedre websidene dine. Den har ganske mange forhåndsdefinerte HTML5-maler. Dermed slipper du å bruke mye tid for å gi kreativiteten din et bedre utseende.

Det er ikke alt; nettstedsmalebyggeren lar deg designe nettet ditt mye jevnere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. JavaScript hvor som helst JSAnywhere

For å skrive JavaScript, HTML og CSS kildekode enkelt, har denne lenge vært et pålitelig alternativ. Basert på målet ditt, kan du finjustere redigeringsstilen slik at den passer til arbeidsflyten.

Du vil bruke dette superhendige redigeringsverktøyet for å importere prosjektene dine og laste ned de foretrukne bildene på nettet. Dra nytte av flere prosjektmaler for å designe nettet, og forhåndsvis også den i den interne nettleseren. For å forenkle oppgaven din viser den konsolllogger og feil.

Videre lar den deg eksportere filene dine til Dropbox for ekstra sikkerhet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Enkel kode

Vises det å skrive kode å være en komplisert oppgave for deg? “Enkel kode” kan hjelpe deg med å bli forelsket i å skrive kode takket være det intuitive brukergrensesnittet og enkle å mestre redigeringsverktøyene.

Du kan bruke den til å vise HTML med lokale CSS- og JavaScript-filer. Det er også et alternativ å forhåndsvise kode og dele prosjektene dine med venner.

Som samarbeid? Hvis ja, lar denne appen jobbe sammen på et prosjekt med moro. Når det automatisk sikkerhetskopierer dataene dine til skyen, vil filene dine forbli sikre og tilgjengelige på alle enhetene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Buffer Editor

"Buffer Editor" er en ganske god kode- og tekstredigerer. Enten du vil utvikle programvare, ta notater eller vise koder, kan dette gjøre at du kan utføre oppgavene dine effektivt.

Den har en innebygd terminal alias SSH-klient og støtter syntaksutheving for massevis av språk som HTML (4 & 5), INI, Java, Javascript og mer. Du kan forhåndsvise flere filformater som PDF, bilder, dokumenter og filmer. I tillegg lar den deg koble til kjente plattformer som BitBucket, Github, GitLab, Custom Git.

Hvis du har den nyeste iPad-en, kan du bruke Split View og Slide Over-funksjonene best mulig for å øke produktiviteten. Koder du om natten? Bruk mørk modus for å glede deg over koding om natten uten å skade øynene.

Pris: $ 8.99

nedlasting

# 9. HTML Designer

Det er mange måter denne appen kan forbedre HTML-redigeringsopplevelsen din på iPad. Den ene unike egenskapen til denne appen er "Speech Recognition" -teknologien som lar deg legge til koder raskere.

Takket være den automatiserte HTML-taggeneratoren, kan du gjøre arbeidet ditt problemfritt. For å forenkle oppgaven din ytterligere, gir appen ganske mange superhendige maler.

Du kan bruke de tilpassede temafargene for å legge til noe unik tilpasning. Og med offline-støtte, sørger HTML Designer for at arbeidet ditt ikke stopper når det ikke er Internett-tilkobling.

Pris: $ 7.99

nedlasting

# 10. html + css + js

For å lære programmeringsspråk som HTML, CSS og JavaScript; denne appen er verdt å vurdere alvorlig. Ved hjelp av denne appen vil du kode imponerende maler. Det tilbyr også muligheten til å justere kodefarge og skriftstørrelse.

Den har en innebygd nettleser for å utforske nettet og finne nyttige materialer. Siden det støtter mange filformater, inkludert txt, pdf, chm, mp3, m4v, zip, gif, png, vil du kunne eksperimentere fritt.

Du kan ta kontroll over bakgrunnsanimasjon og tilpasse tekstfarge for å gi den ideelle formen til prosjektet ditt. Videre vil du også dele din unike kode med dine venner og kjære.

Pris: Gratis

nedlasting

Din favoritt?

Så hvilken av disse HTML-redigererne kommer til å bli installert på iPad-en? Er det den som er lastet med topp funksjoner, eller den som er ganske enkel å bruke? Gi oss beskjed om valget ditt i kommentarfeltet nedenfor.

Hvis du er en nybegynner som vil ta et grep om nettdesign, vil jeg anbefale deg å starte med en brukervennlig redigerer. I tilfelle du er en proff og er villig til å utføre redigeringsarbeidet ditt på den store iPad Pro, vil jeg foreslå at du går for det funksjonsrike alternativet.

Du ønsker å få tak i disse innleggene også:

  • Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste CRM-apper for iPad
  • Beste prosjektleder for iPad
  • Beste PDF Editor-apper for iPhone og iPad

For å lese flere slike topplister for iPad-apper, last ned appen vår og forbli innstilt på oss på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar