De beste familiens spill for iPhone og iPad i 2020 for å spille med dine kjære

Familien som spiller sammen forblir glad for alltid og holder seg sammen! Planlegger du å forbedre tiden din med morsomme spill? Vi har satt sammen de beste familiespillene for iOS, slik at du raskt kan finne et spennende spill som kan gi deg timer med glede.

Disse spillene sikrer at folk i alle aldre kan ta del i og nyte lekene. Med fascinerende gameplay og storyline lykkes de å holde ekstasen levende lenge. La oss svømme over for å oppdage hva disse fineste familiens spill for iPhone har å tilby, uten å gjøre noe for det.

Topp 10 familie- og iPhone-spill fra iPhone og iPad fra 2019

#1. Hodet opp!

Hodet opp! har vært favorittkortspillet mitt lenge. For å spille spillet, er alt du trenger å gjette ordet som er på kortet. Du kan spille det med en venn eller noen spillere på en gang.

Det er mer enn 40 dekk med temaer, inkludert kjendiser, filmer, dyr, aksent, karakterer og mer. Du kan også tegne et kort bare ved å vippe kortet. Den lar deg lagre videoene fra spillingen din også, slik at du kan se dem senere.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 2. Hjemmegata

Det du kanskje ikke kan oppnå i ditt virkelige liv, kan du få det og mye mer med Home Street. Du kan lage ditt drømmehus i favorittbyen din der alle beundrer deg.

Det gir deg mange muligheter for å designe karakteren din vakkert. Du kan for eksempel endre ansiktsformer, øyenfarge, frisyrer, kroppsformer, motestiler og mer for å få karakteren til å se imponerende ut.

Du vil ha en fantastisk tid i det virtuelle nabolaget hvor du får en sjanse til å bli venn med spillere fra hele verden. Å ikke gå glipp av de store begivenhetene med fortryllende tema dekorasjoner!

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Virtuelle familier 2 Dream House

Hvis livssimulering er din greie, bør du ikke gi "Virtual Families 2 Dream House, " en glipp. For å komme i gang, adoptere en baby og starte en lykkelig familie. Gi mye kjærlighet og omsorg til barnet ditt og hjelp det å utvikle seg som en hyggelig person.

Underveis må du veilede generasjonene i familien. Gjenopprett huset og til og med fikse rom. Dessuten har du også muligheten til å dekorere huset slik at det ser attraktivt ut.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Psych! Overlist vennene dine

Psych! er skapt av Warner Bros., som har utviklet Heads Up! Dette er et vanskelig spill som vil teste din evne til å gjette riktig eller tilnærmet riktig svar.

Du må plukke opp det rimelige og sannsynligvis sanne svaret. Dette spillet er perfekt for å lure vennene dine, som skryter av sin intelligens og hurtighet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Carcassonne

Enkelt sagt er Carcassonne et av de fineste brettspillene gjennom tidene. Du vil virkelig lage middelalderlandskap og vise dem frem til vennene dine. Du kan også kreve landemerker med dine følgere og score mange poeng.

Spillet har ni forskjellige AI-spillere inkludert Hans, grevinne, grevinne, hushjelp, tjener, sjongler, spåkone, heks og krigslock. Du kan spille opptil fem spillere på en gang. Hvis du ikke liker flerspillermodus, er det også en kabalmodus som lar deg spille rolig. For å mestre spillet perfekt, bruk hjelp av opplæringen med stemmeskyting for å lære alle triksene i handelen!

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 6. Triple Agent

Triple Agent er et spill for 5 eller flere spillere. Det handler om spionasje, bedrag, villfarelse og bløffing. Hver spiller får tildelt rollen hemmelig agent eller VIRUS-agent. Antallet VIRUS-agenter vil alltid være færre enn hemmelige agenter. VIRUS-agentene må vri den hemmelige agenten mot hverandre for å vinne spillet.

Spillerne må passere enheten etter hverandre og så frø til bedrag. Totalt sett er det et flott spill å spille med familie og venner. Det beste er at spillet er tilgjengelig gratis. Imidlertid er det noen få valgfrie kjøp i appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. King of Opera

Et flerspillerspartyspill så skinnende som King of Opera kan lyse opp tiden din med venner og familie. Spillets regel er ganske enkel. Alt du trenger å gjøre er å desimere andre tenorer fra scenen og unngå smart tenåring til å bli mester!

Du kan spille det med opptil fire spillere. Det er fem spillmoduser som holder deg underholdt lenge. Med iøynefallende grafikk og attraktivt brukergrensesnitt, ser King of Opera veldig varmt ut for en lang rulle!

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 8. Dansefest

Elsker du å riste bena? Hvis ja, så kan Dance Party bringe mye moro til deg! Se hvordan dansere utfører kule trinn og følg dem. Ved hjelp av AirPlay kan du stråle innholdet på Mac og Apple TV for mer glede.

Utfordre andre til å låse horn med deg i dansekamper! Og gi 110% til å komme ut som en vinner. Det beste med dette spillet er imidlertid at sammen med dans; vil du kunne forbrenne mange kalorier og komme i form. Dessuten lar appen deg også følge med på kaloriene du forbrenner og er fullt integrert med Health-appen. Dette er bare iPhone-spill.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Hvem lurer

Who Lurks har vunnet mange hjerter som et flott festspill. Det jeg virkelig setter pris på med dette spillet er inkludering av bedrag som holder kjedsomhet i sjakk.

Du må spille som besetningsmedlem på AE Hybrid romskipet. Beskytt andre besetningsmedlemmer eller don rollen som en fremmed saboteur for å ødelegge hele menneskeheten. Den har fargeblindret modus for å beskytte øynene dine fra anstrengelse. Derfor vil du kunne spille dette spillet i timevis utrettelig!

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Party Doodles

Hva med å doodle? Denne er et spennende tegne- og gjettespill. Du kan danne to lag med ti spillere på hver side. Det turbaserte gameplayet gir hvert spill like muligheter.

Med tre vanskelighetsgrader som enkelt, middels og hardt, er spillet designet for alle. Dessuten kan du også streame innhold på Apple TV ved hjelp av AirPlay for å gi mer glede i stykket. I tillegg er det også et alternativ å dele mesterverket ditt på sosiale nettsteder som Twitter og Facebook. Dette er et iPad-spill.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Vil du prøve spillene ovenfor?

I henhold til nyere studier lindrer mobilspill stresset ditt og utvikler din evne til å ta beslutninger godt. Spar noen øyeblikk for å spille familiespill på din iPhone og iPad med familie og venner.

Få med disse innleggene også:

  • Beste Word-spill for iPhone og iPad
  • Beste nummerspill for iPhone og iPad
  • Beste iPhone- og iPad-apper for barn
  • Beste strategisspill for iPhone og iPad

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike historier.