Få den skjulte vær LockScreen-widgeten i iOS 12 på iPhone [Slik gjør du det]

Visste du at iOS 12 har været Lockscreen-widget? Før du begynner å tenke på å gi det et skudd med en gang, la meg fortelle deg at det er litt skjult. Så, hvordan får du den skjulte vær-widgeten på iOS-enheten din?

En annen viktig ting som er verdt å merke seg, er at du ikke kan bruke vær-widgeten når og når du vil. Jeg mener du kan se det bare på slutten av Ikke forstyrr ved sengetid.

Hvordan låse opp skjult widget for låseskjerm på iPhone som kjører iOS 12

Forsikre deg om at Weather-appen alltid kan få tilgang til posisjonen din

Det første du bør gjøre er å angi at appen alltid skal få tilgang til posisjonen din. Det vil holde det lokale været oppdatert.

Trinn 1. Åpne Innstillinger-app → Trykk på Personvern på iOS-enheten din.

Trinn 3. Deretter trykker du på Location Services.

Trinn 4. Neste opp, bla ned og trykk på Vær.

Trinn 5. Deretter velger du Alltid.

Aktiver Ikke forstyrr ved sengetid

Den skjulte vær-widgeten vises bare når Ikke forstyrr ved sengetid er aktivert. Den skjuler i utgangspunktet varslene og demper skjermen. Bare tid og dato vises på skjermen når den er PÅ. Dessuten viser den også vær-widgeten neste morgen. Gå hit for å slå på DND for leggetid.

Husk at widgeten vises bare på slutten av DND-økten. For å sjekke om det fungerer eller ikke, kan du stille inn en kort økt på et par minutter. Og så snart den er ferdig, vises widgeten på skjermen. Den vil forsvinne når enheten er låst opp.

Det er ganske mye det!

Logger av

Hva tar du for denne skjulte vær-widgeten? Vil du ha det på heltid eller ha innhold med det det har å tilby nå? Sleng tankene dine i kommentarene.

Du vil også ta en titt på disse innleggene:

  • Slik bruker du Live Listen with AirPods i iOS 12
  • iOS 12 Vs Android P: 5 funksjoner som gjør iOS 12 fremtredende
  • Slik endrer du lydkvalitet i Voice Memos-appen i iOS 12 på iPhone eller iPad
  • Hvordan dele iCloud Photo Album med hvem som helst fra iPhone, iPad eller Mac

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold deg innstilt på oss via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.