iOS-oppdatering satt fast på “Update Requested…”? Slik løser du dette

Med høye oppdateringer for iOS-oppdateringer / oppgraderinger har det blitt enklere å oppdatere iPhone / iPad. Hver gang det er en ny oppdatering, er alt du trenger å gjøre å gå til Innstillinger → Generelt → Programvareoppdatering og installere oppdateringen.

Men som tilfellet med hver nye oppdatering som er presset for iOS, er det en stor flyt av trafikk ettersom hundretusener av mennesker prøver å få tilgang til oppdateringsfilene samtidig. Apple utviklet en ny måte å løse dette på. Når du kommer til programvareoppdateringssiden på din iPhone og trykker på "nedlasting" eller "oppdatering" -knappen, vil du se "Oppdatering forespurt ..." som deretter laster ned oppdateringen. Men noen ganger setter den seg fast der og laster ikke ned oppdateringsfilen i det hele tatt.

Tips for å fikse iOS Update Stuck på “Update Requested…”

Selv om det ikke er noen spesifikk løsning for å løse dette problemet, kan du prøve et par ting for å komme deg ut av det. Når du finner ut at oppdateringen sitter fast på “Oppdatering bedt om…” og du ikke kan gjøre noe utover dette punktet, bør du ta til deg å gjøre noen av disse løsningene:

#1. Nettverk tilbakestilling

Noe av det første du bør sørge for er et stabilt nettverk. Hvis du bruker Wi-Fi til mobilenheter eller flekker, kan det være problemer når iPhone-en prøver å kontakte Apples servere for å laste ned oppdateringen.

Når du er fast på “Update Requested…”, er det best å slå av nettverkene på iPhone og koble den til igjen. Hvis du er i et 3G- eller LTE-datanettverk, kan du prøve å bytte til en stabil Wi-Fi-tjeneste før du oppdaterer.

# 2. Hard Reset

Hvis nettverket ikke er problemet, kan du prøve å gjøre en hard tilbakestilling for å få oppdateringen til å fungere igjen. Slik tilbakestiller du iPhone / iPad:

  • Trykk og hold inne Power og Home-knappen til skjermen blir svart
  • Nå, trykk på strømknappen for å starte opp iPhone / iPad

Etter at du har nullstilt hardt, kan du sjekke Programvareoppdateringssiden igjen. Enten endres "Oppdatering forespurt" endringer i nedlasting, eller så begynner du helt på nytt for å laste ned og installere oppdateringen.

# 3. iTunes

Hvis du ser "Oppdatering forespurt" i timevis etter at du har startet oppdateringen, og alle metodene ovenfor ikke har løst den, er det sannsynligvis bare en måte å få oppdateringen til - via iTunes. Sikkert, dette slår selve formålet med en OTA (enkelhet), men gitt at iPhone sitter fast i oppdateringen, kan det være lurt å bytte til den gamle metoden.

Koble iPhone til PC / Mac, start iTunes, og klikk Oppdater fra Sammendrag-fanen. I de fleste tilfeller vil iTunes automatisk vise en pop-up som sier at det er en oppdatering for iPhone / iPad.

Det er alt, kompis!

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor. Kontakt oss på Facebook, Twitter og Telegram. Ikke glem å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.