Slik fikser du Apple News-appen som holder krasj på iPhone eller iPad

Så snart iOS 12.2 kom, installerte jeg den på iPhone-en for å gi Apple News Plus (ved å endre App Store-land / -region). Imponert over hundrevis av blader om forskjellige emner, abonnerte jeg også på nyhetsabonnementstjenesten.

Men akkurat da jeg skulle utforske temaene jeg liker å lese, begynte Apple News-appen plutselig å krasje uventet på iPhone-en min. Ved noen anledninger ville appen umiddelbart slutte ved lansering, andre ganger; den ville stenge ute mens den ble brukt.

Til å begynne med ville krasjen bare skje en gang i blant. Frekvensen økte imidlertid drastisk, og så kom det en tid hvor jeg bare ikke kunne bruke nyhetsappen. Jeg prøvde ut noen pålitelige triks som heldigvis fungerte med å løse problemet. Ta en titt da de kan hjelpe deg å bli kvitt problemet.

Tips for å fikse Apple News-appen fungerer ikke i iOS 12.2 eller nyere

Løsning nr. 1. Tving avbryt Apple News-appen og start den på nytt

Ja, dette høres ganske enkelt ut, og noen av dere lurer kanskje på hvorfor jeg har foreslått det. Men la meg fortelle deg at det lenge har vært et av de mest pålitelige triksene for å fikse mindre problemer på iOS-enheter. Det er grunnen til at jeg har nevnt det.

For å tvinge til å avslutte en app på iOS-enheten din med Hjem-knappen, dobbelttrykker du bare Hjem-knappen og sveiper deretter opp på app-kortet for å lukke den.

For å få det gjort på iPhone X-serien din og iPad Pro 2018, må du sveipe opp fra Hjem-linjen og holde midt på skjermen for å få frem App Switcher. Deretter sveiper du bare opp på app-kortet for å lukke det. Nå åpner du News-appen og ser om den har begynt å oppføre seg normalt.

Løsning nr. 2. Start din enhet på nytt

En hard omstart har (slags) vært min redningsmann når enheten ser ut til å sitte fast eller ser ut til å oppføre seg unormalt. Og jeg antar at jeg ikke er alene om å stole på denne lille, men pålitelige løsningen for å komme ut av diverse problemer. Så ikke glem å gi kraftstart en sjanse til å vise påliteligheten.

Hvis du vil starte iPhone 8, 8 Plus / X eller senere og iPad Pro 2018 på nytt (12, 9 ″ og 11 ″), må du trykke og slippe volumopp-knappen. Trykk deretter på og slipp ned volumknappen. Deretter trykker du på og holder nede sleep / wake-knappen til Apple-logoen vises.

For å tvinge til iPhone 7/7 Plus på nytt: trykk og hold inne av / på-knappen og volum-knappen ned samtidig.

For å starte iPhone 6 og 6 Plus, iPhone 6s og 6s Plus, iPhone SE eller iPhone 5s hardt på nytt, trykker du på og holder nede sleep / wake-knappen og Home-knappen samtidig i omtrent 10 sekunder. (Det fungerer også på samme måte på en iPad med Hjem-knapp.)

Etter at iOS-enheten din har startet på nytt, kan du starte Apple News-app for å finne ut om problemet er borte.

Løsning nr. 3. Prøv å oppdatere iOS på enheten din

Kanskje appen er forfalsket av noen mystiske feil, og en iOS-oppdatering har fått den perfekte løsningen for dem. Så, se etter oppdateringen når og når den treffer enheten din. Og så snart den er tilgjengelig (Innstillinger → Generelt → Programvareoppdatering), last ned og installer den.

Løsning 4. Slett appen og installer den på nytt

Hvis problemet fortsatt plager deg, er det på tide å slette appen og installere den på nytt. Dette trikset har fungert for meg i feilsøking av det krasjende appproblemet på enheten min. Så håper jeg at flaks vil favorisere deg også.

Husk at sletting av Apple News-appen vil også utslette dataene. Imidlertid vil alle dokumenter og data som er lagret i iCloud forbli trygge.

Trykk og hold på Nyhetsappen, og trykk deretter på X- knappen. Nå trykker du på Slett i popup for å bekrefte. Gå nå over til App Store, finn appen og installer den på nytt.

Forutsatt at problemet ligger bak deg ...

Jeg antar at lykken til slutt smiler til deg. Bedre sent enn aldri. Gi meg beskjed om trikset som har løst Apple News-problemene på iOS-enheten din.

Du vil også lese følgende artikler:

  • Beste nyhetsapp for iPhone og iPad
  • Beste lese-det-senere apper for iPhone og iPad
  • Slik følger du Apple News Plus Magazines på iPhone og iPad
  • Slik slår du av Apple News Notifications for Particular Channel på iPhone og iPad

For å kunne få tilgang til de siste innleggene dine, må du sørge for at du har lastet ned iOS-appen vår og også koblet til oss via Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar