Slik slår du på LED-varslingslys for samtaler og tekster på iPhone

Tilgjengelighetsfunksjonene på iPhone er kraftige og nyttige. Et slikt alternativ lar deg slå PÅ kamera-LED for å blinke når du får en samtale eller varsling. Dette er spesielt nyttig hvis du har problemer med hørselen. Tilsvarende er denne funksjonen også nyttig når du ikke vil gå glipp av et varsel mens enheten er i lydløs modus eller med ringetone-volum som er veldig lavt. I disse situasjonene blinker LED-lampen og lar deg vite om et innkommende anrop eller varsling. La oss se hvordan du slår den på.

Slik aktiverer du LED-blits for varsler på iPhone

Trinn 1. Start Innstillinger- appen på din iPhone.

Steg 2. Bla ned og trykk på Tilgjengelighet .

Trinn 3. Nå trykker du på Audio / Visual .

Trinn 4. Fra VISUAL, slå på bryteren for LED-blits for varsler .

Her har du også muligheten til å slå PÅ eller AV LED-blitzvarslene for stille modus. Hvis du vil at lyset skal blinke i lydløs modus, må du holde blitsen på lydløs veksling PÅ, og hvis du ikke ønsker å blinke lysvarsler i stille modus, må du slå denne avbryteren.

I meldinger og andre varsler er det fem raske blinker, og for samtaler fortsetter LED-lampen å blinke til ringen slutter eller du tier for telefonen.

Merk :

  • Hvis du har angitt teksttone eller ny e-posttone som ingen under Sounds & Haptics, vil du ikke se LED-blitsvarslingen når du mottar en iMessage eller e-post.
  • LED-en blinker bare når din iPhone er låst .
  • Videre er LED Flash for varsler også tilgjengelig for iPad Pro- modeller som ble introdusert i 2016 eller etter det.

Pakk inn ...

Jeg så dette først i 2014 på en av vennens iPhone 5, som hadde denne funksjonen slått PÅ. LED som blinker på samtaler og varsler virket så kult! Jeg brukte en Android-telefon på det tidspunktet, og jeg ønsket meg dette på enheten min, som jeg senere fikk ved å laste ned en app fra Play Store. Selv om du ikke har noen problemer med hørselen, vil du bruke denne funksjonen for å aktivere LED-blitzvarsler.

Du kan gjerne lese disse ...

  • 20 superkule iOS 13 og iPadOS 13 skjulte funksjoner
  • Slik bruker du tilgjengelighetssnarvei på iPhone
  • Slik aktiverer du snarvei for tilgjengelighet på Apple Watch

Hva er din mening om LED-blitslys for samtaler og tekster? Har du sett vennene dine eller andre bruke det? Del tankene dine i kommentarene nedenfor eller på Twitter, Facebook og Instagram. Last ned iOS-appen vår for å ligge et skritt foran med de siste Apple-nyhetene og hvordan du gjør det.

 

Legg Igjen Din Kommentar